תחקיר בטחוני

Itamarro

New member
תחקיר בטחוני

הנפצה או לא- גרפולוג בודק את התחקיר

באמת שאין לי מושג מבוסס,

אבל אני נתבקשתי לכתוב משהו, ממש לנסח את במלל בעצמי ובכתב ידי, מה שבהחלט עורר את חשדי בנושא. נראה לי מאוד סביר שכן.

אגב,

לפי כתב היד שלי, אני צריך להיות רופא. אלו נחשבים אנשים מכובדים, אז זה בטח לא רע.

omer ok

New member
נקווה שהנפצה

אין לי מושג... אבל מה יהיה השלב הבא? יביאו את אורי גלר שיבדוק לנו את המוטיבציה הטלפתית?

היא לא כזו מעניינת האמת...

אם אכן בודק - שיבושם לו אם לא - סבבה... מזה משנה לכם?

תראה בגלל שזה המודיעין אפשר בכיף

לפתח פרנויות שונות כמו שיש למשל מצלמות ומכשירי ציתות נגיד בחדרי ראיונות אבל בדוגרי- ממש לא נראה לי שיש לחיל משאבי אנוש מיותרים כדי שמישהו ישקיע כל כך במיונים...

dimgold

New member
איתמר למה אתה לא מאמין לי?

בתחקיר בטחוני קיים עמוד ללא שורות שאומר לספר על מהלך חייך. ברור שהם יודעים שלא תספק מידע שבאמת מעניין אותם כשאתה אומר שאלה שכזו. הדבר היחידי שאפשר לבדוק זה הכתב שלך. חוץ מזה שאני בטוח בזה ב100 אחוז, אבל את זה אני אספר לך אישית.

Itamarro

New member
אמרתי לך להפסיק לעקוב אחריי!!

:) אני מאמין לך, ולכן שאלתי. אם לא הייתי מאמין לך, לא הייתי שואל, כי הייתי יודע שאתה טועה.

NFish

New member
נו באמת

מה נראה לכם ?! כמה כסף יש לצבא שהוא ישקיע בשעות עבודה של גרפולוג... עד איזה רמה של הנפצות אפשר להגיע?!

אתה רק מבסס את מה שהוא טוען...

ולא, ממש לא. לא כל תחקיר ביטחוני מתבצע ע"י השב"כ. הכל תלוי ברמת הסיווג המבוקשת..

כנראה שאת טועה.

מתוך ספר החוקים, "חוק שירות הביטחון הכללי, התשס"ב-2002*" סעיף 7(3): "(3) קביעת הוראות בדבר סיווג ביטחוני לתפקידים ולמשרות בשירות הציבורי ובגופים אחרים, כפי שקבעה הממשלה, למעט לנבחרי ציבור ולשופטים, וכן קביעה של התאמה ביטחונית של אדם לתפקיד או למשרה שסווגו בסיווג ביטחוני, לרבות על ידי שימוש בבדיקות פוליגרף, והכל כפי שייקבע בכללים; בפסקה זו, "שופטים" - מי שבידם סמכות שפיטה לפי חוק-יסוד: השפיטה(3), למעט מועמדים לשפיטה ולמעט שופט צבאי לפי חוק השיפוט הצבאי, התשט"ו-1955(4)" למעט שופטים צבאיים, כל חייל אחר כן נכנס להגדרה, לכן לפי מיטב הבנתי, השב"כ כן אחראי על כל* הסיווגים הבטחוניים. *למעט אלו המופיעים בסעיף 7(3) לחוק חוק שירות הביטחון הכללי.

Krishi

New member
גם אם כן וגם אם לא..

מה זה משנה בדיוק? אתה תכתוב אחרת?
לכל כתב יד אפשר למצוא חסרונות ויתרונות בבן אדם (למי שמאמין בכלל בשטויות האלה..) אז עדיף כבר שידעו מה היתרונות והחסרונות האמיתיים שלך. (שוב, אם זה בכלל נכון)

למעלה