תחקיר אירוע 24/9/06

danmordechay

New member
בהחלט אחד המיקרים החריגים ששמעתי

עליהם... לדעתי כדאי לשלוח לפרשוטיסט כדי שכולם יוכלו ללמוד בכל מקרה תחקיר מעניין מאוד ושלא נדע עוד כאלה.. החלמה מהירה לשי דן

statler

New member
החלמה מהירה ../images/Emo101.gif

מקוה שתחזור מהר ושלאתצפצף בנתב"ג
דרור

Icarus Canopies

New member
רציתי להוסיף דבר מה...

אם יורשה לי, אני רוצה להוסיף משהו קטן ללקחים: ובכן, התקלה שצינורית צהובה אחת (או שתיים) יוצאות מעט או אפילו עד כדי לחלוטין ממקומן עשויה להיווצר עוד על הקרקע. לכן, כחלק בלתי נפרד מבדיקת התקינות טרם העליה למטוס, אני ממליץ בחום לכל אחד ואחת לבדוק את מערכת 3 הטבעות כולל את הצינוריות הצהובות ואת אחיזתן בלולאת הבד האחרונה. כמו כן, בטח בריג פרטי, אני ממליץ לכל אחד לסובב את הטבעות מדי פעם ולבדוק את תקינות הלולאה. והערה אחרונה, מבלי להכנס לויכוח המיתולוגי על השימוש ב RSL, היה ואתם משתמשים בו, שימו לב שהשארית שלו במקומה הייעודי, שאם לא כן, היא עשויה להכנס בין הטבעות בזמן ניתוק ובכך למעשה למנוע או לעכב אותו. אשמח אם יש למישהו תגובה על כך, שאלה או הערה. אני מאמין שלשם כך, יותר מכל דבר אחר, יש לנו את הפורום - דיונים מקצועיים ובטיחותיים. לכל צוות פרדייב, חזק ואמץ על התחקיר, ולשי אני מאחל כל טוב והחלמה מהירה! UV

CUT II CUT

New member
3 rings system

UV האם זה שבICON המערכת היא לא בדיוק 3 טבעות אלא 2 ושטרונגול :) משנה הייתה במקרה זה?

CUT II CUT

New member
תודה ארז גם אני אוהב אותך

אבל אני חושב שמטומטם זה בן אדם שלא מבין אחרי שמסבירים לא, ולא מנסה ללמוד. היות ואני לא יודע אני מנסה ללמוד והתגובה שלך מאוד מעודדת צנחנים צעירים לשאול שאלות

maybemor

New member
תרגיש ../images/Emo45.gif שי!

ולפני שהדיון הזה יהפוך למי יותר מטומטם (ניצחתי-) או יוסת מהמהות, שלשמה פירסם מורדי תחקיר זה - מצ"ב הסברים, על מערכת ה Miniforce 3-ring system של Aerodyne : הסבר החברה הרשמי ברמת התכנון והשוני מהמקובל, ודיון במכה של הרשת DZ נקודה קום. תודה חברים על התחקיר ופרסומו כאן ובמיילינג-ליסט, בתקווה לפורום נטול תחקירים (שלא יהיה מה לחקור-) דודי.

למעלה