תחפושת של ערפד

AVIV93933

New member
תחפושת של ערפד

שולם אני אביב , בן 14 כיתה ח' פורים כבר עוד 25 ימים ואני ממש רוצה להתחפש לעפרד, אבל לא ממש יודע איך . בפנים אני יודע מה לעשות מצאתי איפור יפה לערפד ואני שם עדשות אדומות ומדביק ניבים אבל לא יודע כל-כך מה ללבוש . תוכלו לעזור ולתת עצות ? בתודה , אביב :)

MoonFairy

New member
תלוי....

אם אתה רוצה לערפד מודרני, תצטרך להדביק על עצמך גם נצנצים
בכול מקרה, הערפד הקלאסי שכולם מתחפשים אליו - ניבים, עור בהיר, עדיפות לאיפור שחור מסביב לעיניים, גלימה שחורה (אם אתה ממש רוצה לעוף עם זה - אז שיהיה גם אדום מבפנים), מגף שחור, בגדים כהים אני מניחה... אם יש לך שלייקרס ניטים לחבר למכנס זה מגניב
או!!! אם אתה רוצה ממש להשקיע, לך על הערפד העלק-ויקטוריאני, סטייל הערפדים של אן רייס. שזה כבר לבוש תקופתי. די קשה לחבר אותו מכלום, אבל אפשרי ביותר (בגדים ישנים של אמאבאסבא) בשביל פרטים נוספים לגבי הלבוש הזה, תראה את לסטאט ולואי מהסרט "ראיון עם ערפד" http://www.rowthree.com/wp-content/uploads/2008/05/interview2.jpg http://www.kollewin.com/EX/09-15-06/Interview-Vampire-ps01.jpg וכו וכו... ו... זהו. בהצלחה!!!
(אחחח הילדים של היום... הם גדלים כ"כ מהר |דמעהשלאושר|
)

Berethor

New member
את מתכוונת לערפד של דמדומים..../images/Emo3.gif

לא ראיתי את זה בשום מקום אחר..

פנדורה5

New member
הן כבר כתבו למעלה את מצרבית העצות אבל...

אפשר גם טוקסידו ישן, חולצה עם מלמלה וגלימת ערפד קלאסית שתמצא בכל חנות שבה מוכרים פריטים לתחפושות בפורים. אה ונעליים נוחות שיהיה לך קל לרדוף אחרי הקורבנות שלך
. מקווה שעזרתי. אה ותיזהר מהשמש. LOL.

MoonFairy

New member
אף פעם אין שמש בפורים

זה מרפי כזה, תמיד יש רוח מטורפת, מעונן וקר ולרוב גם יש גשם :-\

Berethor

New member
הלבוש תלוי "בסוג" הערפד

ערפד כמו אדם, יכול ללבוש כל דבר, אז אם את הולכת על הערפד הקלאסי לכי על לבוש קלאסי, אפשר גם עם הגלימה 'הסטריאוטיפית', אם על ערפד מודרני אז לבוש מודרני. הדבר היחיד שאפשר להמליץ עליו הוא לבוש עם טאץ' אפל/גותי, וזה רק כדי לשדר לכולם, אני ערפד, אני יצור אפל, בשום אופן לא בגלל שחובה
. נוסף צבעים כגון שחור ואדום, תמיד מתאימים לערפד.

AVIV93933

New member
שמעו ...

תודה רבה על כל האצות אבל אני לא יודדע לחפש לי לבוש מודרני קלאסי כל אלו .. אתם יכולים להגיד לי בכלליות אני חשבתי על ג'ינס שחור עם חולצה אדומה חלקה ווסט שחור עם גלימה שחורה ומבפנים אדומה .. זה בסדר ? יש משהו להוסיף ? משהו להחליף ? מחכה לתגובות :) :)

Wolf woman

New member
זה לא בדיוק ערפדי

אם אתה רוצה להתחפש למישהו שחי כבר 100 שנים ומעניין אותו יותר לצוד קורבנות מאשר להתעדכן באופנה, ותר על הג'ינס ולך על לבוש מחוייט וזקן, רצוי בצבעים כהים.

Berethor

New member
החלק של הזקן לא קשור לאופנה במקרה של ערפד

ערפד לא בדיוק יכול לגדל או להוריד שיער, הוא נשאר כמו שהיה.

Wolf woman

New member
לא דיברתי על זקן במובן של שיער פנים

זקן כמו קשיש, עתיק, ישן....

למעלה