תחפושת לפורים
שלום,
זאת פעם ראשונה שאני נחשפת לפורום הזה..ואני שמחה שגיליתי אותו...
יש לי שאלה /התייעצות...ואני מקווה שתוכלו לעזור לי...
הבת שלי בת שלוש וחצי "מאוהבת" בתוכנית סמי הכבאי...כל מה שקשור לנושא מלהיב אותה..כשהתחילו לדבר על פורים בגן היא חזרה הבייתה נרגשת והודיעה לי שהיא רוצה להתחפש לפני...{עכשיו ההסבר למי שלא מכיר: פני היא דמות בסמי הכבאי,היא כבאית אישה...אבל לבושה כמו כבאי...:} בהתחלה התגובה הראשונה שלי הייתה..מה פתאום אין מצב...זה תחפושת של בן..ואת בת..
ואז היא ממש התבאסה..ואני כל כך הצטערתי שאמרתי לה את זה...ואז היא אמרה טוב אמא אני אתחפש לסינדרלה...ואז למחרת שוב היא חזרה על זה שהיא רוצה להתחפש לפני ויהי מה...בקיצור...
מה דעתכם? יש לכם רעיון איך אני יכולה לגרום לתחפושת להראות אולי קצת של בת...?חברה הציעה לי לשים לה חצאית כחולה... הבעיה היא שאין להשיג תחפושת של פני אלא רק סמי הכבאי (למרות שזה בעצם נראה אותו דבר...)
סליחה על האורך והבילבול אשמח לעזרה....
אני מצרפת תמונה של הדמויות המדוברות
שלום,
זאת פעם ראשונה שאני נחשפת לפורום הזה..ואני שמחה שגיליתי אותו...
יש לי שאלה /התייעצות...ואני מקווה שתוכלו לעזור לי...
הבת שלי בת שלוש וחצי "מאוהבת" בתוכנית סמי הכבאי...כל מה שקשור לנושא מלהיב אותה..כשהתחילו לדבר על פורים בגן היא חזרה הבייתה נרגשת והודיעה לי שהיא רוצה להתחפש לפני...{עכשיו ההסבר למי שלא מכיר: פני היא דמות בסמי הכבאי,היא כבאית אישה...אבל לבושה כמו כבאי...:} בהתחלה התגובה הראשונה שלי הייתה..מה פתאום אין מצב...זה תחפושת של בן..ואת בת..
מה דעתכם? יש לכם רעיון איך אני יכולה לגרום לתחפושת להראות אולי קצת של בת...?חברה הציעה לי לשים לה חצאית כחולה... הבעיה היא שאין להשיג תחפושת של פני אלא רק סמי הכבאי (למרות שזה בעצם נראה אותו דבר...)
סליחה על האורך והבילבול אשמח לעזרה....
אני מצרפת תמונה של הדמויות המדוברות