תחפושת בזוג

HotPants

New member
תחפושת בזוג

אני וחבר שלי (בני 13) רוצים להתחפש ביחד לאיזה תחפושת מגניבה ומקורית ואנחנו די יבשים.. יש למישהו רעיון טוב??? תודה רבה למי שעונה!!! נ.ב, חשבנו אולי להתחפש לסבתות טרוריסטיות

מה הבעיה כל כך הרבה דברים

תאומים סיאמים זוג תינוקות חתן כלה סופרמן וסופר גירל בוני וקלייד רמי וריטה חחח לא מלח ופילפל חצאי לב משלימים התאומים

kit kat 1

New member
אוווו יש לי רעיון מזה מקורי!!!!!!!!

תתחפשו לתקע ושקע מהפרסומות של חברת החשמל!!!!!!!!!!!!!!11 חחחחח הפרסומות שלהם כאלה מצחיקות! קיטי

ממממ....... ../images/Emo13.gif

אתם יכולים להתחפש לשתי נזירות כאלה משוגעות, עם רובים ענקיים/אקדחים, ולהיות מין צמד כזה, זה ממש מצחיק
...

ShirShir

New member
הנה...

הנה המווווווווווון רעיונות לתחפושות זוגיות.. מלצר/ית וטבח/ית פופאי ואוליב זוג ליצנים שני תינוקות זוג זקנים שוטר/ת ואסיר/ה עמי ותמי שמים וארץ שוקולד+פרה(=שוקולד פרה עלית) מלח ופלפל שמאל-ימין שלגיה והנסיך נסיך ונסיכה/מלך ומלכה זוג ארנבים איש אדום+איש ירוק (רמזור הולכי רגל) מיקי מאוס+מיני מאוס שחמט/שמקה/שחור-לבן אפונה וגזר-השראה מפרסומת סנפרוסט (ומהשיר של גידי גוב...) פיטר פן+טינקרבל אפיפיור+זונה אלאדין+יסמין קוסם+שפנפנה כיפה אדומה+זאב אזמרלדה והגיבן מנוטרדם אוסטין פאואר ומדונה אחות ופצוע רופא/ה וחולה פרח וגנן אדם וחווה
חג פורים שמח!!!

למעלה