תחפושות

m i c h a l i

New member
תחפושות ../images/Emo152.gif

ספרו למה הילדים מתחפשים? (מי שירצה יכול להוסיף תמונה
אצלי הקטנה מתחפשת לקאובוי
ומה איתכם? מתחפשים?
מה התחפושת שהכי אהבתם כילדים? מה התחפושת הכי משונה שהיתה לכם?
הנה מתחיל החג

ron68

New member
החג כבר בעיצומו עם המסיבות שישנן|לי

ביום ראשון כבר חגגנו את חג פורים במרכז למשפחות חד הוריות והיה נפלא עם צוות בידור והפעלות לילדים. היום היתה מסיבת פורים בבית הספר. בתי התחפשה היום למאלפת נמרים. ומחר היא מתחפשת לליידי. במוצ"ש נלך לשמוע את קריאת המגילה. אני אישית מתה על חג פורים. חג שמאחד את כולנו ומעלה חיוך על הבן אדם הכי קשוח. לראות את הילדים מחופשים גורם לרינה בלב. הם כאלה מתוקים. שיהיה לכולנו חג פורים שמח ומבדח והכי חשוב שקט שיעבור בשלום.

איזה כיף לכם שם בדרום../images/Emo42.gif

אתם עושים עוד משו חוץ מלחגוג? חחחחחחחחחחחחח ושאלתך, מיכלי, בקשר לתחפושות: מקוה שמחר לא ירד גשם. פעוטתי מתחפשת לסינדרלה
, אחרי שקניתי לה תחפושת של פרפר
, אבל היא קיבלה בדואר את התחפושת מדודתה, ולא ויתרה עליה... המתבגרות שלי כבר "גדולות": האמצעית אפילו החליטה שלא הולכת לביהס מחר, כי משעמם ולא עושים איתם כלום (טוב, לפחות היא תבלה עם הפעוטה בגן), הגדולה בטח תתאפר באיזה ציור אומנותי
על הפנים... ואני... במסגרת עבודתי אמורה להתחפש. האמת... אין לי חשק, כבר הודעתי לילדים שלא יצפו ממני לבוא מחופשת. לא מתה על החג הזה, משום מה. חושבת רק על הפקקים
שיהיו לי מחר בדרכי מהעבודה הבייתה, בשל העדלאידע שתהיה בעיר. חג שמח לכולם!

התחפושת משנה שעברה

התאימה לה בול . והיא גם עלתה כמו לשימוש חוזר אז יצא טוב והיא גם ממש אוהבת את התחפושת הזאת אז הפעם יצאתי בזול ..

אמא פה

New member
דודה יופלה

זו התחפושת הכי טובה שראיתי היום... בקניון... חבורת ילדות נכנסה לארומה ואחת הבנות הייתה עם שמלה אדומה וצווארון לבן, עם ציצים ענקיים וטוסיק גם.....והתאפרה כמו כושית... נקרעתי מצחוק. ממש רעיון טוב. שלי הפרטי תינוקי היה עם בנדנה על הראש..וזה היה בערך הדבר היחידי שהוא נתן לי לשים עליו.(יותר משהעגל רוצה לינוק רוצה היא להניק...)

m i c h a l i

New member
והנה הקאובוית שלי ../images/Emo150.gif

אוחחח אני אוהבת את הילדה הזו
אני לא התחפשתי השנה... אולי בשנה הבאה
התחפושת הכי משונה שהיתה לי היתה של "לורה" מבית קטן בערבה... חג שמח לכולם

s h o o s h a

New member
טפו טפו טפו, חמסה חמסה חמסה

שתזכי לגדלה בנחת ואושר עד אין קץ!

למעלה