תחפושות קוויניות?

khammel

New member
תחפושות קוויניות?

לכבוד חג הפורים, חשבתי שיהיה נחמד להיזכר בתלבושות הנפלאות של חברי הלהקה לאורך השנים. החביבים עלי הם ללא ספק התחפושות בקליפים It's a Hard Life (כמה שאני רוצה את הגיטרה בצורה של הגולגולת...) ו- I Want to Break Free (אין על רוג'ר בתור תלמידת בי"ס!). אח"כ I'm Going Slightly Mad ושלל תלבושות הסבנטיז. פרדי עטוי גלימה וכתר גם חביב עלי
מה איתכם? ואם מישהו מכם מתחפש למשהו קוויני, שימו פה איזו תמונה, הא?

Queen II

New member
אצלנו...

לא ראיתי אנשים שהתחפשו לזמרים או משהו של אגדות רוק, אחי אומנם התחפש לג'ימי הנדריקס[שבריאן אהב אותו בין היתר] וחבר שלו לסלאש[נגן הגיטרה האגדי של גאנז אנד רוזס שכמובן הושפע מקווין ובמיוחד מבריאן :)] לקווין לא היה לנו שום דבר מיוחד[חוץ מהקטע שאני התחפשתי שנה שעברה לפרדי] אבלללללללל, הייתה לנו הרקדה כזו על הבמה, וסתם שמו מוזיקה, ופתאום! משום מקום! השיר סטון קולד קרייזי של קווין! [וכמובן שהידיד שהיה לצידי חטף חירשות מהצרחה שדפקתי לו באוזן] צעקתי שמה "היי מה אתם שמים שירים של קווין" והעלו אותי לבמה לשיר, המנחים האלו שהיו שמה התלהבו מהבקיאות במילים ומחאו לי כפיים, היה נחמד, אני מעלה תמונה משנה שעברה[וכמו שתמיד קורה לי, חצי תחפושת נהרסה בדקה ה90] פורים שמח!

bidurit

New member
תחפושת פרדי

שלום, רציתי להתחפש לפרדי, יש לי שפם (לא באמת שלי..), יש לי מכנסיי ויניל, גופיה לבנה, כובע מגניב כמו שלו. אפילו צ'יקמקתי סוג של צמיד שמזכיר את מה שהיה לו על הזרוע. הכל כמעט מושלם. רק.. אני מתפדחת! ללכת עם שפם ברחובות תל אביב!!! (עכשיו זה הזמן להגיד: We love you, bidurit)

khammel

New member
../images/Emo150.gif לכי על זה! שפם זה הכי, אחותי! ../images/Emo3.gif

We love you, bidurit מה יש להתפדח? זה פ-ו-ר-י-ם-!
יאללה, צאי לכבוש את רחובות ת"א ואח"כ תעלי לנו תמונה לפורום.

shir85

New member
במסיבת פורים שהייתי

בנמל ת"א היה מישהו מ-מ-ש פרדי - וומבלי 86 בדיוק הז'קט הצהוב והמכנסיים והנעליים ושפם.. ממש נבהלתי! חח זה היה מגניב לראות :)

טלי12546

New member
בדיוק

לפני פורים דיברתי עם חברות שלי על כמה שזה קל ופשוט להתחפש לפרדי, האמת שהן שיכנעו אותי להתחפש אליו אבל ויתרתי והעדפתי להתחפש למייקל ג'קסון

תחפושת של פרדי

אבל לא שלי. בדיוק אחרי שעברתי לייד מסעדה שניגנה את don't stop me now בערב פורים בפלורנטין פגשתי איזה פרדי אחד, אמנם קרח אבל עם אחלה של תחפושת! סלחו לי אבל התמונה היתה חייבת לעבור צנזורה כי אני הפרצוף שלי יצא שם כמו טרול

למעלה