תחפושות החיים

תחפושות החיים

אז היום התחפשו הילדים בגנים. עליתי לאוטובוס וראיתי ילד קטן (חרדי) שהתחפש לחיל - היה לו כומתה של צנחנים, כנפי צניחה ותג של גבעתי - משעשע משהו ונשק צעצוע עוזי. ראיתי גם מישהו שהתחפש לשוטר, לרופא ואז הבנתי שאלה הם באמת תחפושות בשביל אותם ילדים מהמגזר החרדי, חיילים הם אף פעם לא יהיו, וגם לא שוטרים. אני לפעמים מגעילה את עצמי - אני לא מכלילה אבל בגדול אני לא אוהבת בכלל חרדים ובטח לא את זה שהם אוכלי חינם במדינה שלנו, ובכל זאת אני מאבטחת בגן בנות באזור הזה בוקר בוקר... רק גורם לי לראות יותר את הפאנטיות שבהם. חיילים שיתרמו למדינה הם לא יהיו, גם לא שוטרים.

MICHL99

New member
גם אני לא מתה עליהם

אבל יש ויש זה לא בריא להכליל ,מצחיק הק יהיו, אבל מאוד מאוד נכון

הדס100

New member
אל תזכירי לי את המילה חרדי...

את מבקרת מדי פעם בפורום אהבה...ראית ששחטו אותי שם???

SShirly

New member
האמת..

יש הרבה מהמגזר החרדי שכן מתגייסים לצה"ל. ויש רבים שרוצים להתגייס אבל מפחדים מהתגובות של שאר בני העדה שלהם. חבר שלי לשעבר היה רכז גיוס של בני העדה החרדית בלשכת גיוס ירושלים והוא סיפר לי קטעים נורא מצחיקים. אני שפוכה מעייפות אבל אספר לכם מחר בבוקר. לילה טובבבבבב

תלאבובה

New member
יש את הביינישים

שמתגייסים אומנם לשנה וחצי או משהו.. אבל זה גם טוב! לפחות השריונרים שראיתי עבדו מאד קשה וטחנו שמירות כמו כולם.

שריונר 7

New member
הם לא דוסים אבל

הם כיפות סרוגות זה לא אותו דבר.... איזה מדריכה היית? ( איזה מדור ?)

שריונר 7

New member
קצר ימין חצי אש!

מטרה לטנק שמשמאל , על מסולעת , בכינון אחרון , אש! מטרה תותח חדל נהג אחורה מהר....... תותח חץ טווח קרבי טנק על ....אש! מטרה נהג קדימה מהר... מקביל חיר על אש מאג אני יורה נהג קדימה מהר.... סתם .... מתגעגע לטנקים אין מה לעשות..

malder

New member
אז מה אני אגיד?

חייל נשוי מ- 8/01 עם ילד מ- 10/02 לא קיבל תשמ"ש נשוי עד 4/03, עקב כך הפסיד כ- 21,000 ש"ח תשמ"ש... (מבקר תנאי שירות בפעולה... חח)

למעלה