תחסכו כסף

נצאב

New member
תחסכו כסף

שכל אחד ואחד מכם ישאל את השאלות הנכונות את עצמו ואת משפחתו ובהתאם לתשובות יפעל אז נכון זה קשה מה שקורה אתם צריכים מאמן אישי שיגיד לכם למכור לדוגמא את האוטו השני אם אתם לא יכולים להחזיק אותו למה לבזבז כסף פשוט לשאול את השאלות הנכונות

אז הוא אמר.. ביג דיל..

כל מאמן הוא שונה.. לכל מאמן יש דרך עבודה אחרת.. בתוכנית אלון משלב ייעוץ כלכלי ואימון ולא יוצר הבדלה ברורה בינהם.. כל ה"משימות" שהוא נותן מגיעות מתוך ייעוץ כלכלי שהוא מקבל ואינן קשורות לאימון.. האימון נוגע בהתנהלות של האנשים.. בתפיסות שלהם את עצמם, את האחר ואת כל הנושא הכלכלי-משפחתי.. האימון נוגע בתקשורת בתוך המשפחה ובשיתוף פעולה שים לב להבדל בין אימון לייעוץ.. מה שאתה מדבר עליו הוא ייעוץ כלכלי ולא אימון ואם אתה מסתכל בתוכנית.. תוכל לראות שכל משפחה בכל סיטואציה מקבלת כמעט אותו סט של משימות ראשוניות.. מכיוון שהייעוץ הכלכלי הוא באמת פשוט וברור ואת ה"משימות" הללו תוכל לקבל מכל יועץ לכלכת משפחה בבנק ומכל ספר לניהול כלכלי נכון אור ואהבה

bridges

New member
מהם אותם "שאלות נכונות"?

אהלן נצאב, אתה מכיר את המנהלים/פולטיקאים שאומרים "אם נעשה את הדבר הנכון נצליח". איזה פתח לפעולה יש במשפט הזה? איזה כיוון הוא נותן? אני טוען שהמשפט שלך דומה. רונן

isaacm

New member
אתה כל כך צודק.

ואל תיעלב, אתה באמת צודק. כשילד נחתך - אפשר לשטוף את הפצע במיים - לא צריך לרוץ לרופא. לשחק כדורגל - אין צורך לשלם למאמן. להתמיד זה בהחלט מספיק. ויש אינסוף דוגמאות שפשוט ברור כמה שאתה צודק. ואני פשוט שואל את עצמי - עם כל ההוכחות הברורות האלה, למה אני לא קונה את צורת החשיבה הזו? למה אני חושב שאף שאפשר להסתדר בלי מאמן (בכלל לא רע), זה לעולם לא יהיה אותו דבר! אתה יודע, עולה בדעתי רעיון, אספר לך. אני תוהה איך לחלוק אתך את הרעיון, מקווה שהצורה שאבחר מתאימה. אגש לנושא ממקום של שאלה ונראה לאן יכולים הדברים להגיע. ארשום לך ארבע "קושיות". תזכור שרק אתה חשוב ! תבחר לשתף אותנו בתשובות, נאה. תבחר שלא, נאה גם כן. והרי הן לפניך: 1. מכל הדברים שאתה עוסק בהם (כאדם, לא בהכרח בעבודה) איזהו הדבר החשוב ביותר שאתה עוסק בו ושאינו קשור בכסף? 2. מהי הפעולה שתיתן את הקידום המקסימלי לאותו דבר שבחרת? 3. מי יכול לעזור לך בקידום אותו דבר שחשוב לך כל כך? 4. מהי השאלה שבסתר ליבך קיווית שלא אשאל? אם השקעת חשיבה של יותר מ - 15 שניות לכל שאלה, יש לך הארה, כלשהי, בהקשר לעשייה שלך. לדעתי - ההארה הגדולה ביותר היא מהתשובה לשאלה האחרונה. אאחל לך הצלחה בכל שתבחר לפנות. איציק

למעלה