תחנת רכבת...

קרני

New member
תחנת רכבת...

בימים האחרונים הדירה המקסימה שלי הפכה לתחנת רכבת... אנשים באים, הולכים... מתפזרים לכל עבר... ``בירה?`` יושבים בפינת הזולה ``אולי טלויזיה?`` קצת על הבר ``כוס תה?`` בסלון ``תביא קצת אוכל`` מהמטבח ``איפה השירותים?`` הירוקים, ישר ושמאלה, כי הם יותר מאגניבים :)) וכל אחד מביא איתו ניחוחות משכרים ממקומות אחרים... כל אחד יושב בפינה שהכי נוחה לו, שהוא הכי מתחבר אליה (ואם זה בשירותים... זה לא אומר משהו על הפשטידה שהכנו...;-)) כל אחד מביא את האנרגיה שלו... כל אחד מתקשר אחרת, צוחק אחרת, חושב אחרת... ואנחנו כמו פלסטלינה כזאת, עוברות מאורח אחד למשנהו, וחוקרות את העולם הזה שנגלה לפנינו - מ ר ת ק !!! ...לפעמים, מתנתקים לרגע מכל הסובב, ומסתכלים במבט-על וחושבים: ``איזה יופי של חיים...`` ...כשנשארים הבקבוקים, הצלחות, הריחות... מביטים על הכל, פשוט מסתכלים וקולטים את המאורעות... נושמים אנחה ארוכה והולכים לצלול... כן, אני ממש מרוצה להיות בתחנת הרכבת, אבל אני גם ממש מרוצה שהיא נסגרת לפעמים... :)) ממני, שעייפה לחלוטין... אבל מבסוטית לגמרי על החברים הנפלאים שבאים והולכים ובאים ו... :))

ללה ה

New member
אם זו תחנת הרכבת

קרני היי, אם זו אכן תחנת הרכבת, כמו ששאל טאי, אז תרשי לי וידוי - אם את בעלת הבית וזוהי תחנת הרכבת, אזי אני מרגישה שפה הארוח לא ממש מסביר פנים. כשבעלת הבית מתארת את ההולכים ושבים, כמו איזה נשמות טועות ותוהות, כשלמולם ישנן את ה``אנחנו`` ה``חוקרות``, כשבעלת הבית טורחת לספר שלפעמים היא מרוצה שהתחנה נסגרת (האמנם מנהל הפורום הוא בעליו? אין לי מושג לגבי זה), כשיש ``אנחנו`` ו``הם``... נו, זה לא בדיוק סוג הבית שהייתי רוצה להתארח בו. אם בעלת הבית עייפה, אני בטח ובטח לא רוצה לעייף אותה עוד יותר. אם היא עייפה היא כנראה צריכה לנוח. נהנתי להסתובב פה, אני מאמינה שאמשיך לקרוא את מה שנכתב פה. אחרי הכל, אפשר לעשות זאת מבלי להפריע את מנוחת הדיירים. שיהיה לכם נעים נעים נעים. * אם טעיתי, וכוונתך היתה למשהו אחר, ופה עדיין יש בך את המרץ וההנאה מההולכים ושבים, לא רק מ``מבט על``, אלא יחד איתם - אז כמובן שדברי אינם רלוונטיים ואיתך הסליחה. ללה (שכבר לא בא לה)

קרני

New member
העולם הפרטי של הקורא...

מה שמעניין בלכתוב הודעות, זה לקרוא את התגובות... :)) פערתי עיניים, פתחתי פה, הרמתי גבה ו... התפלאתי... בקריאה שניה, איך לא העלתי על דעתי שאנשים יחשבו שאני מדברת על הפורום?!???? אז ללה יקירתי... לא, לא הבנת... :)) וזה מרתק בעיניי- זוית הראייה . אמשיך ואומר שלקחת את כל מילותיי, והפכת אותן ואותי לדמות כזאת, שאין לי מושג מה הקשר שלה לחיים שלי:)) אבל זה כל כך מובן איך הגעת למסקנה הזאת... שוב, מילים לא תמיד נקראות מאותו המקום בו הן נכתבו... ועל מנת להפיג מחשבותייך... :)) סו``ש ארוך עבר על כוחותינו... מיום שישי ועד לעצם השניה הזאת, יש לי בדירה אורחים (האחרונים החליטו לישון פה ליום-יומיים) ועד כמה שאני נהנית ומוקסמת מהשוני בין העוברים והשבים, ועד כמה שאני נהנית במלאכת האירוח... אני מותשת... חיכיתי לרגע להיכנס לפורום... וכשהעגלה שלי סרבה בכל תוקף לקבל אותי אל זרועותיה, פניתי לשדות זרים, וכעת אני יושבת בחדר של החברה שלי - היא משמיעה קולות של לילה, ואני משמיעה קולות של וירטואליות... :)) בחדר החשוך... והפורום?!??.... לא תשו כוחותיי, לא נגמר המרץ ולא נפגמה ההנאה... :)) הממממ..... אז נמשיך לשמוע ממך מה? נהנית לקרוא הודעות שלך :)) שיהיה לך יום טוב, ואני מקווה שעכשיו זה נשמע אחרת :)) ממני, קרני נ.ב. ברגע שהמצב אותו תיארת יגיע, אפרוש כנפיי, שיהיו כבר בטח לאות ודהויות, לפי דברייך, ואפנה מקומי... :))

למעלה