תחנת משא"ז צורן

• פותח הנושא gillb
  • פורסם בתאריך

gillb

New member
תחנת משא"ז צורן

בפגישה שהתקיימה הערב בביתו של אייל אלבלק בהשתתפות מתיו, רכז פרויקט מצילה בקדימה צורן, גיל רכז המתנדבים בקדימה, אייל אלבלק ואנכי דיווח לנו מתיו כי, בכוונת המשטרה להציב בהקדם שוטר שיהיה מפקד תחנת צורן. כולי תקווה שאכן כך יהיו פני הדברים והדבר יקרה בקרוב. לגופו של ענין, עד אשר ימונה מפקד תחנה לצורן סוכם כי, ננסה להתחיל ולהחזיר את המתנדבים לפעילות. לצורך כך, נזדקק, למספר מתנדבים, שיקחו על עצמם, בתורנות, לדאוג לאיוש המשמרות. השוטר חייל המוצב, נכון לימים אלו בקדימה יהיה זה, שישגר את המשמרת מתחנת צורן ויקבל אותה בסיום משמרת. השוטר חייל מחויב לפעול שלוש פעמים בשבוע מצורן. אנו מתכנסים בשנית, ביום רביעי בערב (שעה מדויקת תקבע מחר), בחדר המשא"ז, במבנה המועצה הישן, כדי להתחיל ולגייס חזרה את המתנדבים. התושבים מוזמנים לבוא ולסייע. אני מבקש לברך את מתיו על הרצון העז לעזור ולסייע ואת גיל, רכז מתנדבים מקדימה שמקדם, בהצלחה את נקודת משא"ז בקדימה והביע נכונות לסייע ולעזור. כולי תקווה שנוכל להחזיר עטרה ליושנה. כזכור בעבר היו בצורן 300!! מתנדבי משא"ז פעילים. הפרדה עכשיו!!! גיל ברקאי צורן

Master Stav

New member
אני עכישו מחוייך ....

לא יכולתי להגיע מפאת סוג של מחלה שתקפה אותי משבת ועד היום ובכל זאת ....שמח שהדברים מתחברים . גיל תודה על ההרתמות המהירה מהיום להיום .

Master Stav

New member
על זה נאמר

זה תלוי רק בנו

Master Stav

New member
ממודרת לאו דווקא

כל הרעיון היה פניניה ואם היית טורחת להקשיב לפני שאת מתעצבנת לשבת ולתכנן את השלב הבא .... שפניתי אליך רצית להגיע לשלב של הדיבורים של מה מי ואיך ואת זה כבר סיימנו כך שבשלב של הלפני פרקטיקה ניפגשו אנשים 3 במספר (לצערי אני חולה כבר כמה ימים כך שלא יכולתי להיות נוכח ) שרצו לשבת לזמן קצר ולהכין את ...ובכן היום..... זה לא היה ממודר זה פשוט לא היה כנס תושבים . עם כול ההערכה אליך ואל פועליך ואת יודעת שיש הערכה מאד לא במקום לכתוב את מה שכתבת .

pninak12

New member
משא"ז

סתיו, אתה בערך האדם האחד לפני האחרון שיכול להרשות לעצמו להתייחס ככה לנושא ואלי.... אבל עזוב. לא כאן נסגור את העניין הזה. אני חושבת שאנחנו מנסים להסתדר בלי תכנית הבטחון. התכנית כבר העלתה כל כך הרבה אבק, כל כך הרבה דיונים, כל כך הרבה אישורים ואפילו תקציבים, ועדין לא זז פיון אחד מצד אחד של הבמה לצד השני... להפעיל את המשא"ז כמו שאתם מתכננים, זה נורא אוטופי ולא מעשי. חייבים מישהו שיקח על עצמו תפקיד מרכזי, ויסתייע במתנדבים. כל צורה אחרת תדעך במוקדם או במאוחר. ראה - התקופה בה רחל גביש קורן ריכזה את המשא"ז, עליה השלום. בהתנדבות מלאה, בנחישות ש... צריך להיות רחל גביש קורן כדי להזיז משהו... וכמוה כידוע לך אין שתיים. כדי להסיר ספקות, שלחתי לגיל במייל בקשה להוסיף אותי למשמרות המתוכננות. אני הייתי בישיבה אחרת. אני פותחת פה ערוץ חדש: גיל קורא להפרדה עכשיו, אני קוראת להפעיל את תכנית הבטחון לאלתר, או לחילופין, להפעיל משטרת שכונות כמו בכפר יונה, ושיסלחו לי מראש מחלקי העיתונים בשעות לא שעות.

gillb

New member
פגישה עם תומר בענין משא"ז צורן

אתמול בשעה 21:00 נפגשנו, מספר תושבים, עם תומר, מפקד תחנת קדימה צורן, בחדר המשא"ז בצורן. בפגישה נכחו מתיו מתוכנית מצילה אייל אלבלק ליאור בנאי גיא חרס יהודה קיבה ואנכי (גיל ברקאי) המטרה, להחיות את המשא"ז בצורן. לפי דברי תומר, מפקד תחנת המשטרה, הוחלט לאייש תקן, במשרה מלאה, לשוטר בצורן. תומר לא התחייב על לוח זמנים. אנו מקווים שזה יהיה בהקדם. התפקיד של איוש המשמרות, לפחות עד בואו של השוטר (לדעתי גם לאחר מכן) יוטל עלינו, המתנדבים. בשלב זה התפקיד לא יאויש על ידי עובד בשכר (לא בחצי ולא ברבע משרה - שווה מאבק נפרד אחרי החייאת המשא"ז). סוכם כי, במהלך שבוע הבא ניפגש אצל ליאור בנאי ונקבע חלוקת עבודה ודרך פעולה מסודרת בכל הקשור לאיוש המשמרות. ליאור בנאי נטל על עצמו את האחריות לרכז אותנו ולקבוע דפוס עבודה מסודר. לדברי ליאור, עדיף להמתין קצת עם החייאת המת, ולעבוד בצורה מסודרת מאשר לעשות הדברים מהר. קבלתי את דבריו של ליאור ואני סומך עליו. לבקשת תומר, מפקד המשטרה, מילאנו מספר טפסים, שיאפשרו לנו להיכנס לחדר המשא"ז בצורן (מה לעשות יש למשטרה נוהלים). במידה ויש תושבים המעוניינים להיות חלק מהקבוצה שתהיה אחראית על איוש המשמרות הנכם מוזמנים ליצור קשר. בברכה גיל ברקאי צורן - הנייד שלי ליצירת קשר 050-5960789 הפרדה עכשיו!!!!

Master Stav

New member
../images/Emo13.gif כול הכבוד גיל ....

שוחחתי עם אייל אתמול והצעתי כמה דברים התנדבתי ליום לפקידות וטלפונים נכין ל16 מודעה גדולה ונכניס גם לקופון .... שיהיה לכולנו בהצלחה

למעלה