תחנות מספרים

bomba2004

New member
תחנות מספרים

תכתבו כאן איזה תחנות מספרים אתם מצליחים לקלוט אני מצליח לקלוט רק את E10, אני נמצא בירושלים

Juvenalis

New member
רק E10 בינתיים.

בימים הקרובים אני אנסה לקלוט כמה אחרות.

קומרן

New member
E10, תחנת מספרים אבל

זוהי תחנת מיספרים, אך יותר נכון להגיד תחנה אלפבתית כיוון שהיא מעבירה מסרים באותיות אלפה בתיות... (אלפה, בטה , צרלי וכו...) חובבי הקונספירציה נוטים להאמין כי התחנה שייכת למוסד, ניתן ליקלוט אותה ברוב שעות היום, בדרך כלל קצת לפני שעות עגולות וחצאי שעות ובתדרים שונים בגלים הקצרים. התחנה משדרת בקול נשי סקסי... ו... זהוא האזנה נעימה

Juvenalis

New member
כעת הצלחתי לקלוט את E3

כעת הצלחתי לקלוט את E3, הידועה גם בשם "Lincolnshire Poacher", המשמשת את שירות הביון הבריטי, הMI6. השידור החל כדקה אחרי 17:00, בתדר 7755kHz.

קומרן

New member
לגבי שירותי ביון...

אני חושב שראוי לקחת את כל הסיפור הזה בעירבון מוגבל... יכול להיות שמדובר בקבוצת אנשים שמנסים לעבור על כל העולם...

Juvenalis

New member
תמיד צריך להיות ספקניים

אבל במקרה הספציפי הזה, E3, הדברים שונים, במיוחד לאור ראיון שנתן דובר משרד המסחר והתעשייה הבריטי (המשרד אחראי בין היתר על רגולציה של הרדיו) ב1998 ל"דיילי טלגרף". בהתייחס לשידורי E3 הוא אמר: "התחנות האלה הן מה שאתם מניחים שהן. אנשים לא צריכים להיות מוקסמים מהן. הן לא, נאמר, לצריכה ציבורית". לגבי E10, ברור שלא תהיה לעולם הודאה רשמית כמו בבריטניה. הגורמים היחידים שמאששים את ההנחה המקובלת הם: א. המבטא הישראלי הקל בקול הממוכן (במיוחד במילים "קילו", "קוויבק", "וויסקי" ו"הוטל"). ב. עוצמת השידור האדירה בארץ, שמאפשרת לקלוט את השידור בצורה צלולה רק בעזרת האנטנה הטלסקופית המקורית של הרדיו (דבר שלא הצלחתי לעשות עם E3, אפילו שידוע שחוות משדרים שלה ממוקמת בקפריסין).

E3 וקפריסין ואזורי SBA הבריטי באי.

שדה המשדרים הבריטים נראה לכל נוסע בקפריסיןעל הכביש הראשי בין פפוס ללימסול ליד הבסיס הבריטי באפיסקופי בנוסף לחוות האנטנות של הבריטים בזאקקי ,אקרטירי שמשמשת גם תחנת ממסר של הBBC ומאכלסת 2 משדרים בני 500 ק"וו כל אחד בתדר 720 ו639 קילוהרץ ומספר משדרים בגלים קצרים,חוות אנטנות נוספות של הBBC ,ממוקמת בכפר זיאי בין לימסול ללרנקה ומאכלסת משדר רדיו של הBBC בעוצמה של 200 ק"וו בתדר1323 קילוהרץ וכן מספר משדרים ישנים בגלים קצרים שרובם אינו בשימוש כיום.לבריטים תחנת רדיו צבאית BFBS הממוקמת בקפריסין והמשדרת 2 תוכניות שונות לחיילים הבריטים המוצבים בקפריסין ,שריד אחרון לאימפריה במזרח התיכון..האולפנים נמצאים בכפר דקיליה צפונית מערבית ללרנקה המשדרים בFM בדקיליה,אזור שדה התעופה הסגור בניקוסיה,ובאקרטירי דרומית ללימסול,השידורים נקלטים גם בארץ בתדרים 92.1 ,99.6,מגהרץ FM בימים חמים.

למעלה