תחנות הסגר בת"א

עינרית

New member
תחנות הסגר בת"א

הי חברים למי שעוקב הכלבה שלי נעלמה ביום רביעי השבוע חיפשתי ותליתי מודעות בכל איזור רמת החייל,צהלה, רמת אביב, נאות אפקה וכו' ובדקתי בתחנת הסגר רידינג ובצב"ח בת"א רציתי לשאול האם יש תחנות הסגר נוספות? והאם יש לוכדים פרטיים שמביאים כלבים לכלביות עירוניות אחרות? פשוט אין לי מושג והזמן שעובר לא מיטיב עם החיפושים תודה ושבת שלום עינר 050-8547778

toomuchdogs

New member
מקווה מאוד שהגעת פיזית לצב"ח ת"א

ודרשת להכנס ולראות בעצמך את הכלבים, אחרת.... כבר הרגו שם כלבים משובבים שבעליהם חיפשו אותם, מצטערת לומר לך יש גם צב"ח ר"ג עמותת "חבר לי" בצ.מסובים עמותת "חבר" באזור הסגר בצ. מסובים ממש קרוב לגדר של הספארי וכרגע זה מה שאני זוכרת..

אני לא מכיר. כ"כ

אבל יודע על ההסגר העירוני ברח שי עגנון, ליד סוף אבן גבירול. זה רעיון חשוב וכדאי לבדוק. נסי גם לפנות לעמותות, לתלות מודעות, ולהיזהר ולהזהיר את צער בעלי חיים- כי מרדימים בצער בעלי חיים ת"א בלי חשבון כלבים שמגיעים אליהם. תתקשר כל יום לכל העמותות. אולי כדאי לברר אם יש עמותות גם ברמת גן ובני ברק, כי ייתכן שהכלבה גם שם- אסור לשלול את זה... בהצלחה ואל תייאשי, שמעתי על כלבים שחזרו לבעליהם גם אחרי חצי שנה. צריך להמשיך לחפש..

עינרית

New member
ביקרתי בהסגרים

אני חושבת שאני אבקר בהם כל יום , באסה אבל הכי בטוח הייתי בצבח בת"א ויש שם כלכך הרבה כלבים שאני מפחדת שאולי פספסתי אותה בין כולם שם מקווה מאוד לטוב שוב תודה אעדכן במידה ויהיה חדש

toomuchdogs

New member
להגיע לצב"ח ת"א כל הזמן וכל הזמן

לבקש חהכנס לראות את הכלבים...שלא נדע...

טון טון1

New member
חשוב מאד לבקר בתחנות ההסגר כמה שיותר,

עוד עצה... כדאי ורצוי לפרסם מודעת אבדה כלבה ביד2 ולהקפיץ אותה מספר פעמים ביום. בהצלחה.

למעלה