תחנה בזמן

Sweet SuGaR

New member
תחנה בזמן

האם יש לכם שעות עוצר?
האם אתם באמת מצייטים להם?
אם איחרתם... יש עונש?
אם אין לכם, ההורים מתקשרים כל 5 דקות ומפדחים אתכם לפני כולם? אני אישית אוהבת את ההורים שלי..... הם מבינים שיש לי חיים... ואם הם יגבילו אותי אני אמרוד... איך זה אצלכם???

*neta*

New member
../images/Emo187.gif ../images/Emo185.gif

שעות עוצר..לא... בכל מקרה אמא מתעוררת כשאני חוזרת הבייתה... ומה היא יכולה לעשות? היא יודעת שהיא יכולה לסמוך עלי ועל השיקול דעת שלי

shiri_b

New member
אני חייבת להגיד

שההורים שלי אף פעם לא עשו לי בעיות בקשר לזה, אני חוזרת מתי שכולם חוזרים (כדי שיהיה לי מישהו לחזור איתו...) הם סומכים עלי גם והם נותנים לי ממש הרבה חופש בעיניין....לא משנה שאח שלי הגדול חוזר ב8 בבוקר! אז אין להם הרבה מה לומר לי....

Jelly Beans

New member
../images/Emo60.gif

אצלי אמא שלי לא הולכת לישון עד שאני חוזרת הבייתה.. היא יכולה להיות ערה כל הלילה מצידה

lighter

New member
זמנים?

פעם לא היה לי שעות עוצר..עד שיום אחד בחופש הגדול "נעלמתי" להם לאיזה 12 שעות בלי להגיד להם מתי אני חוזרת, ומאז הם נתנו לי שעת עוצר (למרות שמאז תחילת הלימודים הן לא ממש מקפידים עלייה)...
לא תמיד...אם ממש מתחשק לי...
ממש לא...
ממש ממש לא! הם ישנים כששעת העוצר שילי מגיעה אז הם לרוב לא יודעםי אם אני מקיימת אותה או לא

katykr

New member
אמממ...

לא, ולא זכור לי שאי פעם הייתה לי אין שעת עוצר- אין למה לציית אין עונש מתקשרים פעם פעמיים בערב לשאול אם הכל בסדר...ולפעמים שואלים אם אני כבר יודעת מתי אני אחזור, אבל אף פעם לא מציקים יותר מדי.

Heavy Thought

New member
אמממ...

- לא, לא ממש - אין, וכשיש אז לא - לא, רק המון המון נאומים
- פעם ההורים שלי היו מתקשרים המווון כשהייתי מחוץ לבית אמא שלי זאת אומרת, אבא שלי עסוק בעבודה אבל עכשיו זה כבר פחות

מממממממ ממש לא

אף פעם לא היו לי, בעצם אולי רק שלמדתי עכשיו לא כל כך זה לא שאני יוצא הרבה מהבית אניוויז אבל שאני יוצא זה לא ממש מפריע ומתקשרים כל חמש דקות? לא.. ממש לא.. אם אין משו חשוב אני יכול להיות 24 שעות מחוץ לבית ואמא שלי תתקשר רק פעם אחת לשאול מתי אני חוזר ואם הכל בסדר

maayan15

New member
אמ....

לי אין שעת עוצר מוגדרת אבל הם מצפים שאני יחזור ב1-1.30...אבל אם אני מבקשת אז אני יכולה יותר...פעם לא הייתה לי שום שעה והייתי חוזרת ב- 2-2.30 הבייתה ואז יום אחד חזרתי בערך ב 3.30 לפנות בוקר ואבא שלי נבהל ומאז הם רוצים שאני יחזור יותר מוקשדם...אבל אין משהו מוגדר.... והם לא מתקשרים יותר מפעם אחת... מעיין (אני יודעת שהוהודעה הזאת ממש מבולבלת ואבל אני עייפה אז תסלחו לי..)

shiri_b

New member
זה רק אני או שרוב ההודעות כאן

מתחילות באממממ או מממממ טוב לדעת שאנחנו חושבים!

פרובלם- אין לי חיים. ../images/Emo8.gif ../images/Emo16.gif

אבל, ההורים לא ממש מגבילים אותי בשעות, כל עוד הם מכירים טוב (כמה שנים) את מי שאני הולך אליהם... אני בדרך כלל בערב רואה טלוויזיה/במחשב, ככה שכל עוד עשיתי את הדברים שאני צריך (שיעורים?) הכל בסדר. בל"ג בעומר נשארתי עד שתיים, והתקשרתי רק באחת, (זה היה ליד בית של חבר מהיסודי, ככה שלא הייתה ממש בעיה), ואמא לא צעקה (אבא היה בחו"ל)
.
ניר חסר החיים בע"מ

SoundsOfSilence

New member
../images/Emo60.gif.

אין לי שעת עוצר ואני גם לא ממש שואלת. אמא שלי יכולה להגיד לי לחזור בעשר כמ שבא לה אבל אם אני ירצה אני יהיה על האוטובוס רק ב12 וחצי (אוטובוס אחרון). אם אני חוזרת ברגל אני בכלל חוזרת בבוקר אם מתחשק לי. זה גם מתקשר לשאלה השניה, האם אני מצייתת, אז אם ה נראה לי הגיוני מה שאמא שלי אומרת, אין לי כוח לריב או שאני מחליטה להתחשב בה אז אני מצייתת. אם לא בא לי אני או שלא יציית או שפשוט יתווכח איתה וינדנד לה שעות עד שהיא תסכים. לאמא שלי אין עמוד שדרה. לאבא שלי יש אבל ההורים שלי גרושים ככה שהוא לא אומר לי מה לעשות. אם אני מאחרת אין עונשים. אין לי עונשים בכלל. בחיים שלי לא קיבלתי עונש. לא מזמן הלכתי לישון אצל חברה שלי להודיע ולא קיבלתי על זה עונש. רק שיחה קצרה של כמה שזה לא יפה וזהו. לא מתקשרים כל 5 דקות, בלילה מתקשרים כל שעה, שעה וחצי. ביום מתקשרים אולי פעם אחת וזהו. אני יודעת שיצאתי נורא פושטקית מוזנחת בהודעה הזאת אבל זה לא ככה. מגיל קטן היו משאירים אותי לבד בבית ואני עצמאית ואחראית מגיל קטן ואני עושה שיעורים וכל הדברים האלה ויודעת לדאוג לעצמי ואף פעם לא מסתובבת לבד או משהו כזה.

למעלה