תחנה בזמן

אדומה2

New member
תחנה בזמן ../images/Emo133.gif

אז הנה הגעתי לתחנה נוספת. אני התחלתי לחשוב ברצינות על להקים עסק עצמאי, לא משהו גרנדיוזי, אבל כן משהו אחר, שדורש מחשבה, דורש זמן- כמו תמיד- ודורש סיכון- כמו תמיד בעסקים עצמאים. הייתי היום במרכז מט"י ברעננה (מרכז טיפוח יזמות, למי שלא יודע, אני לא ידעתי עד לפני 3 שבועות בערך). לא שמעתי "תשמעי זה רעיון גרוע", אבל גם לא שמעתי "וואלה, רעיון מעולה". הרעיון הוא בעצם לקחת את האתר שלי (כתוב בחתימה שלי), ולהפוך אותו למשהו יותר גדול, עם יותר נפח ומימדים. זה ככה ממש על קצה המזלג. מהפגישה יצאתי בעיקר עם חומר למחשבה, וככה הרגשתי פתאום קצת תעופה עם מחשבה של- אז רגע, מה עכשיו? וכמובן מיד מתחילות המחשבות על העתיד, על הבית שאנחנו רוצים לקנות, על כסף, על קיום עצמי, על תרומה כלכלית לחיי הזוגיות.... והם חסרים לי. חסרה לי האמונה העיוורת של אימא שלי בי, וחסר לי לגלגל מחשבות עם אבא שלי. הם היו כל כך טובים בזה. אני מקבלת את שני הדברים הללו מבעלי האהוב, אבל תשמעו- כל פעם מחדש זה מכה בי כמו הלם עד כמה שזה שונה. הם כל כך חסרים לי שאני מרגישה שהתהליך הזה הוא ממש לא טבעי בלעדיהם. עוד תחנה בזמן, אין לי ספק בזה.

עידן64

New member
מדהים אותי

אני כבר לא ישנה כמה שעות ונכנסתי למקום המדהים הזה.כתבתי כמה תגובות על דברים שריגשו אותי מאוד פה ולא הצלחתי לשלוח,כל פעם כתוב נסה שוב ואני לא מצליחה.מוכר לכן? איך אוכל לשמור את מה שכתבתי ולא נשלח? זו הייתה רק בקשת עזרה. ועכשיו למה שכתבת אדומה 2 (ואנצל את ההזדמנות להצטרף להתרגשות מתמונות החתונה המרגשות ולאחל לך אושר אהבה והמון).ישר שראיתי את הכותרת תחנה בזמן ונכנסתי אמרתי וואוו...בדיוק הלילה שכתבתי במיטה וחשבתי איך החיים שלי הם תחנות בזמן.לא אספר על כל התחנות כמובן אבל גם אני נמצאת כרגע בשלב של תחנה חדשה שחלמתי עליה המון המון המון זמן. אני עוסקת הרבה שנים בגיל הרך,אוהבת מאוד את העבודה ומחכה לבוקר לפגוש את הזאטוטים המדהימים.אך כבר כמה שנים אני חולמת על משהו נוסף,קודם כל לעצמי,לתחום שייגע לי עמוק עמוק,לממש משהו שאני אוהבת,להתקדם,להתפתח וכמובן להשתפר כלכלית. אני חד הורית ארבע וחצי שנים ומאושרת עד הצעד שעשיתי אך מרגישה שכעת שבנותי גדולות,ואחרי שנים ממש ממש לא קלות הגיע תורי (ואני מעיזה היום לא רק לחשוב כך אלא להגיד בקול).הייתי בקורס "עסק משלך" במט"י לפני 3 שנים.חשבתי ללכת על כיוון מוסיקה שגם בו עוסקת וויתרתי כי לא אוכל לשלב עם עבודתי הנוכחית. ולילה אחד,נפל לי אסימון,ללכת ללמוד מדריכה הכנה ללידה,תחום שהיה לי אליו קשר בצורות אחרות בעבודתי.מאוד אוהבת קשר עם ההורים הצעירים בדך ואחרי הלידה,מאוד נוגע לי התחום הזה מהחוויות האישיות שלי,מאוד מתחברת לאמהות (ל מ ה ???!). הקורס יקר לי,פחדתי אפילו להעיז לחלום עליו אבל החלטתי שאני הולכת על זה. עברתי סדנת מיון ביום חמישי ואתמול קבלתי תשובה שהתקבלתי.אני עדיין לא מאמינה.מתרגשת.ואפילו המומה מהעזרה הכלכלית שמציעים לי אנשים קרובים ואהובים כמתנה ועזרה. ועם על אלה,הרגשת החוזק וההגשמה שלי,התמיכה והאהבה הרבה שאני מקבלת מסביבתי,החששות והפחדים,אני רוצה את אמא. רוצה את החיזוק שלה,החיבוק,האמונה העיוורת שלה בי,הפרח האחד עם הברכה על השולחן שהייתי מוצאת בכל הזדמנות. ו...אני פזוט בוכה ובוכה ובוכה. דברתי המון ואני מקווה שאצליח לשלוח את זה.מאחלת לך שתצליחי להגשים את החלום שלך ולהקים את העסק הקטן שלך.מאמינה בך בכל ליבי מהמעט שאני מכירה אותך פה. חיבוק גדול.

ymz

New member
בהצלחה../images/Emo70.gif בחרת קורס מאוד מיוחד

לעזור להביא לעולם חיים חדשים אין יותר טוב מזה. נשמע כאילו את מנסה לגרום לעולם הזה להיראות קצת יותר טוב.

hartuvim

New member
הי עידן

זה נראה לי רעיון מצויין! את יכולה לייסד תת- תחום בליווי הכנה ללידה: הכנה ללידה לבנות ללא אם... גם מפני שלצערנו את יודעת מה זה על בשרך, וגם מפני שלצערנו יש (כנראה) לא מעט נשים כאלה. אני באופן אישי רחוקה כרגע מנושא הלידה, אבל ברור לי שכאשר ארצה ילדים, כל עניין הליווי יהיה לי מאוד חשוב. אני חושבת שאנסה להיעזר בחברה יותר מבוגרת, אבל בהחלט יכול להיות שקשה למצוא או שלא תמיד יש למי לפנות. דרך אגב, אמא שלי היתה מטפלת תינוקות בקיבוץ ותמיד ליוותה את האמהות הצעירות בצעדיהן הראשונים בתחום, אז אני חושבת כמה חסרה היא תהיה דווקא בנקודה הזאת. בהצלחה בדרך החדשה!

ymz

New member
../images/Emo73.gifנסיעה נעימה

הגשמה עצמית מאוד חשובה בחיינו, אנשים שמחפשים את הדרך במקום לעמוד במקום בדרך כלל מגיעים למשהו. התחלות חדשות תמיד מפחידות קצת, את לא יודעת מה יהיו התוצאות, את נכנסת למשהו חדש שאף פעם לא ניסית ואולי יש כמה סקפטים לידיך שרואים שחורות וחוזים לך התרסקות מהירה, במקום לתת קצת קרדיט. אני תמיד אומרת שצריך ללכת עם הלב, אם את מרגישה שזה הדבר הנכון אז לכי על זה. כמובן שצריך לשקול את כל הבעד והנגד, וללמוד כמה דברים על הקמת עסק (בטח יודעת יותר טוב ממני) אבל עד שלא תנסי לא תדעי. אני מאחלת לך הרבה הצלחה במה שתחליטי.

hartuvim

New member
הי אדומה../images/Emo140.gif

מעניין אותי לדעת מה זה אומר לפתח אתר אינטרנט כדבר עסקי.אולי תוכלי לספר קצת על הרעיון הזה? וגם- התחלת לעבוד כמתרגלת? אם כן, אשמח לשמוע איך הולך...
שירה.

למעלה