תחליפים ל-AdSense

freak2100

New member
תחליפים ל-AdSense

אז יש את Plapper, המשחק שבניתי פעם ועכשיו החלטתי פשוט לפרסם אותו... הפכתי אותו למן אפליקציית פייסבוק, ורציתי להוסיף לו AdSense. אז בהתחלה גילית שגוגל לא מאשרים אתרים שעוד לא קיימים. אחרי שבניתי את האפליקציה, הם טענו שהם לא מאמינים לי שאני הבעלים של asafnudler.com (נעים מאוד, אני אסף נודלר). אחרי ששכנעתי אותם, הם אמרו שאני לא יכול להוסיף פרסומות לאתר שכל מה שיש בו זה משחק פלאש אחד ושאני צריך תוכן. יש שירותים אחרים שאני יכול להשתמש בהם בשביל לפרסם? בתוך המשחק עצמו, בתוך הפלאש, יש איזה פרסומת בזמן ה-loading, חשבתי לנצל גם את הHTML הריק שמסביב...

erezor

New member
יש הרבה

אתה יכול להתחיל, למשל, עם mochi. לא עולים לי עוד דברים כרגע בראש, אבל אני בטוח שעוד מעט יתחילו להגיע עוד הצעות.

freak2100

New member
mochi יש לי בתוך המשחק

מצאתי את adBrite, הם נראים רציניים
עכשיו כל מה שחסר לי בשביל להתחיל להפיץ את המשחק זה שני דברים: 1. להבין למה IE דופק לי את האפליקצית פייסבוק
2. שה-adBrite יתחיל להראות פרסומות ולא "כאן יהיו פרסומות בקרוב"

De-Panther

New member
לגבי פרסומות בתוך הפלאש - מושי\מוצ'י או איך..

שלא קוראים להם(כמו שארז ציין) לגבי פרסומות מחוץ לפלאש, אבל באפליקציית פייסבוק, לא כל רשת פרסומות פייסבוק מאשרת. יש רשימה: http://developers.facebook.com/adproviders/ אגב, אני לא בטוח אם בפלאש אתה כן יכול להשתמש במוצ'י אם הם לא נמצאים ברשימה הזו.

freak2100

New member
גם גוגל לא מופיעים שם

אז אסור לבנות אפליקציות עם פרסומות גוגל?

De-Panther

New member
אכן. אומרים שפייסבוק קבעו את החוקים האלה גם..

כדי להכנס בגוגל. אבל העניין הוא שעוד לפני זה, גוגל לא מאשרת לשים את הפרסומות שלה בעמודים שהם אייפריים, וכדי לשים פרסומת של גוגל באפליקציה בפייסבוק אתה משתמש באייפריים(לאלפליקציה, או בעבר אייפריים מיוחד לפרסומת). אבל גוגל היו מעלימים עין מפרסומות בפייסבוק כשזה היה אפשרי.

freak2100

New member
מחיפוש בגוגל

אני רואה שיש הרבה אנשים שמשתמשים בAdBrite באפליקציות פייסבוק, יש על זה הודעות בפורומים וזה וגם באתר של AdBrite הם כותבים שיש להם תוכנית מיוחדת למפרסמים שרוצים שהפרסומות שלהם יופיעו באפליקציות פייסבוק אם לא, מישהו יכול להמליץ לי על תוכנית פרסומות מאושרת מומלצת?

De-Panther

New member
בעבר השתמשתי בRockYou, אבל לא הייתה לי תעבורה

מספקת. גם השתמשתי ב http://lfstmedia.com/ ואותו העניין. ואם אני לא טועה, הם קנו אחד את השניה. יש לי חברים שמשתמשים בהם לאפליקציות פייסבוק ועושים מזה כסף. העניין הוא שבשביל להרוויח מפרסומות אתה צריך תעבורה מספיק גדולה

freak2100

New member
אז אתה ממליץ? לא ממליץ?

ברור שאני צריך תעבורה גדולה, אני גם לא מצפה להרוויח יותר מדי כסף מהמשחק המטופש הזה, עשיתי אותו בעבר לצרכים אחרים לגמרי ועכשיו סתם חבל לי שהוא יושב על המחשב שלי. אם אני גם ארוויח ממנו פה ושם איזה כמה גרושים מה טוב, אם אני אכסה את האחסון אז בכלל, ואם אני ארוויח יותר מזה אני אהיה מהמאושרים בבני האדם, אבל הסיכוי לכך מאוד מאוד נמוך. אולי בעתיד נעשה כמה משחקים יותר רציניים מזה... או שאולי אני אלך לתחומים אחרים... יש לי הרבה רעיונות וכלום זמן לממש אותם. קשים חייו של החייל.

De-Panther

New member
קל להתמיע את הפרסומות האלה. והתמיכה שלהם חזרה

אלי מהר כשהייתי צריך.(שכחתי סיסמה, ולא היה להם תופס לשחזור סיסמה, רק לדבר עם האחראי עליך ולשלוח לו מייל ששכחת סיסמה. לא יודע איך זה עכשיו)

freak2100

New member
yey, פתרתי את הבעיה ב-IE

הפתרון הוא כמובן להוסיף ל-PHP את השורה:
header('P3P:CP="IDC DSP COR ADM DEVi TAIi PSA PSD IVAi IVDi CONi HIS OUR IND CNT"');​
איך לא חשבתי על זה בעצמי (?!) עכשיו מה שנשאר זה רק עניין הפרסומות! הפרסומות של adBrite נראות ממש טוב, עיצבתי אותן שיתאימו למשחק
אבל אם פייסבוק יחסמו לי את האפליקציה זה לא שווה את זה... מישהו יכול להמליץ? והאם מותר לי להשאיר את הפרסומות של mochi במשחק? (תכלס אני יכול לדאוג לזה שרק אם המשחק לא בפייסבוק יהיו הפרסומות של mochi, השאלה היא אם אני חייב לעשות את זה)

De-Panther

New member
טוב לדעת. אני פשוט דואג להעביר את הפרטים של..

הסשן מחדש בכל פעם(זה הרי מה שהאייפיאיי של פייסבוק מחפש, ולזה הוא קורא) כך שאני לא משתמש בקוקיז. אבל נראה לי שאני אוסיף גם את זה, לכמה אפליקציות.

freak2100

New member
אין לי מושג

אני לא מבין בכלל את הממשק של פייסבוק. ואני לא חושב שאני מעביר cookies בשום שלב, אלא אם ה-api-ים שאני משתמש בהם עושים את זה (אני משתמש גם ב-PHP וגם ב-JS) סך הכל זה אחד הממשקים הכי גרועים שהם יכלו לחשוב עליהם, ובעיקר בעיקר חוסר התיעוד שלו זוועתי.

De-Panther

New member
פייסבוק מעבירה לך בקשה עם משתנה בשם session..

במשתנה הזה אתה מקבל מערך עם האיידי של המשתמש, וקוד גישה כדי לזהות שזו באמת האפליקציה שלך והמשתמש. בעבר הם היו מעבירים את זה בGET, היום זה בPOST. הAPI שלהם פשוט בודק $_REQUEST לאחר מכן, הPHP API שלהם שומר את המשתנה הזה בסשן על השרת שלך, שזה בתאכלס קוקיז. פעם היה תעוד טוב יותר, כשהם עבדו בצורה של ויקי. ככה למרות חוסר התעוד שלהם, משתמשים הוסיפו פרטים. היום התעוד יותר מסודר, אבל לוקה בחסר. מה שכן, יש כמה כלים שעושים את החיים ליותר נוחים, כמו למשל: כדי לנסות כלמיני דוגמאות ולראות דוגמאות של הג'אווהסקריפט בפעולה http://developers.facebook.com/tools/console וכדי לראות איך פייסבוק רואה קישורים שאתה מצרף http://developers.facebook.com/tools/lint/ ויש הרבה דוגמאות ברשת. אני למשל משתמש בדוגמה שהם מציעים כשיוצרים את האפליקציה. כמובן הוספתי כמה שינויים משלי(נניח, יש באג שמפריע רק לחלק מהאפליקציות, הפקודה של שינוי גודל האייפריים לא עובדת לפני ששאר העמוד נטען. אז אני פשוט דואג ליצור מסך טעינה, בזמן הזה עמוד הפייסבוק נטען, וכשהוא מסיים האפליקציה שלי עצמה עולה. ככה הפקודה של שינוי אוטומטי של גודל האייפריים עובדת). אגב, קח בחשבון שאם אין לך שרת עם SSL, אז חלק מהמשתמשים לא יוכלו לראות את האפליקציה שלך. יש עכשיו מקום להכניס בו כתובת עם HTTPS, בשביל מי שגולש בפייסבוק בצורה מאובטחת

freak2100

New member
אה,

אז חלק מהבעיה היא שאני עובר בין עמודים בתוך ה-iframe, ואז העמודים לא מקבלים את הפרמטרים מהפייסבוק. ה-SDK-ים כנראה פותרים את זה ע"י שמירה של ה-session, אבל זה עושה בעיות כאלו ואחרות... כמובן שאין לי SSL. מה שמזכיר לי משהו משעשע (גם אם לא קשור בעליל לפיתוח משחקים), היום קיבלתי מייל מזאפ לגבי פניה שלי על זה שיש מלא חנויות שמרמות את האנשים, שמות תמונה גדולה שכתוב בה "אתר זה מאובטח באמצעות טכנולוגיית SSL" על אף שאין שם כלום. זאפ אמרו שהם יבדקו את זה. טוב, איכשהו מפה לשם הצלחתי ליצור אפליקציה עובדת. עכשיו רק חסרות לי פרסומות, כאלה שפייסבוק לא יחסמו אותי בגללן.

De-Panther

New member
אני משתדל לעשות כמה שיותר באותו העמוד, אבל...

במקרה שאני צריך לעבור - אני שולח את הפרמטרים יחד עם הקישור. לא אוהב לעבור בין עמודים בתוך אפליקציות. בשביל מה יש AJAX?

De-Panther

New member
מזתומרת? הן לא בתוך הפלאש? לא נפתחות בחלון...

חדש? תביא קישור לאפליקציה

freak2100

New member
../images/Emo7.gif

אז יש את RockYou, שרוצים לפחות 25 אלף משתמשים. לא טוב. בינתיים נרשמתי ל ad4game, אבל הם יחזירו לי תשובה בתוך שבועיים, שזה מבאס

למעלה