תחליף לקמח מצה איזה קמח או תערובת קמחים יכולים להוות תחליף לקמח מצה ושגם יתן את אותו מרקם
נ נחמהב1 New member 21/4/08 #1 תחליף לקמח מצה איזה קמח או תערובת קמחים יכולים להוות תחליף לקמח מצה ושגם יתן את אותו מרקם
D debysegal New member 21/4/08 #2 תערובת לקניידלך של חכם זה אמנם קצת יקר, אבל הטעם ממש דומה לקמח מצה רגיל.
ד דולי9 New member 21/4/08 #3 שאלה האםפ ניתן להשתמש בתערובת זו לעוגה במקום קמח מצה? יש לך ניסיון עם זה?
D debysegal New member 21/4/08 #4 לא ניסיתי אז אין לי מושג אבל הקניידלך יצאו ממש טובים, והריח של התערובת הוא לגמרי ריח של קמח מצה, כך שאולי אפשר לנסות. אבל אולי יש פה אחרים עם נסיון שיענו לך. בהצלחה...
לא ניסיתי אז אין לי מושג אבל הקניידלך יצאו ממש טובים, והריח של התערובת הוא לגמרי ריח של קמח מצה, כך שאולי אפשר לנסות. אבל אולי יש פה אחרים עם נסיון שיענו לך. בהצלחה...
א ארגמנית New member 22/4/08 #6 לדעתי בכל חנות שיש בה מחלקה לצליאק אני רכשתי בסופר השכונתי הקטן שלנו. לא זוכרת כמה עלה אבל לא נורא. הקניידלעך יצאו מעולים אבל איני יודעת בקשר לתבשילים אחרים.
לדעתי בכל חנות שיש בה מחלקה לצליאק אני רכשתי בסופר השכונתי הקטן שלנו. לא זוכרת כמה עלה אבל לא נורא. הקניידלעך יצאו מעולים אבל איני יודעת בקשר לתבשילים אחרים.
כ כוכבית לכת מתוקה New member 22/4/08 #7 תודה../images/Emo13.gif בטח יש אותם בחנויות של הנטולות גלוטן. חג שמח.