תחליף לנאוטילוס!!!!1

lithium1914

New member
תחליף לנאוטילוס!!!!1

טוב, אז יש לי פסיכומטרי מחר, ואני לא מצליח להירדם כי אני רוצה לקבל 100. בינתיים רציתי לשתף אתכם בסרטון שנתקלתי בו שמדגים תחליף זול ופשוט הרבה יותר למערכת הנאוטילוס. כפי הנראה הוא פועל אפילו על אסטרואידים, כך שאין בכלל מה לחשוש לגבי קטיושות. קישור למטה.

חחחחחחחחחחחחחחחח!!!!

לא ראיתי את זה מגיע עם כל הדיבורים האלה ביפנית. אתה דפוק שנשארת ער כל הלילה בשביל זה, אבל נסלח לך, אתה בטח בשעה הזאת באמצע המבחן מחפש שלשות פיטגוריות. ואיך אתה רוצה להוציא 100 במבחן הזה?! אתה צריך בשביל זה להוציא ציון מינימאלי ואז לקזז בחצי!... מצד שני- תכתוב להם שאתה רוצה פטור מטעמי סרבנות שטחים והם כבר יתעצבנו מספיק.

niv1990

New member
חח עם פסיכומטרי 100 לא תגיע רחוק

והסרט בכלל לא קשור, מלבד זאת, גם אם היה קשור, יש על אסטרואידים יותר זמן התראה, מהירות זוויתית ואמיתי שונה, גודל שונה וכו'.

lithium1914

New member
תשובות

ה"אני לא מצליח להירדם כי אני רוצה לקבל 100" היה בהומור דק-דק והפוך-על-הפוך, יא פוצים. הבחינה היתה היום (16 לאוקטובר, 09:30 בבוקר). עם החמש-וחצי שעות שישנתי חששתי מקטסטרופה, אבל שתיתי קפה וזה השאיר אותי ער (אמנם הרגל שלי הרעידה את כל שורת השולחנות\כיסאות כשהייתי צריך להשתין בטירוף לקראת הסוף. דווקא בפרקים המילוליים אאארררגגגג). הצפי היה מעל 700, וככה אני משער שייצא (בכל זאת, כל ההתכוננות שלי זה ארבע בחינות של המרכז הארצי). הערכה יותר מדויקת מזה ואני אאכזב את כל המעורבים.

niv1990

New member
נשאר לקוות לטוב ../images/Emo13.gif

גם אם תקבל 200, תמיד תוכל לעבוד בתור איש תעמולה של מרזל..

iRoNBaLLz

New member
אוי הזוועה הזוועה.. פסיכומטרי ../images/Emo5.gif

מקווה שהלך לך טוב... לי הלך לא משהו עם ציון לא משהו... שונה את החלק של העברית :\

למעלה