תחליף למשחת ben gay

תחליף למשחת ben gay

בימים האחרונים אני סובלת מהתכווצות רצינית של שריר השוק מאחורי הרגל. יש כבר שיפור משמעותי מאז שזה התחיל אבל עדיין מציק.
הרופא המליץ לי על משחה בשם ben gay אבל נכון לעכשיו נראה שאי אפשר להשיג אותה כבר. הייתי בשלושה בתי מרקחת שונים ובכולם היא חסרה.
האם יש חלופה מומלצת למשחה הזאת, שידוע שאפשר להשיג בארץ?

תודה

אני זוכרת שהשתמשתי בטייגר בעבר הרחוק והיא אכן עזרה לי. מקווה שאותה עוד אפשר להשיג. תודה רבה.

0 אור 0

New member
וכמובן שמנים מעורבבים אישית

אני מכינה לעצמי את השמנים , אבל אפשר בקלות להגיע לארומתרפיסט הקרוב אליך (יש לפחות שניים מאד מקצועיים כאן בפורום הזה) ולהזמין אצלו תערובת ,שגם תותאם לך אישית בשיחה אבחונית קצרה ,
יש לשלוס גם תערובות ומשחות מוכנות , אבל אני אישית מצאתי אותן פחות אפקטיביות ממה שאני ערבבתי לבד.

0 אור 0

New member
OK רק שאם את באמת רוצה ריפוי מלא

אז כדאי לך להיעזר להבא (או כבר הפעם) דוקא בעצם של מי שמומחים בדברים האלו -אם המצב של שרירים תפוסים הוא לא חד פעמי אז כדאי להגיע להתייעצות אצל מטפל בעיסוי רפואי שיקומי,
אם זה חד פעמי וברור מה הגורם אז כל מטפל טוב בעיסוי באחת מהמון השיטות הקיימות (כולל שיאצו שזה לא בדיוק עיסוי אבל טוב לפחות בואתה מידה)
אפשר ורצוי ללמוד תנועה מודעת כדי לשפר את הבריאות ולמנוע השנות בעיות
ומעבר לתועלת של הטיפול במגע ובתנועה, התערובות המדויקות של שמנים ארומטיים פשוט יעילות יותר במקרים רבים מאשר משחה מוכנה לשימוש כללי - יש גם משחות מוכנות מדויקות יותר, אבל רוב האנשים, כולל רופאים ומוכרים בחנויות טבע לא תמיד מבדילים בין זו לזו וידעו לדייק איזו המתאימה לך ביותר

זה די מקרה חד פעמי

שקרה לי בעקבות שחייה עוצמתית במיוחד, שבמהלכה כנראה באמת לא שמתי לב ומתחתי את השריר יותר מדי. בכל אופן כבר עכשיו יש שיפור משמעותי (סביר להניח שכשהמשחה שהזמנתי תגיע אני כבר לא אצטרך אותה בעצם
) ובינתיים כבר למדתי את הלקח ועכשיו אני ממשיכה לשחות אבל בצורה יותר רגועה ומודעת

למעלה