תחליף לטבק

Spiked

New member
תחליף לטבק

שלום, ביום שישי האחרון עברתי את הסדנה של אלן קר. עד יום שישי, עישנתי סיגריות במשך 11 שנים, בכמות של 3 קופסאות ליומיים, ובנוסף עישנתי חשיש על בסיס קבוע למשך 5 שנים, בבאנג, 12 ראשים ליום לערך. מיום שישי לא עישנתי סיגריה ולמרות הקושי זה באמת מרגיש טוב, אבל עם החשיש אף פעם לא תכננתי להפסיק וזה מאוד קשה לי. לפני הרישום לסדנה אמרו לי שיש פיתרון גם למעשני חשיש, אבל לצערי הפיתרון שלהם היה לצאת ידי חובה... תעשן עם תה או מרווה או עם לואיזה... עם שלושת החומרים זה בלתי אפשרי לעשן. הייתי רוצה לדעת האם אתם מכירים מקום בו אני יכול לקנות חומר לעישון ללא ניקוטין, משהו סביל, לא כמו תה שחנק אותי במשך 10 דקות אחרי העישון. כרגע האלטרנטיבה היחידה שיש לי היא פשוט לקנות היידרו ולעשן אותו נקי, אבל זוהי דרך מאוד יקרה לעשן והייתי רוצה למצוא דרך יוצר ריאליסטית. תודה איתי

כן יש פיתרון

שלום איתי, שמחה מאוד לשמוע שהיית בסדנה ואתה מאושר להיות לא מעשן. לאחרונה התגלה צמח בשם דאמיאנה שמדברים עליו בתשבוחות רבות, צמח שיש לו גם סגולות נוספות, והוא גם בר עישון מעולה. ניתן להשיג אותו בחנויות הטבע. מה שהכי חשוב, שלא תתפתה לערבב עם ניקוטין, גם אם בהתחלה לא הולך חלק בלמצוא פיתרון לג'וינטים. זהו עוד חלק מהמלכודת. חשוב להפריד ולהזכיר לעצמך, שאם אתה אוהב להתמסטל זה בסדר גמור, אבל אין סיבה לעשן כל יום 30 סיגריות. כי זה מה שיקרה עם תערבב עם טבק (זה מתחיל מפעם אחת...). ספר איך מתפתח בהצלחה נשתמע

OdedIsNotAfraid

New member
יש לי פה דמיאנה

אני אישית ממליץ לכל מי שרוצה להיגמל לפנות לספרים טובים שמלמדים אותך כיצד, לקבוצות עזרה ותמיכה אני מאוד מאמין בתחליפים לניקוטים בימים הראשונים אני אישית מערבב המפ עם דמיאנה בסיגריות, (רצוי כמובן להשיג עלים שמיודעים לעישון, יש טבק כזה מוכרים אותו פה באירופה) אחרי שבועיים שלושה אנשים מתנקים מההתמכרות הקשה לניקוטין וקל להפסיק עם הסיגריות אני לפעמים נופל לסיגריה למטה, מאז שהפסקתי לעשן כבר עברו 4 חודשים ויצא לי לעשן מעט מאוד סיגריות, פחות מ 10 אם אני נופל לניקוטין ומרגיש חשק לעשן ביום יומיים לאחר מכן אני מעשן קצת מהדמיאנה וההמפ ודברים מסתדרים. חשוב גם לעשות את הסוויצ' בראש ולא לרצות יותר להיות מכור לדרק הזה הסיגריות, בעסה מספר 1 - פתאום מסתובבים בעיר ומרגישים עד כמה האויר מזוהם בקשר לבחור עם החשיש , אני חושב שכדאי שתעשן פחות וגם תדאג לא לעשן חומרים גרועים, אפשר לאייד גם חשיש אם אני לא טועה, מאייד טוב יכול לפתור את הבעיה של הבאנגים הטבק וכו' וגם אפשר לערבב את זה במקום עם ניקוטין עם משהו כמו דמיאנה. אל תצפו מדמיאנה שזה ימסטל אתכם, ההשפעה היא יחסית עדינה, לא עישנתי את זה מעולם דרך באנג אלא רק בסיגריות עם פילטר או בתה, זה בהחלט טוב ונחמד.

OdedIsNotAfraid

New member
מכשיר אינלציה טוב

מכשיר אינלציה טוב, לעשות אינלציה מדי פעם אחרי שנגמלים תקופה, זה בהחלט רעיון טוב.

goldy

New member
סליחה לא הבנתי

את נגד טבק אבל בעד עישונים אחרים?

אני לא בעד ולא נגד- לכאלה שנוהגים לעשן גם

דברים אחרים,אדגיש ואמר כמובן שעדיף לא לשאוף שום סוג של עשן לראות. אבל אם עושים את שניהם באופן קבוע, אני ממליצה מאוד, להוציא את הניקוטין מהסיפור, ולנסות דברים אחרים שלא ממכרים והרבה פחות מזיקים. אחרי שמוציאים את הטבק מהסיפור, המינונים יורדים פלאים ! בכל מקרה ההתמחות שלנו היא הפסקת עישון סיגריות !!!

rramrram

New member
נסה את הדאמיאנה

מצורפת כתבה שהתפרסמה בסופ"ש האחרון בטיים אאוט

OdedIsNotAfraid

New member
אפשר להציץ פה

טבלה שמראה איזה סמים יותר ממכרים ואיזה יותר מזיקים לגוף שימו לב עד כמה הניקוטין גבוה בהתמכרות , לא רחוק מהרואין ובנזק לגוף גם נמצא סמוך לאלכוהול ושניהם יותר ממכרים ומזיקים גופנית מקנאביס עוד פרט חשוב אתם יכולים לראות שהסמים פסיכיאטרים כגון ואליומים וכדורי הרגעה ואמפיטמינים נחשבים באותה דרגה של סכנה לאלכוהול וסיגריות

OdedIsNotAfraid

New member
אני מסכים בגרף יש כמה נתונים מוזרים

וזה גם גרף שיש בו בטח התערבות אינטרסנטית עדיין אני מסכים עם האבחנה, אלכוהול וניקוטין יותר מזיקים מקנאביס (אם מדובר בקנאביס מאוזן וללא חומרים שלא צריכים להיות בו) וגם ניקוטין זה חומר מהממכרים ביותר בהחלט בקטגוריה לא רחוקה מהרואין, לצערי הציבור עסוק בבאנגים בהתמכרות לטבק ובשתיית אלכוהול התמכרות לכדורים פסיכיאטרים וכל השיח תמיד בכלל מתעלם מעובדות חשובות *יש זנים של קנאביס עם מעט או ללא THC שהם מהווים תרופה למצבים שונים *עלי המפ ומוצרי המפ הם מעולים וגם יכולים לשמש כגמילה מניקוטין *בקנאביס יש מולקולה אנטי פסיכוטית עם תופעות לוואי מועטות *אפשר לצרוך קנאביס לא בצורת עישון וללא נזק, העירבוב עם הטבק בג'וינטים והחומרים הרעילים שמסתובבים הם הסיבה העיקרית לנזק. *גרעיני המפ מכילים 30% חלבון והם מקור מעולה מהטבע (אולי גם הכי נגיש והכי קל ליצור עם מינימום משאבים) בכדי ליצר חלבון כמעט מושלם ומסכנים את תעשיית הבשר והגבינה, אגב הם מכילים גם קצת ברזל.

Mr RK

New member
גם בדים ניתן לעשות מהמפ, ובדים לציורים עד

היום עושים בעיקר מהחומר הזה, "קנבסים"...

Spiked

New member
תודה לכולם על כל הפתרונות

הייתי בסופר טבע ולא מצאתי שם את הדמיאנה... ובאתר שכתובתו רשומה פה באחת התגובות הקודמות עוד לא התחיל למכור את הדמיאנה. אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי למקום בו הוא יודע שמוכרים. תודה איתי

Spiked

New member
בינתיים...

הפסקתי לגמרי עם הסיגריות, מיום שישי. לגבי העישונים האחרים עוד לא הצלחתי לקנות דמיאנה, ראיתי פאונד ב-12 דולר באיביי אבל אני מעדיף לקנות בארץ קודם ולראות איך זה. אז בתור פיתרון זמני עישנתי במשך שלושה ימים חשיש עם עלי מנטה, אבל זה היה ממש מגעיל, וכמובן שזה פוגע באיכות הזרע, אז כרגע (זה היום הראשון) אני מעשן עם טבק של סיגריות, אבל ירדתי לכמות של 3 ראשים ביום :) במהלך היום אני לא מרגיש שום צורך לעשן סיגריה ואני לא מחכה להגיע הביתה כדי לעשות ראש... הכל זורם כמו שצריך.

מעולה

הי spiked, יופי שאתה מוריד את הניקוטין, חשוב שלא תשתמש בכלל בניקוטין, אומרים שניתן למצוא בחנויות טבע את הדמיאנה, תעשה כמה טלפונים ויש סיכוי טוב שתמצא. תזכיר לעצמך כל הזמן שאתה לא מוותר על כלום בזה שאתה לא מעשן ניקוטין! בהצלחה, אשמח לענות על כל שאלה

Spiked

New member
אני מרעיב את המפלצת :)

אני לגמרי מודע לזה שאני לא מוותר על כלום כשאני נמנע מעישון ניקוטין וזה מה שמניע אותי בהצלחה בתהליך הפסקת העישון. אם יש לך טלפון של חנות שאת יודעת שמוכרת את זה אני אשמח אם תפרסמי את זה פה, אם לא אני פשוט אמשיך לחפש. תודה איתי

למעלה