תחליטו אתם.....

menny1970

New member
תחליטו אתם.....

הם היו אצלי בדקו את החדר של הבנים שלי עשו רושם מקצועי מאוד ומחיר הגון וסביר לחלוטין בעינייני למה שאני בקשתי. ממליץ עליהם בחום!!!!!!!!!!! http://www.paintwall.co.il/index.html לכותב אין שום עניין עסקי משותף או קשר כל שהו למעט ספק-לקוח עם הציירות. תהנו

מבחינה מקצועית

חלשות מאד בדמויות אדם- לא מצוייר טוב בכלל!, טובות - בנופים וקומיקס. כל השאר זה כבר טעם וריח. בעיני זה קיטש מטורף מה גם שאי אפשר להפטר מזה אם הילדים גדלים...והטעם שלהם משתנה. ממליצה לך לקחת תמונה שאינה ילדותית מידי. משהו יותר בכיוון של נוף או חלל. בהצלחה.

menny1970

New member
האם את מכירה אותן?

האם יש לך ניסיון איתן? הם טוענות שמשתמשות בתבעים על בסיס אקרילי כלומר אם נרצה למחוק, פשוט מסיידים את הקיר בשתי שכבות צבע לבן והכל נמחק. אשמח לקבל כל עזרה נוספת ממך בברכת ערב טוב

NoaModiin

New member
לדעתי זה מקסים, אבל פאסה...

היום הולכים יותר לכיוון מדבקות וטפטים - לא כאלה של פעם, אלא כאלה של עכשיו
תבדוק גם את הקטע הזה לפני שאתה מחליט..

menny1970

New member
רק מהמילה "טאפטים" אני מקבל........

חארארא פולנית זוכר את זה מהבית של סבתא שלי וממ שלא בא לי על זה יש לילדים עכשיו מדסקות וכאלו וחשבתי לעשות משהו קצת שונה הם מאוד אוהבים דמויות של סרטים מצויירים בעיקר TOY STOTY והגדול רק תנו כל מה שקשור לספורט ימי אז זה מה שעלה לי בראש. בכל מקרה אשמח לקבל עוד תגובות

טפטים זה פתרון מצויין

צבע אקרילי לא בדיוק יורד אחרי שתי מריחות...צר לי... ותתגבר על הרתיעה הפולנית- זה ה- דבר בעיצוב כרגע. יש מקסימים, יש מדבקות מעולות ובאמת שחבל על הכסף ועדיף לעשות לבד...ואתה אין לך שום בעיה לתקתק את זה. בהצלחה

אני לא אוהבת את הרעיון, אבל אם אתם כן - אז

בכיף. תבחרו משהו שילווה אותכם לכמה שנים כדי שלא תצטרכו כל שנתיים להזמין אותן.

מנסיוני

הילדים (וגם האמא הספציפית הזאת
) מתלהבים מזה בדיוק חצי שנה ואז זה נהיה מאוס ורוצים כבר לראות משהו אחר כשנכנסים לחדר אם זה לחדר משחקים אולי יכול להיות סבבה אבל לחדר שינה זה טו מאץ' בלגן בעיניים זה נכון שאפשר לסייד ברגע שרוצים אבל לא חבל על הכסף?
ממליצה לך על בורדרים רגועים יותר או מדבקות מודרניות כמו שכתבו כאן, ואם כבר צגיעה אומנותית אז מקסימום קיר אחד בלבד הנה לינק מדלינק
http://www.mitpatim.co.il/content.php?id=14

למעלה