תחילת שנה ושקט?!?

idanshaf2

New member
תחילת שנה ושקט?!?

איך כל כך שקט פה!? אתם כולכם אמורים לעבוד על תחילת שנה.. גיוסים.. הפנינג... טיול סוכות!! יאללה אני רוצה לשמוע חוויות.. תלונות ושאר ירקות

assafein

New member
מממ פגישה ראשונה השנה בעוד כשעה וחצי...

נקווה לטוב

assafein

New member
פגישה נחמדה.. הרבה תהיות...

התקווה לטוב עדיין בעינה

5may5

New member
../images/Emo208.gif

אם כבר אתה שואל אז... כנסו לאתר הבא http://www.ramat-gan.muni.il/ הקלידו בחיפוש "מכבי צעיר" ותביטו מה עיניכם רואות!שווה את זה!!!!!! סניף רמת עמידר זכה בסניף המצטיין לשנת 2006-2007 ציטוט מהכתוב על הגביע: "מכבי צעיר סניף עמידר על הנחישות וההשקעה בפיתוח סניף בקהילה בברכת חזק ואמץ עונת 2006-2007"

../images/Emo42.gifצוות טכניייייייייי ../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif

סניף חדרה פותחים שנה D:|סדגש אז, ביום חמישי היתה ישיבת פתיחת שנה, ואתמול הכריזו על הציוותים בטקס חלוקת גביע עם קצפת
אני צוות טכני!!!
אז כבר מתחילים לעבוד על ההפנינג, היום עשינו גיוסים בכיתות ח', וכבר כמה אמרו שיבואו! ב ה צ ל ח ה ושנה טובה!

היום פתחנו שנה לכיתות ג-ו'.

גייסנו בשני בתי ספר, הגיעו 52 חניכים!!!!
יש לנו עוד 2 בתי ספר יסודיים בהם אפשר לגייס. יום חמישי נגייס גדולים. ^^ שיהיה לנו בהצלחה.

yaelula94

New member
שלא נדע מצרות...

אנחנו סניף בדיליי.. יום שבת סמינר פתיחה...תמונות קשותתת!!! יהיה טוב... יום אחד עוד נהיה סניף נורמלי כמו כולם! *ספיר יום שישי אני אצלך
*

yaelula94

New member
יווו וקלטוו משוו מטורףף!!!

אני יושבת לי בבצפר עם חברות בהפסקה כזה,פתאום אני רואה מישו עם החולצה של הקורס העשרה האחרון. טוב נו לא ייחסתי לזה חשיבות רבה... אחרי כמה דקות פתאוםם אני רואהה מי עוד בא איתו..? צמח!!!!!!!אליי לבצפררר למודיעין!!!!

idanshaf2

New member
חחחח

ביקשת חתימה?!?! אני לא יודע איך התנועה תתמודד אחרי שצמח ילך....

למעלה