תחילת שבוע ביומן

ianiri

New member
תחילת שבוע ביומן

התקנתי היום רום swedish spring בבלייד החדש שלי. מתוך מטרה להשוות ל - CM7. ההתקנה עברה חלק וכך גם תיקוני העברית. הבעיה היחידה שנותרה היא שהיומן מתחיל בימי שני ומסמן את שבת וראשון כימי מנוחה. ב - CM7 אין את הבעיה הזו. האם יש דרך לתקן גם את זה ? תודה.

יNOT

New member
אני חושב שזה תלוי ברום...

יש שעושים את הלוח שנה שלהם עם האופצייה לבחור מתי מתחיל השבוע ויש שלא. מקריאה בגוגל, נראה שלרוב התיקון הוא שינוי ה LOCALE כלומר שינוי מ US ל UK או ההפך... אני משער שאם יש לך עברית, אז אתה כותב עם LOCALE של ישראל, אך עדיין חווה את הבעייה עם הלוח שנה. אתה לא יכול לשלוף רק את הלוח שנה מהרום הישן? אין להם פורום תמיכה? אוליי ליוצרי הרום יהיה גם פיתרון להציע לך? בהצלחה.

da^Lord

New member
לא מכיר את השוודי

אבל ברוב היומנים זה ככה ואפשר לשנות בהגדרות של היומן

רענן 25

New member
כדאי להוריד יומן חלופי במרקט

למשל, calengoo או busuness calendar ביומנים אלה יש אפשרות לקבוע מהו היום הראשון בשבוע ומהם ימי המנוחה. ובכלל, הם מוסיפים הרבה לשימושיות של היומן. אפשר גם להוריד יומן חינמי כל שהוא ולבדוק אם הוא מאפשר בהגדרות לקבוע את זה.

YosMan1

New member
איך הם מסתדרים עם עברית במכשירים בלי רוט?

DESIRE שמסתפק בעברית של 2.2

ianiri

New member
תודה על העזרה

הבעיה נפתרה באופן כמעט מלא ע"י החלפת לוקל לארה"ב. אז עכשיו שבת וראשון עדיין מסומנים כימי מנוחה, אבל לפחות השבוע מתחיל ביום ראשון. למרבה הצער גיליתי עוד בעיה משונה. בחיבור לדיבורית (הייסנס HB600), צימוד ראשוני מצליח והטלפון מתחבר, אבל לאחר ניתוק, הוא לא מתחבר יותר. למה זה חייב ללכת כל כך קשה...

למעלה