תחילת קשר

nitzanEY

New member
תחילת קשר

לקחת טלפון מבחורה... מה נכון לעשות? להתקשר כל יום פעם אחת או להתקשר יום כן יום לא? הסבר הדגם ונמק

דנטל

New member
אני, אישית, מעדיפה לא כל יום

אבל זו רק אני. אחרות עלולות להעדיף משהו אחר. אין חוקים וזו בעיה וזה לא עוזר לדילמה שלך, אבל אולי זה עושה את החיים לקצת יותר מעניינים... ויותר קשים.

tokit

New member
לפי ההרגשה שלך..

בא לך.. 'תקשר. לא בא לך.. אל 'תקשר. אני אישית לא אוהבת משחקים וגם נמנעת מחישובים כאלה.

לך לפי....../images/Emo41.gif

האינטואיציה שלך. ואני מאמינה שהיא מספיק בריאה בשביל להנחות אותך. או שתשאל אותה את השאלה הזו כדרך אגב- "איך את אוהב שמתייחסים?"

shellush

New member
לדעתי....

זה תלוי באיך היא מגיבה. אני לא בעד לדבר כל יום, לא בתחילת קשר ולא בשיאו. אבל שוב, זה מאוד תלוי איך היא מגיבה ומה רמת ההתלהבות שלה. הכי מומלץ זה לדבר כל יומיים שלושה ויוזמה גם מצידה. צריך שקשר יהיה הדדי גם בתחילתו.

shellush

New member
תראי...

נכון שכשקשר הוא בתחילתו ויש את ההתאהבות הראשונית, אז רוצים לדבר מיליון פעם ביום ולא להיפרד, אבל זה לא בריא, וצריך לגלות איפוק, ולדעת לתת SPACE כי מה שקורה זה שכ"כ נמצאים אחד עם השניה (בין אם בטלפון ובין אם פיזית ביחד), עד שנמאס ולא רוצים לראות זה את זו מרוב עומס של טלפונים וכו'.

לורן29

New member
תגיד-אתה גר בתבנית?

יאללה עם החוקים האלה! הבנים בכדורגל-החוקים בפח הזבל! תתקשר אליה, דברו קצת, תן לה את הטלפון שלך, ותגיד לה "את מוזמנת להתקשר אלי גם אם בא לך" ואתה? אתה תתקשר מתי שתרצה לדבר איתה. אם זה קורה לך 9 פעמים ביום אז תחזיק את עצמך. יותר מדי זה לא טוב. אבל אם בא לך לדבר איתה כל יום? אני אומרת-אם אמצא חן בעיני מישהו-הוא ישמח לשמוע ממני תמיד.

למעלה