תחילת כיתה א

mazalmazal

New member
תחילת כיתה א

שלום לכולם וגמר חתימה טובה. שמי מזל ואני אמא לילדה מקסימה שלפני שבועיים עלתה לכיתה א. לפני חודש עברנו דירה למקום חדש , עקב עבודה של בעלי. הבת שלי נכנסה לבה"ס מאוד מבוקש בשכונה, הייתה אופצי לביה"ס אחר, אבל פחות מבוקש והחלטתי ללכת עם הרוב וכנראה עשיתי טעות. המחנכת פרשה אחרי היום הראשון, קיבלה אישור פרישה אחרי המתנה של 3 שנים, היא הגיע ביום השני ללימודים חיבקה את כל הילדים, חילקה מתנות, כיבוד, איחלה בהצלחה והלכה. עד היום לא מצאו מחנכת חדשה, לדבריה של המנהלת " זה קרה במפתיע, כרגע אין מורה מתאימה שפנויה". כל יום מגיעה מחליפה אחרת ולעיתים מורות מביה"ס מלמדות בסבב. היום מתוך 6 שעות אולי למדו שעה אחת ( ראו סרטים, שיחקו, ציירו ). בכיתה 38 תלמידים, שני תלמידים מרביצים לבת שלי וגם מקללים, אין למי לפנות, כי אין מחנכת. המנהלת אמרה לי שתבדק, ותדאג שלא יציקו לילדה. בקיצור, אני לא יודעת מה לעשות. האם כדאי להעביר ילדה לביה"ס השני. שמעתי מאמא אחת שגם שם לא משהו, אבל לפחות 23 תלמידים בכיתה.

want a baby

New member
אני הייתי מעבירה.

לא משנה ששם לא משהו, 23 ילדים זה משמעותית טוב יותר מ-38.
הסיכוי למצוא מהר מחנכת מתאימה לא גדול. אני מכירה מקרה של מחנכת שעזבה בתחילת השנה והם היו שנה שלמה עם מחליפות. הילדה עברה בית ספר בכיתה ב'.
פה לא טוב לך ולה, חפשי את מזלך בבית ספר אחר - בעיניי אין לך מה להפסיד.

לכל מה ש-want a baby אמרה

להעביר להעביר להעביר

חמדת35

New member
רק שימי לב שיש סיכוי סביר פלוס שבבית הספר

השני בשכונה בעוד זמן קצר יהיו הרבה יותר מ 23 תלמידים בכיתה. הילדה שלך לא תהיה היחידה שתעבור...

want a baby

New member
למדתי שמשום מה זה לא תמיד קורה

הכוונה מה שנראה לנו ברור מאליו (לעבור בית ספר בגלל סיבה ממש טובה) לא ממש תופס אצל ההורים. יש הרבה הורים שאם הילד לא מתלונן הכל סבבה, לא משנה אם שום דבר לא מתפקד <מנסיון של בית ספר גרוע ברמות אצלנו שעדיין יש הורים ששולחים אליו ילדים> וגם לה אין חברים באיזור, ולהם בטח הכיתה מלאה בחברים מגן חובה וזה שיקול שיכול למנוע מלהעביר

וגם אם יעברו זה עדיין לא יהיה 38 ילדים בכיתה!

למעלה