תחילת חטיבה

באנאדם את צודק ב1000000000000000000

לכולם בכיתהז' מזיינים את הצורה ואת השכל וביגלל זה קוראים לזה כיתה זין. אחרי הכול זאת הכיתה הראשונה שבה אתה מתחיל את החרא הזה שקוראים לו תיכון

טוש אז אני לא מהפורום!

אבל ראיתי תהודעה ואני רוצה להגיד לך שחטיבה זה ממש אחלה
אני בכיתה ח'
חוץ מכל הלחץ של הלימודים! פתאום מכירים עוד מלאאאאא ילדים כי יש פוול כיתות וזה יוצר מלאא חברויות חדשות ובקשר למכות והכל יש מזה משמעת אז תוך חודש חודשיים זה יעלם הבטחה שלי! ואני מקווה שתהנה מאוד בחטיבה ממני שנינוש

לא בכל מקום יש משמעת. ../images/Emo16.gif

ולא רק אצל ערסים.. גם לדבר בשיעור- לא בכל שיעור יש משמעת כזאת... בכל מקרה, אל תשכח שאם זה לא יעלם- תמיד אפשר לעבור בי"ס.
ניר

mE and Me

New member
האמרה טוענת ש -

"זה לא חטא להיות ב-ז', אבל זה זין להיות ב-ח'"...

אוווו:)

כיתה ז'.. כיתה שכולם מתלהבים מראים מהם.. אבל בעלת מלא משמעות.. בסוף כיתה ז' אתה מתחיל לקלוט עם מי אתה תסתובב.. מי החברים האמיתיים שלך וכאלה'.. מה עוד שכיתות ח' ו-ט' הם הכיתות הכי מדהימות בעולם. .הייתה לי חוויה שאני בחיים לא אשכח... ומי יודע מה יהי הלך עוד שנה.. גם אני בכיתה ז' הייתי חברה של כל הערסים והחברות הכי טובות שלי שהכרתי ב-ח' לא החלפתי איתן מילה... בכיתה ז' רוב הבנות שנאו אותי והייתי עם הבנים... בכיתה ח' וט' נהייתי חברה של הבנות ועוד איך חברה.. ומי צריך בנים! יש לי מלא דוגמאות:) אין על החטיבה!!

nir2107

New member
חוויותיי מהחטיבה-חודשיים אל תוך ט'

אז אני בכיתה ט' ואני לא כל כך נהנה\נהניתי בחטיבה. זה שיפור מהיסודי אבל בכל זאת. כיתה ז' הייתה כיתה די מעצבנת כי מכירים אנשים חדשים ובגלל שאתה בעצם בחברה חדשה אז צריך להתחיל להכיר אנשים חדשים. אני חייב להודות שאנשים שלא מהיסודי שלי התחלתי להכיר רק בסביבות ח'..גם אני בכיתה ז' הסתובבתי עם אנשים שהיום אני הרבה פחות מסתובב איתם...אלה היו החבר'ה שלי מהיסודי, שבשלב מסויים בח' כל אחד הלך לדרכו. בסביבות אמצע ח' התחלתי להסתובב עם כמה חברים חדשים, שאגב רובם היו איתי ביסודי ומילה לא החלפתי איתם במשך שש שנים. אבל הקטע הוא שבכל זאת יש אנשים שהיו איתי ביסודי ובחטיבה ומילה לא החלפתי איתם כל חיי..בעיקר בנות...מה לעשות, לא כולם נולדים דון-ז'ואנים....

למעלה