תחילת התהליך.

DudiGenis

New member
תחילת התהליך.

שלום, אני התחלתי את התהליך ביום שבת, ומאז היו לי בממוצע 4 חלומות בלילה (שבחלקם התעוררתי באמצע הלילה כדי לרשום אותם בלי שעון או משהו), ואני עושה בדיקות מציאות כשיוצא לי (דווקא די הרבה). בשבת בערב הייתי ממש ממש עייף, וניסיתי לעשות את הWILD, הגעתי למצב ששומעים את הקולות ודמויות קופצות לך לראש והפסקתי כי זה די הפחיד אותי, מאז ניסיתי גם אתמול וגם בלילה האחרון (התעוררתי לאחר 4 וחצי שעות שינה, הייתי ער 15 דק'), ושמתי שיר על ווליום חלש וניסיתי להתרכז בו ולהיכנס לWILD, השיר הושמע למעלה מ8 פעמים ופשוט לא קרה שום דבר אז הלכתי לישון. יש דרך להגיע לחלום צלול או שעדיף שאחכה לעוד שבועיים שיהיו לי יותר חלומות ביומן ושהבדיקות מציאות יהיו יותר שגרתיות? תודה מראש :)

Bluescale

New member
שגרה זה רע

דבר ראשון - ברוך הבא לשליש החסר של החיים שלך, בהצלחה בתהליך - אתה מרוויח חלק גדול מאוד מהחיים שאנשים רגילים "מאבדים" מבלי אפילו לקלוט זאת. דבר נוסף - זה הכל עניין של תפיסה והתמדה. אני לא אומר שייקח שנה אבל גם לא ייקח שבוע. סביר להניח שלאחר שתקרא מאמרים על זה, כבר תחווה את החוויה הצלולה הראשונה שלך. אם זאת, המדד הנכון להבין אם אתה נכנסת לעולם או לא הוא "האם אתה מצליח להמשיך ולהתקדם" וזה בכל דבר. אין שיטה אחת הטובה והמהירה ביותר ולכן אני מציע לך לנסות את כלל השיטות לאחר שאתה מצליח לזכור בפרטים לפחות חלום אחד בלילה. חשוב מאוד לא לעשות בדיקות מציאות ובכלל לא לחיות בצורה לא צלולה. מה זאת אומרת? - > לא להפוך את זה לשיגרה אוטומאטית. לא לחיות בתור צופה מהצד שרואה סרט קולנוע של חיי היומיום ונותן להם לעבור לבד על אוטומט. להתרכז, כמה שאפשר ומתי שאפשר, בסביבה שלך. לא לראות **משהו** אלא לבחון ולנתח **משהו**. אם תתמיד בלהיות "מודע" כמה שאתה יכול, תגיד לצלילות במהירות רבה יותר אז כשאתה עושה בדיקות מציאות - לפחות אז, תבחן את הסביבה תנתח את המצב שלך ואיפה אתה נמצא עכשיו ומה עשית לפני-כן , למה אתה פה ולמה הכל מסודר בצורה הזאת וכו'... זהו. לגבי השיטות, יש כאן בפורום מגוון רחב של שיטות שיוכלו להמליץ לך עליהן במיוחד במאמרים, FAQ... WILD אני מציע להתנסות ולנסות אבל לא להפוך את הכשלון בWILD לכשלון בדרך לצלילות. זאת השיטה הכי קשה, לפחות בשביל הרוב, להכנס לחצלול. שאלות? אם לא אז דרך צלחה

DudiGenis

New member
אז..

עדיף לחכות עוד קצת זמן שהמודעות תתגבר ושהיומן חלומות יתמלא יותר? ואם אפשר כבר עכשיו לנסות טכניקה, איזו הכי מומלצת לתחילת התהליך?(קראתי כבר על כולן באתר.)

Bluescale

New member
המומלצת היא זאת שעובדת יותר בשבילך

כאשר אני ממליץ להתחיל עם MILD בעיקר אחרי WBTB (התעוררות אחרי שנת חלום אחת + רישום החלומות שלך + חזרה לשינה) בדיקות מציאות תעשה בלי קשר. אין טעם לחכות אם אתה יכול להתאמן. בWILD כיף להתאמן בימי חופש.

למעלה