תחילת הסוף לשינוי?

תחילת הסוף לשינוי?

האם הפילוג זו תחילת הסוף של שינוי? פריצקי הלוחם בכפיה תקוות החילוניים ירה לעצמנו כדור ברגל. גם אני ממאוכזבי פריצקי.

הנזק כבר נגרם

וחוץ מזה איך שזה לא יגמר בתום הדחיה לשבועיים שטומי ביקש, מה שלא תהיה הפשרה והתרגיל הפוליטי, זה לא יהיה כמו קודם, מרגע שנחשפה ערוותנו ברבים ואנחנו ככל המפלגות, אנחנו יכולים לשכוח מהסקרים שניבאו 10 12 ואף יותר מנדטים. הלואי שלא נרד מה 6 הקיימים, אבל מתגובות שאני שומע בקרב חברים שהצביעו שינוי וגם חשבו להצביע שוב,,,,גם זה כבר לא בטוח.

טוען רב

New member
אלו כבר דברי הבל

אם לא יהיה פילוג (ולדעתי יהיה) לא צריכה להיות כל השפעה על שיעורי ההצבעה ל-´שינוי´ בגלל שתי מהדורות חדשות מקומיות בקול ישראל ב-2 בצהריים שדיווחו על הפילוג ועל ביטולו. יש לשים לב שיש ל-´שינוי´ מפלגה מתחרה בשם "ישראל אחרת" שמנסה להכפיש את שמה של ´שינוי´ וקשה להבדיל בין פעיליה לבין פעילי ´שינוי´, כך שהישמרו לכם!

טוען רב

New member
לפני מספר חודשים, כמדומני

התנועה "ישראל אחרת" הוקמה ברעש תקשורתי גדול. קבוצה של "צפונים" תל-אביבים שכאילו באה להקים "מנהיגות חדשה", ועקרונותיה דומים מאוד לאלו של ´שינוי´. כעיקרון מדובר בתנועה שולית, אבל הייתי ממליץ לכם לא לקפוא על שמריכם ולבדוק את המיגזר הצעיר על מנת למנוע הפתעות בלתי נעימות.

טוען רב

New member
אבל ברור שיש פילוג

אתה יודע היטב שפריצקי לעולם לא ישלים עם שיריון לזנדברג, ומכאן או שפריצקי או שזנדברג יעזבו את המפלגה.

gershon17

New member
או שיסדרו שיריון גם לפריצקי

ואז שניהם יהיו מרוצים ושניהם ישארו.

טוען רב

New member
אבל לא ישריינו את פריצקי

כי לכח אנשי מועצת ´שינוי´ במזכירות המפלגה יש משמעות, ומכאן שלא יהיה מצב בו הרשימה המקורית תשוריין תוך התעלמות בוטה מהבחירות למועצה ובכך בעצם מרצון בוחרי המפלגה. שים לב, אפילו את טומי לפיד הם אינם מוכנים לשריין. נראה שלחברי ´שינוי´ השמאלנים יש שיגעון גדלות והם הולכים לגרור איתם את כל המפלגה אל תהום הנשייה. הבעיה היא, שזו אכן המפלגה שלהם וזכותם לעשות לה זאת.

וזה בדיוק מה שכואב כל כך

בדיוק כמו שכתבת: "והם הולכים לגרור איתם את כל המפלגה אל תהום הנשייה"

למעלה