תחילת הלימודים

אני ב...

8

nitzanp

New member
יו איזה כיף לכם!

השנה עברתי לחטיבת ביניים ואנחנו מתחילים ללמוד כל יום בשבע וחצי!! כל יום אני קמה בשש!! זה סיוט!!! ניצן

mor shani

New member
אנחנו ב 8 ועשרים...חחחח... ../images/Emo13.gif

כל יום אני קמה ב7 כי לוקח לי שעות להחיל מה ללבוש (!) ולפעמים כשאני עייפה אני קמה בעשרים לשמונה ועוד מספיקה לראות טלביזיה (לאור העובדה שהבית ספר הוא 3 דקות וחצי מהבית שלי -בזחילה...)

$ מעיין $

New member
חחח אוף כייף לך!!!

אצלי הבית מהביה"ס זה באשכרה מקריית שמונה עד אילת ברגל... טוב הגזמתי קצת...חיחיחיחי אז אצלי אני צריכה לקום ב-6:30 עד שאני מתארגנת זה כבר יום שלם....ויש לי הסעה ב-7:30 אז בכלל..... אולי אני לא אלך ל-ביה"ס וזהו(?).....

nitzanp

New member
אני...

קמה ב-6 יש לי הסעה ברבע לשבע- ואני יוצאת עשר דקות לפני!

BiGuy

New member
ב-8... ../images/Emo46.gif

אני קם בשבע וחמישה (תמיד לוקח לי חצי שעה להתארגן... ארוחת בוקר, להתלבש, לסדר את התיק...), יוצא בשבע 35, ומגיע בשבע ו40.

זו אני

New member
מה???!!?!?!?!?!?!!?

20 דקות לוקח לכם להגיע לבי"ס?!?! לי בדיוק 2-3 דקות!!! איזה כיף לי:))))))

גם אני ב 8 ועשרים!!

אני ומור באותה עיר... אבל לא באותו ביה"ס ואותי מעירים ברבע לשבע ובשבע וחצי אני רק קמה מהמיטה... והביה"ס שלי שתי רחובות ממני שזה 5 דקות הליכה

anat113

New member
ואני הייתי בטוחה...

שכל בתי הספר בארץ מתחילים ללמוד באותה שעה...
אבל זה לא כזה שווה, אז עם אתם מתחילים ללמוד יותר מאוחר אתם גם מסיימים יותר מאוחר... חוץ מזה, רועי, לא צריך לכחת לך 20 דקות להגיע אל בצפר (לא שאני הולכת ברגל...
) בכל מקרה אני חושבת שצריך להוריד את מספר השעות השבועיות... מה אתם חושבים?

&נועה&

New member
המשך...............................

אני לומדת בכרמיאל בבת - ספר, אני קמה בשש וחצי ובשבע וחצי אני מחכה להסעה ליד הבית. (והיא לפעמים מאחרת), אני לא לבד בהסעה יש עוד ילד נכה שלא לומד בבת ספר שלי.

זו אני

New member
אני מתחילה ללמוד בבוקר ב...

8:00.... ומתעוררת ב7:30 7:00..... לא משנה כל כך.....

למעלה