תחזית ליום המחר

דן צ

New member
תחזית ליום המחר

מחר הטמפרטורות יעלו במקצת וצפוי שרב בחלקים נרחבים של הארץ, סתתתתתתתתם היום לא הצליח אף אחד לקלוע את תוצאות שלושת המשחקים , שני משתתפים ניחשו נכונה את תוצאות המשחק של דנמרק וסנגל וחוץ מזה שום דבר , האמת ההפתעות באות בצרורות. התחזית למחר: ניגריה נגד שבדיה : 09:30 -- ערוץ 5+ ספרד נגד פראגוואי : 12:00 -- ערוץ 5+ אנגליה נגד ארגנטינה : 14:30 --ערוץ ראשון ניגריה 1 -2 שבדיה זה הסיכוי של שבדיה לבסס את מעמדה בהתבסס על התוצאה של ארגנטינה ואנגליה , ניגריה עדין ללא נקודות תנסה להשיב את כבודה ספרד 2 - 0 פראגוואי נמאס כבר לספרד עם כל הנאחס שמגיע במשחקי שלב הבתים והיא תרצה כבר עכשיו להבטיח את עליתה לשלב שמינית הגמר אנגלי 2-2 ארגנטינה זהו חברים כבר לא כדורגל זה כבר מלחמה , מלחמת פוקלנד זוכרים? אולי לא אבל הארגנטינאים לא שכחו וזה לא יהיה עוד משחק זה יהיה "לחיים ולמוות"

castroman

New member
../images/Emo41.gif ההמור היומי../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif

ok אז ככה...
ספרד נגד פראגוואי 1-2
אנגליה ארגנטינה 1-1
ניגריה שבדיה 1-1

בודי

New member
אני גם רוצה לנסות...

ניגריה-שבדיה- 1-1 ספרד-פראגוואי- 0-2 ארגנטינה-אנגליה- 1-2 אני מקווה שזה יצא נכון

liran b

New member
הימורים רבותי הימורים!!!!!!

הנה הניחוש שלי!!! ניגריה - שבדיה 1-1 ספרד - פרגוואי 2-2 אנגליה - ארגנטינה 2-0

Dallesandro

New member
צמד לליונברג בנצחון שבדיה

שלום אנשים. הנה ההימורים שלי על משחקי מחר במונדיאל : שבדיה-ניגריה 2-1 לשבדיה-השבדים בתנופה אחריה מחצית שניה טובה מאוד נגד אנגליה ,ניגריה היא הנבחרת החלשה בבית (אפילו יותר מאנגליה) ושבדיה תנצח בדרך לשמינית הגמר.צמד של ליונברג הענק ספרד-פרגוואי1-1 ספד לא מש שיכנעה נגד סלובניה,פרגוואי תתקן את הליקויים בעיקר הטקטיים מהמשחק מול דרום אפריקה ותשווה אחרי שספרד תוביל במחצית הראשונה. לספרד:טריסטאן לפרגוואי :סנטה קרוז ארגנטינה-אנגליה0-0 מצטער רבותיי,אבל המשחק הגדול על הניר של השלב הראשון יגמר בתיקו אפס משמים.אריקסון יסגור את המשחק והפעם לשם שינוי הגנת אנגליה תעשה עבודה טובה. אני יודע שלפי היכולת והפוטנציאל זה צריך להיות טיול לארגנטינים שהם בין השלוש הטובות במונדיאל הזה בעוד אנגליה אחת מעשר החלשות ביותר, אבל יש לי הרגשה שארגנטינה לא תפרוץ את הבונקר האנגלי.בכל אופן נקווה שכן

R I V A L D O

New member
הימור למחר

ניגריה-שבדיה 2-1 לשבדיה ספרד-פראגוואי 3-1 לספרד אנגליה-ארגנטינה 1-1

sashkashurik

New member
שלי:

ניגריה - שבדיה - 1:1 (סתם ניחוש פרוע). ספרד - פרגוואי - 2:1 לספרד. אנגליה - ארגנטינה - או-או, אני מפחדת להמר אפילו. שיהיה 2:1 לארגנטינה......

zomuseri

New member
הימוריי למחר!!

שבדיה--ניגריה: 0-2 ספרד--פרגוואי: 1-2 ארגנטינה--אנגליה: 2:1

התחזיות שלי למחר:

ניגריה נגד שבדיה 1-1 ספרד נגד פראגוואי -2-1 לספרד אנגליה נגד ארגנטינה - 3-2 לארגנטינה חלומות פז

הימורים למחר:

ניגריה נגד שבדיה- 1-0 לשבדיה ספרד נגד פראגוואי- 2-1 לפראגווי אנגליה נגד ארגנטינה- 3-1 לאנגליה

eli21us

New member
הימור

אנגליה מנצחת את ארגנטינה 2-1 זה יותר מתקווה מאשר הימור שבדיה וניגריה יסימו בתיקו 1 וספרד אורגווי 3-1 לספרד

למעלה