תחזיקו לי אצבעות...

גילת336

New member
תחזיקו לי אצבעות...

דווקא עכשיו שכבר סגרתי עם עצמי את עיניין הגירושים , כל הנשמות הטובות רוצות לעזור אז קבעו לי מפגש פיסגה כדי "לבדוק מה אפשר לעשות". אוף...........שוב להסביר למה אני לא רוצה ושבכלל- אני כבר בחוץ.....

אופק 3

New member
בהצלחה נשמונת ../images/Emo141.gif

מפגש פסגה? מה כבר יצאו הזמנות לועידת אנאפוליס?

shon שון

New member
קחי את זה כתרגיל מחשבתי

תני לזה בכל זאת לסחוף אותך, נסי ללכת נקיה ,בלי דעה מוקדמת

קלילה123

New member
את נורא פזיזה

תראי לפי מה שאני רואה כולם מפזרים פה משובים שליליים . בחורה עם בעיה וכבר אומרים לה תתגרשי , זה לא זה , כאילו הם חיים אותה . כתבת שעברת פיגוע ויש לך חוויה קשה איפה הוא היה ? את נורא ממהרת !!!!!!!!!!!!

בפעם הבאה

תכתבי אילו תשובות את מצפה לקבל כאן נשתדל לספק את צרכייך
והשלילי בעיני האחד נראה חיובי בעיני האחר - תחשבי על זה <לפחות תשתדלי...>

האמת את צודקת אסור למהר

גם אני עוברת משבר קשה עם "הכלב"שזיין את החברה הטובה שלי אבל אסור למהר נראה מה יתפתיח

הכלב הזה הוא בעלך

ואם תחליטי להשאר איתו ולשקם את מערכת היחסים ביניכם הוא עדיין יהיה בעלך. אם תחליטי להתגרש, הכלב הזה עדיין יהיה האבא של הילד שלך. אל תדברי ככה על בן אדם אחר גם אם הוא פגע.

שוב מתחילה סליחה שאני

לא מסכימה איתך........... האישה הזו עברה פגיעה רצינית, היא כואב, וכואסת, נשבר לה האמון בבעלה, מה את רוצה שהיא תגיד עליו כרגע... בסדר הוא האבא של הילדים שלה ועדיין בעלה אך זה לא משנה את העובדה שבגד בה עם חברתה הטובה אצלה במיטה.. שתגיד , שתוציא הכל החוצה, כאן מותר הכל!!!!!!!!!!!!! זו דעתי.

זה בדיוק העניין

ש"כאן" (כאן=פורום) לא מותר הכל. מהסיבה הפשוטה שכאן זה נשמר. ואם יום יבוא והם ישלימו, תחשבי מה יקרה כשהוא יראה מה היא כתבה עליו. בין חברות גם אני לא חוסכת מהגרוש שלי כשצריך. לא כאן

למעלה