תחזיות לראמבל

• פותח הנושא dbzb
  • פורסם בתאריך

dbzb

New member
חידות רויאל ראמבל ../images/Emo55.gif

נכון או לא נכון? 1) שני המשתתפים הראשונים בראמבל 89 היו אקס וסמאש מדימולישן 2) הרויאל ראמבל המקורי נערך ביוסטון, טקסס. 3) מעולם לא זכה בראמבל מתאבק שנכנס מספר 30 4) Sgt. Slaughter היה הראשון שזכה בחגורת האליפות הPPV של הרויאל ראמבל. 5) Hardcore Holly הופיע לראשונה בWWF בראמבל 96 6) השנה הראשונה שבה המנצח בראמבל קיבל קרב על האליפות ברסלמאניה היתה 93 7) ב97 האליפות ניתנה למנצח בראמבל. יש עוד הרבה חידות אם תרצו...

dbzb

New member
תחזיות לראמבל ../images/Emo55.gif

מקרא: שוט - מי ינצח בקרב אמיתי (לדעתי בלבד כמובן) . ביזנס - ניצחון של מי יתרום יותר לסטורי ליינס ובכלל. ראוי - מי נתן הופעות טובות יותר כהכנה לקרב. רצוי - מי אני הייתי רוצה שיזכה. טריש סטראטוס נגד ג´אז (אליפות הנשים): שוט - ג´אז. ביזנס - סטראטוס ראויה - סטראטוס רצויה - סטראטוס מי תנצח - ג´אז אדג´ נגד ריגל ( INTERCONTINENTAL ) : שוט - אדג´ ביזנס - אדג´ ראוי - אדג´ רצוי - אדג´ מי ינצח - ריגל דאדליס נגד ספייק וטאז (אליפות הזוגות): שוט - דאדליס ביזנס - ספייק וטאז ראויים - ספייק וטאז רצויים - ספייק וטאז מי ינצח - דאדליס וינס מקמהון נגד ריק פלייר: שוט - טוב, זה ברור ביזנס - פלייר ראוי - מקמהון רצוי - פלייר מי ינצח - מקמהון ג´ריקו נגד רוק (אליפות העולם): שוט - ג´ריקו ביזנס - ג´ריקו ראוי - ג´ריקו רצוי - ג´ריקו מי ינצח - ג´ריקו רויאל ראמבל: שוט - ברדשאו ביזנס - HHH ראוי - קורט אנגל רצוי - רייבן משתתף? מי ינצח - אנדרטייקר

dead man inc

New member
תקראו את זה.........

רויאל ראמבל : טריפל אייץ´ ניצח ברויאל ראמבל והולך להתומדד נגד כריס ג´ריקו ברסלמניה על אליפות העולם כריס ג´ריקו ניצח את רוק על אליפות העולם וויליאם ריגל ניצח את אדג´ ונהייה אלוף הבין יבשתי החדש טאז וספייק דדלי ניצחו את דדלי בויז טריש ניצחה את ג´אזז ריק פלייר ניצח את וינס מקמהון

master2002

New member
תוצאות ספויילר (אני מנחש) המנצחים

ספייק דאדלי וטאז הגנו על אליפות הזוגות -מפתיע וזה מפתיע ווליאם ריגאל הזקן והשמן ניצח את אד´ג טריש ניצחה את גא´ז רגיל לא מפתיע בכלל ריק פלייר מנצח את וינס ולמה למה למה גירקו צריך לנצח את רוק ברמאות נמאס תנו לא פעם קרב פייר לנצח גירקו ניצח לא מפתיע ובקרב הגדול לא מפתיע בכלללללללללללללל בכללללל היה כול כך ברור כאילו דה טריפל איי´ג

dead man inc

New member
לדעתי ........

כל הקרבות היו ממש צפויים והמנצחים היו ידועים מראש כך שלא היה משהו מיוחד ברויאל ראמבל חוץ משאולי מר פרפקט חוזר ל WWF

אילן די

New member
אחרי הרו היום (ספוילר)

פרפקט מצטרף חזרה ל- WWF. כמוהו גם ואל וינס, גודפאדר וגולדאסט. בקרב שנערך בין פרפקט לואל וינס, נכנס אוסטין לזירה באמצע הקרב ודפק לפרפקט כסא בראש. למי שלא יודע, פרפקט הוא זה שהדיח את אוסטין מהרויאל רמבל והוא נשאר בין 3 האחרונים בזירה (יחד עם HHH ואנגל). ואל וינס ניסה ללקק קצת לאוסטין וגם הוא חטף כסא בראש. אני מעריך שיהיה עכשיו פיוד בין אוסטין למר פרפקט.

dbzb

New member
לא מפתיע? שכחת שזה הWWF ... ../images/Emo55.gif

אמנם אלה היו התוצאות הנכונות ביותר להפיק אבל לא ציפיתי שהWWF יעשו את הדבר הנכון

dead man inc

New member
תגידו לי............

תגידו לי את כל מנצחי הרויאל ראמבל בקרב רויאל ראמבל עצמו תודה......

dbzb

New member
יש לי מ1990 ../images/Emo55.gif

90 - הולק הוגאן. 91 - הולק הוגאן 92 - ריק פלייר 93 - יוקוזונה 94 - ברט הארט ולקס לוגר 95 - שון מייקלס 96 - שון מייקלס 97 - מחלוקת בין היטמן לאוסטין. המנצח הרשמי אוסטין 98 - סטיב אוסטין 99 - וינס מקמהון 2000 - מחלוקת בין ביג שואו לרוק. המנצח הרשמי רוק 2001 - סטיב אוסטין 2002 - HHH שניים נוספים שאני לא בטוח באילו שנים ניצחו היו ג´ים דאגן וביג ג´ון סטאד. dead man inc תשתדל להזהיר מספוילרים בכותרת כשאתה כותב.

אילן די

New member
האם קרה פעם מצב

שבו מי שהיה אלוף ה-WWF ברויאל ראמבל לא שמר על תוארו עד לרסלמניה ולכן הקרב היה זה שזכה ברויאל ראמבל מול האלוף החדש ? מתי ומי ?

dbzb

New member
פעמיים ../images/Emo55.gif

97 - האלוף לאחר הראמבל היה מייקלס אך ברסלמאניה סיד הגן על האליפות מול האנדרטייקר 2001 - האלוף לאחר הראמבל היה אנגל אך ברסלמאניה רוק הגן על האליפות מול אוסטין.

dead man inc

New member
BDZB ואץה חייב להזכיר גם ....

שבשנת 97 ברסלמניה אנדרטייקר ניצח את סיד על באליפות העולם במיין איוונט

על האש

New member
שאול....בקשה קטנה...

אם תוכל לומר לי מאיפה הורדת את הקרבות אוו לשלוח לי חלק מהם ? אם כן אני ישמח

על האש ורוכב קשוח

על האש אם אתה רוצה קרב כלשהו אז תבקש ממני באיי סי קיו ICQ: 132458401 רוכב קשוח ועל האש השגתי את הרוב מהמירק וגם קצת מכמה אנשים שהחלפתי איתם קרבות אני מעלה קרבות באתר שלי ושם תוכלו להוריד מה שאתם רוצים באתר שלי אני מוגבל להשים עד 20 מגה לקובץ אני לא רוצה להשוויץ אבל אני בקרוב משיג את: רויאל ראמבל 2002, סידרת ההישרדות 2001, נו מרסי 2001, סמאקדאון שלפני שבוע וכול אלה אני משיג מלאים ואם אתם שואלים מאיפה? אז התשובה היא במירק

למעלה