תחזיות לסוף העונה

SHNIK

New member
תחזיות לסוף העונה

הטרייד דדליין מאחורינו, לכן אני רואה לנכון לפתוח מחדש את הטופיק שעבוד פתח פה לפני כשבועיים. מיד אצרף לכאן את ההימורים שלי. שניק.

SHNIK

New member
שלי

מזרח : במזרח אני חוזה תהפוכות עד תום העונה : בוסטון נראים במגמת ירידה ויש לפניהם עוד לא מעט קרבות מול אריות המערב בעוד שדטרויט שנראים בתאוצה מתמדת עשויים לעקוף אותם לקראת תום העונה, אני חוזה גם תאוצה לקראת הישורת האחרונה מצד הקאבס, לטעמי ברגע שהעניינים יתחברו שם וולי, דלונטה וביג בן עשויים להוות כח משמעותי מאוד לצדו של לברון ולעזור להם לעבור את אורלנדו ממש על קו הסיום, בנוסף אני חוזה שביבי יהווה אחלה שדרוג להוקס שיבטיחו מקומם בפלייאוף אחרי 8 שנות יובש ושהנטס עם דווין האריס גם כן ישתחלו פנימה ברגע האחרון, זה יראה לטעמי כך : 1. דטרויט 2. בוסטון 3. קליבלנד 4. אורלנדו 5. טורונטו 6. אטלנטה 7.וושינגטון 8. ניו ג'רזי מערב : במערב הקרבות יהיו קשים ואיכותיים יותר : אני צופה סיום מטורף לליגה שיכלול נסיקה מטאורית של הספרס והלייקרס, פיניקס לאט לאט ילמדו לשחק עם שאק (במה שעד כה מסתמן כשילוב מצליח להפליא), יוסטון שרצים כעת יעצרו בהמשך עקב עוד פציעה של יאו/טימאק אך זה יספיק להם עבור הפלייאוף ולקינוח צפוי קרב מטורף עד השניה האחרונה בו הווריורס יזכו בכרטיס האחרון לפלייאוף על חשבונם של הנאגטס, זה יראה לטעמי כך : 1. לייקרס 2. סן אנטוניו 3. פיניקס 4. יוטה 5. דאלאס (עם יתרון ביתיות על יוטה) 6. ניו אורלינס 7. יוסטון 8. גולדן סטייט הפלייאוף פלייאוף שהוא פחות מהיסטורי יחשב לאכזבה עבור עונה מטורפת כזו, אחרי דרמות מטורפות זה לטעמי יראה כך : גמר מזרח : דטרויט - קליבלנד גמר מערב : לייקרס - פיניקס גמר NBA :דטרויט - פיניקס אלופה : פיניקס סאנס. שניק.

STEVE NASH

New member
שלי

מזרח: הסלטיקס עדיין הקבוצה הטובה ביותר באיזור, דטרויט תתקרב אבל לא תעקוף, המג'יק ישארו במקומם למרות דהירה של הקאבס ושאר הקבוצות המדשדשות יאבקו עד השנייה האחרונה על המקומות האחרונים. 1. בוסטון סלטיקס 2. דטרויט פיסטונס 3. אורלנדו מג'יק 4. קליבלנד קאבלירס 5. טורונטו רפטורס 6. אטלנטה הוקס 7. אינדיאנה פייסרס 8. וושינגטון וויזארדס מערב: איזו עונה מטורפת במערב. הולך להיות צמוד, מעניין ומותח כאשר הלייקרס תתבסס בראש שמאחוריה ההורנטס והסאנס יסיימו את העונה בטעם טוב. מאחורה אני דווקא הולך עם דנבר, יוסטון תמשיך להתקדם וגולדן סטייט תדעך. 1. לייקרס 2. סאנס 3. ניו אורלינס 4. סן אנטוניו 5. יוטה ג'אז 6. דאלאס 7. יוסטון 8. דנבר נאגטס פלייאוף: מזרח: בלי הפתעות. ארבע הראשונות יעלו בקלילות לחצי הגמר. בחצי הגמר הסלטיקס יעברו את הקאבס, אילו הפיסטונס יודהמו ע"י המג'יק ויודחו בשלב מוקדם. בגמר המזרח לסלטיקס לא יהיו חיים קלים אבל בסופו של דבר אחרי 4-2, בוסטון עולה סוף סוף לגמר הNBA. מערב: כאן הרבה יותר מעניין. לפחות שתי סדרות של שבעה משחקים, השאר צמודות, מותחות ומטורפות מתמיד. הלייקרס,הסאנס, המאבריקס והספרס יעלו לחצי הגמר. בחצי הגמר הלייקרס והספרס ילחמו כמו בימים הקרובים אבל ווינר שאט של קובי במשחק מספר שבע יעלה את הלייקרס לגמר המערב. הסאנס והמאבריקס יספקו סדרה לא פחות טובה עם ניצחון סאנסי אחרי שבעה משחקים. בגמר המערב מפגש פיקנטי וסופר מעניין, הלייקרס של קובי ופאו יעברו את הסאנס אחרי סדרה גדולה, ותשאיר את השמשות עדיין ללא גמר. גמר הNBA: בוסטון- לייקרס. עוד סדרה שתכנס לספרי ההיסטוריה, יריבות וותיקה, הסופר קלאסיקו שוב חוזר והלייקרס ישלימו עונה מדהימה עם ניצחון בבית של הסלטיקס ואליפות מתוקה מתמיד. האלופה: לוס אנג'לס לייקרס. MVP : קובי בראיינט.

z dead

New member
שלי

מזרח: (1)דטרויט - קליבלנד.(4) ==> דטרויט ==> דטרויט ב6. (2)בוסטון - אורלנדו (3) ===> בוסטון מערב: ספרס אלופת המערב,נגמר הסיפור מבלי שהתחיל הפלייאוף. לייקרס לא תקח אליפות השנה,דאלאס קבוצה כבדה בקו האחורי ודלילה בקדמי וקיד די סוס מת והם תלויים יותר מידי בטרי כגארד סקורר שלידו לטעמי,יוטה אחלה ונחמדה אבל חסר שם משו ליד ד'רון,בוזר ואוקור בקו הקדמי זה לא בדיוק להיט במיוחד לאור זה שאין להם מחליפים פרט לקולינס ומילספ... הורנטס יחזיקו סיבוב אחד במקרה הטוב,יוסטון...למגריידי ומינג אין אופי למרות שהם אולי הטובים בNBA כ"א בעמדה שלו. כרגע פיניקס לא נראים כמועמדים,חסר להם ב-בירור שחקן/ים בקו האחורי - פרט לבל וקצת היל וברבוסה אין שם שחקן בעמדה מספר 2,מה גם שהיל הוא 3 ונאלץ לשמור על SGים מידי פעם,וברבוסה יותר 1-2. פליפ מורי שוחרר מהפיסטונס ובארי מסיאטל,אם אחד מהם יוחתם + עוד שחקן או שניהם ביחד,הם מועמדים חזקים,אולי הפייבוריטים,אם לא,אז לא. איך זה ייגמר בעונה הסדירה: 1.לייקרס. 2.פיניקס. 3.ספרס. 4.יוטה. 5.הורנטס. 6.דאלאס. 7.יוסטון. 8.גולדן-סטייט. אלופת הNBA? נראה לי שדטרויט,בגלל יתרון הביתיות שכנראה יהיה לה בזכות המזרח החלש.

z dead

New member
אה וסוס שחור

קליבלנד עם הטריידים מסוכנת מאוד ויכולה "לגנוב" את האליפות בכיף.

והרי התחזית

מזרח: 1 בוסטון 2. דטרויט 3. אורלנדו 4. קליבלנד 5. טורנטו 6. שיקגו 7. וושינגטון 8. אטלנטה לא הרבה שינויים מעכשיו,בוסטון בסופו של דבר יסיימו ראשונים,את הכניסה הצפויה לפלייאוף תעשה שיקאגו שנראת נהדר,אבל הפער הגדול ממקומות 4-5 יכריע ושיקאגו תסיים רק שישית,וושינגטון ואטלנטה יעלו עם 40-45% בעיקר כי אין אלטרנטיבה רצינית למטה. פלייאוף: רבע גמר: בוסטון-אטלנטה 0-4,לא כוחות דטרויט-וושינגטון 0-4 כנ"ל אורלנדו-שיקאגו 4-2,כי למרות הביתיות אורלנדו נופלת משיקאגו,שיקאגו תנצח משחק אחד בחוץ ותסיים את הסיפור בבית. קליבלנד-טורוונטו,3-4,הקרב של הסיבוב הראשון,קליבלנד עם יתרון הביתיות ועם וואלאס ולברון נראת חזקה יותר,אבל טורוונטו השנה קבוצה מצוינת,יהיה צמוד אבל הווינריות של לברון תעשה את העבודה. חצי גמר: בוסטון-קליבלנד 1-4 גם ללברון יש גבולות,שנה שעברה לא היה מי שיעצור אותו בדרך לגמר,השנה יש,בהנחה שעד לפלייאוף כולם יהיו בריאים,בוסטון תמשיך לדרוס,קליבלנד תיקח משחק או שניים בסדרה,אבל לא יותר מזה דטרויט-שיקאגו, 4-2 הקרב הקלאסי של המזרח יחזור,אבל הפעם שיקאגו תעשה את זה,כי השנה שיקאגו יותר מוכשרת,דטרויט תלך פנימה,שיקאגו תפציץ מבחוץ,ואני מאמין שהכשרון הרב של שיקאגו ינצח את הסדרה הזאת גמר: בוסטון-שיקאגו 2-4,כי גם לכשרון של שיקאגו יש גבול,ובוסטון בכל זאת קבוצה אדירה,ועם הביתיות היא תנצח את הסדרה הזאת,לא לפני ששיקאגו תיתן פייט ראוי כמובן. מערב: 1. לייקרס 2. פיניקס 3. סאן אנטוניו 4. יוטה 5. ניו אורלינס 6. יוסטון 7. דאלאס. 8. דנבר הלייקרס בסופו של דבר הם הקבוצה הכי טובה שיצאה מהטרייד הזה,בינתיים החיבור בין קובי לגאסול עלה יפה והלייקרס מפחידים משהו,פיניקס גם מפחידה אבל לדעתי החיבור עם שאק יעלה להם בכמה הפסדים,סאן אנטוניו בסופו של דבר יותר יציבים מיוטה וניו אורלינס והם יקחו את המקום השלישי,יוטה את הרביעי בתור ראש בית,בכלל לא בטוח שהמאזן שלה יהיה יותר טוב משל ניו אורלינס ויוסטון,יוסטון תמשיך לעלות ותעקוף גם את דאלאס הלא יציבה,דנבר תגבור בקרב קשה על גולדן סטייט ותקח את המקום האחרון בפלייאוף. פלייאוף: רבע גמר: לייקרס-דנבר,1-4 קובי ואייברסון ראש בראש,אבל היתרון שיהיה לגאסול בפנים יעשה לא מעט עבודה בשביל הלייקרס גם הביתיות כמובן. פיניקס-דאלאס 1-4,עוד מפגש פיקנטי,אבל פחות משנה שעברה אז יחסי הכוחות היו צמודים,היום פיניקס הרבה יותר מפחידים מדאלאס,ושאק יוסיף לה לא מעט ברגעי האמת סאן אנטוניו-יוסטון 1-4 קרב קרב אבל ההגנה של סאן אנטוניו תיתן את הטון במפגש הזה,מגריידי יתקשה לתפקד לבד,וגם יאו,סאן אנטוניו תעצור את המפתחות של יוסטון ותשלוט במפגש הזה. ניו אורלינס-יוטה 2-4 פול וחבריו יעשו את העבודה מול יוטה,הם עדיין הרבה יותר טובים. חצי גמר: לייקרס-סאן אנטוניו,3-4 חזרנו לימי קדם,שוב קובי נגד דאנקן בקרב המאה,יהיה מותח,אבל יתרון האייכות של הלייקרס והווינריות יעשו את שלהם. פיניקס-ניו אורלינס 1-4,עד כאן פול,פיניקס הרבה יותר חזקה עם שאק עכשיו,הם יקחו את הסדרה הזאת בקלות. גמר: לייקרס-פיניקס 3-4,שוב מפגש ענקים,קשה מאוד לדעת מה יקרה כאן,אבל אני הולך שוב עם הלייקרס לייקרס-בוסטון 2-4 הרבה דיברו על הגמר הקלאסי שאולי יחזור השנה. אני מאמין שזה בהחלט יקרה,והלייקרס ימשיכו עד הטבעת היוקרתית,בעיקר בזכות הביתיות,ובעיקר בזכות גאסול שלדעתי קצת יגנוב לקובי את ההצגה ויביא במו ידיו אליפות ללייקרס.

למרות שזו שנה זוגית...

בצל המגה טריידים במערב, האלופה עשתה שני שינויים פחות רועשים אבל מאוד משמעותיים: סטודמאייר ותומאס. פארקר חזר עכשיו מהפציעה, מנו ודאנקן בכושר מצוין. לדעתי שוב נראה סיום עונה מאוד חזק של הספרס, שימשיך עד הסוף לטבעת נוספת על האצבע של דאנקן (אולי אחרונה בעקבות ההתחזקות של הלייקרס). דרוג: מזרח: 1) דיטרויט 2) בוסטון (איבדו את המומנטום ואולי גם את הביטחון) 3) קליבלנד 4) אורלנדו 5) אטלנטה 6) טורונטו 7) וושינגטון 8) שיקגו מערב: 1) ספרס 2) לליקרס 3) פיניקס 4) דאלאס 5) ניו אורלינס 6) יוטה 7) גולדן סטייט 8) יוסטון גמר מזרח: לברון-פיסטונס גמר מערב: ספרס-פיניקס גמר NBA: ספרס-פיסטונס אלופה: ספרס MVP: דאנקן

hatlalim

New member
לא יכו לראות את מה שאני רואה!

וואוווווווווו איזה עונה ענקית!!!!!!!!!! הכי טובה מאז שהתחלתי להתעניין בNBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ועכשיו להימורים: במזרח: 1 בוסטון 2 דטרויט 3 אורלנדו 4 קליבלנד 5 טורונטו 6 ניו ג'רזי 7 שיקאגו 8 וושינגטון בוסטון ודטרויט יגיעו באותו מאזן ליום המשחקים האחרון אבל דטרויט תופתע ובוסטון תנצח ותבטיח את המקום הראשון במזרח. אורלנו ישמרו על יציבות עד סיום העונה למרות מלחמה קשה עם קליבלנד על המקום ה3. טורנטו לא יאבדו גובה בעיקר כי אין יריבה באופק ניו ג'רזי תצא לכמה רצפים של ניצחונות בניצוחם של האריס וקרטר. שיקאגו ייכנסו בקושי רב לפלייאוף לאחר מאבק קשה עם וושינגטון (שבסוף תעלה גם היא) אטלנטה ופילדלפיה על 2 המקומות הנותרים. מערב: קשה קשהההה 1 פיניקס 2 לייקרס 3 ספרס 4 יוטה 5 דאלאס (עם יתרון ביתיות על יוטה) 6 ניו אורלינס 7 יוסטון 8 גולדן סטייט פיניקס תשמור על משחק הריצה ובתוספת שאק שיעזור בהתקפה המאורגנת הסאנס ישתלטו על המקום הראשון אבל הלייקרס לא יוותרו בקלות ולאחר מאבק קשה כמה הפסדים רצופים לקראת סוף העונה הורידו את קובי ופאו למקום השני הספרס יעלו כרגיל למקום הרגיל שלהם. יוטה - ראש בית. דאלאס תראה משחק טוב אבל לא תשמור על יציבות (רצף של ניצחונות ומיד אחריו רצף הפסדים) אבל תזכה במקום השני לאחר מאבק עם הצרעות. ניו אורלינס לא תשמור על המקום ברביעיית הצמרת ועל יתרון הביתיות ותיפול למקום ה6 לקראת משחק פיקנטי נגד דאנקן ושות'. יוסטון יהיו במקום ה7 רק כי אין להם מקום גבוה יותר. גולדן סטייט תעפיל לאחר סיום מרשים של 10 ניצחונות רצופים. פלייאוף: מזרח: סלטיקס VS וויזארדס - בוסטון תטייל אבל תפסיד משחק אחד בבירת ארה"ב. 1-4 קאבלירס VS ראפטורס - סל של שצ'רביאק 2 שניות לסיום המשחק השישי יתנו ניצחון לחבורה של הקינג לאחר סדרה צמודה ומותחת. 2-4 פיסטונס VS בולס - הבולס ילחמו עד טיפת הדם האחרונה אבל זה לא יספיק. 2-4 מג'יק VS ג'רזי - הג'רזי יחוללו הפתעה לאחר שיעפו בסוויפ את היורש של שאק. 4-0 סלטיקס VS קאבלירס - סדרה צמודה של שבעה משחקים תסתיים בניצחון של בוסטון לאחר ווינר שוט של גאנרט (כן כן...). 3-4 פיסטונס VS ג'רזי - כמו נגד הבולס זה ילך קשה אבל.... 2-4 סלטיקס VS פיסטונס - הסלטיקס יגיעו עייפים לאחר 7 משחקים נגד המלך ויפסידו בסופו של דבר לאחר החטאת ווינר שוט של גארנט (כן כן...) שיכלה לכפות משחק 7. 4-2 מערב: סאנס VS ווריוס - החבורה של נלסון כמעט ותחולל שוב הפתעה ענקית בפלייאוף אבל רק כמעט. 2-4 ג'אז VS מאבריקס (עם יתרון ביתיות) - המאבריקס ישייטו בקלות מפתיעה לחצי הגמר. 4-1 לייקרס VS רוקטס - שוב רק כמעט ליאו את מגריידי. 3-4 ספרס VS הורנטס - הצרעות יעקצו את הספרס פעם אחר פעם אחר פעם וזה יגמר צמוד צמוד לטובת החבורה של פול. 4-3 סאנס VS מאבריקס - הסאנס לא יצליחו שוב בפלייאוף נגד קבוצה טקסנית. 4-2 לייקרס VS הורנטס - שיכורים מהניצחון על דאנקן וחבריו לא יגיעו ההורנטס לסדרה נגד קובי. 1-4 לייקרס VS מאבריקס - המאבריקס יובילו 2-1 לאחר שלושה משחק, במשחק הרביעי הם מובילים 6 חצי דקה לסוף! שלשה של קובי, החטאה בצד השני של קיד, ופאול וסל של ביינום שהיה חושך כל הפלייאוף שולחים את המשחק להארכה. נוביצקי פותח בסערה עם 8 נק' רצופות בהארכה אבל קובי עם שלשה וחטיפה גדולה שהולידה שלשה של פישר צימקו ל2. נוביצקי עמד על הקו 10 שניות לסיום!!! ומחטיא את שניהם!!!! שלשה ענקית של קובי משווה את הסדרה ומשם הלייקרס מנצחים עוד שני משחקים. 2-4. גמררררררררררר: הנקמה המתוקה!!! הלייקרס נוקמים בפיסטונס לאחר איבוד האליפות ב2004 בגמר קל הרבה יותר מהצפוי!! גסול וביינום חוגגים בצבע בראיינט מנהיג את הקבוצה ואפילו מסיים משחק אחד עם 6 נק' 10 אסיס' 7 חטי'!!!!!! בLA חוגגים ברחובות ושאק אוכל את הלב באריזונה!!!

תגובה למשפט האחרון שלך

שאק לא יאכל את הלב. מה ששאקיל עשה בקריירה קובי עוד לא למד/ראה/חווה. תזכיר לי מתי בפעם האחרונה הוא זכה באליפות ? תזכיר לי אם הוא זכה בתואר ה-MVP של העונה הרגילה ? תזכיר לי מה הוא תרם ללייקרס מאז ששאק עזב חוץ ממלטדאונים בסיבובים הראשונים של הפלייאוף ? תזכיר לי למה אף אחד לא אוהב אותו מחוץ ללוס אנג'לס ? עם כל הכבוד לך וללייקרס, ההתבטאות כנגד שאקיל היא שפלה, ובמיוחד כשזה מגיע מאוהד של הלייקרס. אחרי מה ששאקיל עשה בשביל האירגון הזה מגיע לו סטנדינג אוביישן כל משחק בסטייפלס סנטר (לפי מה שידוע לי זה לא בדיוק מה שהוא מקבל). (זה לא משהו אישי נגדך. הייתי חייב לצאת להגנתו של שחקן גדול שראוי לכך )

Molchansky

New member
אממ..

זה יפה כל מה שכתבת, אבל עדיין זה לא ימנע משאק לאכול את הלב וכשפיניקס יעופו בסיבוב הראשון שאק יודיע על פרישה מכדורסל. (אני אזכיר לך עוד חודשיים שכתבתי את זה) אגב, אני גם אוהד לייקרס

אני מתערב איתך שזה לא יקרה.

הלייקרס יודחו בחצי גמר המערב ע"י קבוצה שהיא לא פיניקס (קיבלנו מספיק משחקי פלייאוף של פיניקס-לייקרס). פיניקס יגיעו לגמר, ינצחו ב-6 או 7 משחקים את סן אנטוניו, ואז יקברו את דטרויט ב-5 משחקים. מה שבטוח, אני מוכן להתערב איתך שהסאנס עוברים את הסיבוב הראשון. מספיק טוב או שאני צריך להגדיל את ההימור ? לגבי הפרישה, אתה יכול לשכוח מזה. שאקיל לא יפרוש בזמן הקרוב. להבדיל משחקנים אחרים שלא יודעים עבודת צוות מהי, שאקיל הוא אדם שמחויב למילה שלו ולנכונות לשאת באחריות ולמלא אחר הנדרש ממנו. כשהוא חתם על 5 שנים עם מיאמי הוא טען שהוא ימלא אחר ההתחייבות שלו ולא יפרוש מכדורסל גם אם יהיו קשיים בדרך. אתה הולך לקבל את שאקיל גם בעונה הבאה. אני חייב להודות שהחזרה של שאקיל למערב עשתה טוב לליגה. סטרן בטוח מרוצה מעצמו.

אני חוזר בי מההודעה הנ"ל.

זה היה יומרני מצדי להציב מטרות בשלב הזה של העונה. "...ואז יקברו את דטרויט ב-5 משחקים" , וקיבלתי תבוסה של 30 הפרש בראש. מכיוון שלא קיבלתי תגובה ובה הסכמה להתערבות, אני חוזר בי מהרעיון, אבל אני בכל זאת מעריך שהלייקרס לא יגיעו לגמר ה-NBA. דעה זו מייצגת אותי בלבד ואין להתייחס אליה ליותר מניחוש פרוע וסובייקטיבי.

Molchansky

New member
../images/Emo13.gif

לא אמרתי שלייקרס יגיעו לגמר, הם נראים טוב ומשחקים טוב, אבל יש הרבה קבוצות שמשחקות טוב אני חושב שהשנה קשה לדעת מה יקרה, גם ניו אורלינס יכולים להפתיע ולהעיף את כולם. ושמע, כתבתי את זה גם בעבר, לא אכפת לי אם לייקרס לא יקחו את האליפות, אני נהנה לראות אותם משחקים טוב, הם נלחמים ונותנים את כל מה שיש להם, לי זה מספיק
דטרויט קבוצה מצויינת, זה חהיה ברור שהם ינצחו את סאנס הלילה, סאנס הגיעו אחרי שני משחקים קשים (לייקרס, בוסטון) + עם כל הכבוד לשאקיל הוא עדיין לא מצא את המקום שלו במשחק של הסאנס, רואים כמה זה תוקע אותם, אמנם הוא שידרג קצת את הריבואנדים, אבל קל מאוד לקלוע עליו עם צעד אחורה (ראו גם אתמול כמה זמן לוקח לו לצאת אל שחקן), ובהתקפה הוא עוד לא מצליח ליישם את מה שהוא יישם בשנים שעברו. אם שאק לא יקח את עצמו בידיים (וגם נאש שנראה שהושפע מהטרייד הזה) יהיה לסאנס קשה מאוד במחזורים האחרונים ובפלייאוף.

Oxycodone

New member
שלי

מזרח : דטרויט תעקוף את בוסטון , קליבלנד תעקוף את אורלנדו , ההוקס ישתחלו לפלייאוף. 1. דטרויט 2. בוסטון 3. קליבלנד 4. אורלנדו 5. טורונטו 6. אטלנטה 7.וושינגטון 8. ניו ג'רזי חצי גמר מזרח : קליבלנד - בוסטון - בוסטון , דטרויט - אורלנדו - דטרויט גמר מזרח : בוסטון - פיסטונס - נצחון לדטרויט. מערב : הרבה יותר קשה לצפייה , הכל יכול להיות שם 1) ספרס 2) פיניקס 3) לייקרס 4) ניו אורלינס 5) דאלאס 6) יוטה 7) גולדן סטייט 8) יוסטון הפלאייאוף הולך להיות קשה , לפי דעתי יש לקחת בחשבון את יוסטון ויוטה ברצינות בפלייאוף , וגם את גולדן סטייט , אבל בהנחה שהגמר יהיה ספרס - פיניקס - פיניקס מנצחים ומפסידים לדטרויט את הטבעת , וגם יפסידו להם ביום ראשון הקרוב

Or Amit

New member
יאללה בלאגן

מזרח: 1. בוסטון 2. דטרויט 3. קליבלנד 4. אורלנדו 5. טורונטו 6. וושינגטון 7. אטלנטה 8. פילדלפיה יש לי הרגשה שהנטס ינסו לתת לכוכבים שלהם זמן מנוחה לקראת סוף השנה, ע"מ להעלות את בחירת הלוטרי. וושינגטון יכולה בהחלט להיות הסוס השחור של הפלייאוף, נא לא לשכוח שאייג'נט זירו צריך כבר להיות בחזרה שם. אני מאמין שהם יעברו את קליבלנד או אורלנדו, אבל יעופו בסיבוב השני. בוסטון ודטרויט ייפגשו בגמר המזרח. לא רואה מצב שKG נותן להם לעבור הלאה. מערב: 1. לייקרס 2. ספרס 3. פיניקס 4. ניו אורלינס 5. יוטה 6. דאלאס 7. יוסטון 8. דנבר לא יאומן כמה שהמערב צפוף. מספיק שיוטה, שכרגע ממוקמת במקום הרביעי, מחברת שלושה הפסדים רצופים (כמו הסלטיקס) והיא מחוץ לפלייאוף. בכל מקרה, ניו אורלינס ישלמו את שכר הלימוד שלהם, ויפלו בסיבוב הראשון. הלייקרס ופיניקס יפגשו בגמר המערב. אמארה, נאש, היל ושאק לא יתנו להזדמנות הזו לעבור סתם ככה. 4-3 לפיניקס בסדרה קשה ואמוציונלית. פיניקס יפגשו עם הסלטיקס בגמר. ההימור שלי הולך עם הסאנס, פעם אחרונה בתור כוח מוביל לפני הבניה מחדש. 4-2 יגמור את הסיפור.

the mnm factor

New member
לי יש תחושה

שאחרי עונה כל כך מעניינת יבוא סוף כל כך משעמם שכולנו נהיה פעורי פה... מזרח: 1. בוסטון 2. דטרויט 3. קליבלנד 4. אורלנדו 5. טורונטו 6. וושינגטון 7. אטלנטה 8. פילדלפיה בוסטון - פילי: בוסטון דטרויט - אטלנטה: דטרויט קליבלנד - וושינגטון: קליבלנד אורלנדו- טורונטו: אורלנדו בוסטון - אורלנדו: בוסטון קליבלנד - דטרויט: קליבלנד בוסטון - קליבלנד: קליבלנד מערב: 1. לייקרס 2. ספרס 3. ג'אז 4. סאנס 5. הורנטס 6. רוקטס 7. מאבס 8. ווריורס לייקרס - ווריורס: לייקרס ספרס - מאבס: ספרס ג'אז - רוקטס: ג'אז סאנס - הורנטס: סאנס לייקרס - סאנס: סאנס ג'אז - ספרס: ספרס ספרס - סאנס: ספרס ספרס- קליבלנד: ספרס בסוויפ. בקיצור- שיעמום.

למעלה