תחזיות לווינג´ינז

TRIPLEfnH

New member
תחזיות לווינג´ינז

טוב, אז ככה, כולם כבר שמעו על התכנית לפצל את הרוסטר לשניים בינואר, אין לי מושג איך זה ישפיע על האירוע הערב, אבל כמובן שיהיה משהו עם וינס ופלייר, ואיזו שהיא תפנית או תפניות, מה שבטוח, הרעיון לפצל את הרוסטר הוא ללא ספק הרעיון הגרוע ביותר שחשבו עליו ב WWF, הרבה יותר גרוע מלמשל לשים על ביג שאו את התואר העולמי, או להפוך את אסטין ל"היל", בדיוק כש"רוק" יצא ל 4 חודשי חופש, מבלי להפוך את טריפל ל"פייס", טוב נו... נישאר לי רק לקוות לטוב, אולי שוינס מקמהון החייתר יחזיר את וינס רוסו, ומהר, בינתיים הנה התחזיות לווינג´ינז: מאט הרדי מול ג´ף הרדי, שופטת: ליטה. לכאורה, הכל נראה פשוט כאן, היחסים בין מאט לליטה התצטננו מאוד בשבועות האחרונים, כמו גם היחסים בין מאט לג´ף, להפוך את ליטה, האשה הכי פופולרית ב WWF ל "היל" תיהיה טעות פאטלית, מה גם שלא הגיוני ע"פ הסטוריליינס שהיא פתאום תבגוד דוקא בג´ף. מאט המתוסכל מפסיד את הקרב, מאשים בכך את ליטה, ותוקף אחר כך את ג´ף נראה כמו הימור בטוח, ניסיון להפתיע ע"י בגידה של ליטה בג´ף יהיה פאטתי וניצחון חלק של מאט לא יתרום דבר להמשך האנגל. מה שכן, זה יהיה הקרב הטוב ביותר הערב. תחזית: ג´ף הרדי קרב הרדקור: רוב ואן דאם (אלוף) מול אנדרטייקר אם הקרב הוא לא על החגורה, אז טייקר בטוח, גם אם כן, קשה לי לראות את טייקר עושה ת´ג´וב לואן דאם, מקסימום עם התערבות של מישהו, אבל שכחו מיזה. בהחלט יתכן קרב טוב בתנאי שטייקר "ימכור" תחזית: אנדרטייקר אליפות נשים: טריש סטראטוס (אלופה) מול ג´אקליין טריש תנצח בקרב הגרוע של הערב. אליפות זוגות: הדאדלי בויז (אלופים) מול קיין וביג שאו עוד כמה פעמיים נראה את הנוסחה הזאת של שני מיד קרדרים גבוהים- סמי מיין איבנטרים חסרי אנגל נדחפים כזוג הטוען לכתר ? טייקר וקיין, טייקר וביג שאו, נישמע מוכר ? עכשיו שאו וקיין ?! הרי ברור לכולם שזה יסתיים בריב, אז מוטב מוקדם מאשר מאוחר. הדבר שהכי תזכרו מהקרב הזה את רגלייה המדהימות של סטייסי קיבלר. תחזית: הדאדליז אליפות בין יבשתית: אדג´ (אלוף) מול וויליאם ריגל ריגל מתאבק גרוע ללא עתיד, אד´ג בדיוק ההפך, ועוד החלפת ידיים אחת של התואר הבין יבשתי, ואני מחרים אותו. קרב בינוני. תחזית: אדג´ אליפות העולם: רוק (אלוף) מול ג´ריקו. זה יהיה עוד קרב מעולה של רוק וג´ריקו, אבל אני לא רואה את רוק מפסיד עוד קרב פיי פר ויו לג´ריקו, אם כל הכבוד, גם לא עם התערבות חיצונית. תחזית: רוק אליפות ה WWF: אסטין (אלוף) מול קורט אנגל. אם ה WWF היו רוצים גמר של רוק מול אסטין, הם היו מפרסמים את זה כרוק מול אסטין מלכת התחילה, אבל כשהכניסו את אנגל וג´ריקו לתמונה, היה ברור שהם שומרים את רוק ואסטין ליותר מאוחר (רויאל ראמבל ?). מכיון שאני רואה את רוק עולה לגמר, אז אני אלך כאן על אנגל, כמובן שברמאות (מקמהון). תחזית: אלוף WWF חדש, קורט אנגל. קרב ליחוד התארים: אלוף העולם, רוק (?) מול אלוף ה WWF, אנגל (?) טוב, אז אני מהמר על רוק מול אנגל, וכאן הכל פתוח, ג´ריקו, אסטין, פלייר, מקמהון, אולי אפילו טריפל אייץ יתערב בקרב הזה, אם אני חייב לבחור אני אלך על רוק כאלוף המאוחד הראשון, והוא יגן על התואר שלו מול אסטין ברויאל ראמבל, אבל גם אפשרות של אי החלטה, ורויאל ראמבל בהשתתפות "כולם" להכרזת האלוף המאוחד הראשון גם אפשרית. תחזית: אלוף מאוחד ראשון, רוק. תחזית כללית: אירוע בינוני ומטה.

dbzb

New member
יש לי כמה דברים להגיד ../images/Emo55.gif

1) לא היה לי הרבה זמן פנוי בזמן האחרון אז לא הוספתי פה הודעות בשבוע האחרון, אבל יצא לי להסתכל קצת על הפורום וחבל לי שכל מה שיש פה זה "הנה תמונה של ברי הורוביץ´ ", "מתי חוזר הוגאן/גולדברג/נאש ?" , "קבלו ספוילר מסמקדאוון". יש פה מספיק אנשים שיכולים לפתוח בדיונים יותר מעניינים אבל נראה שרובם מסתפקים בהערות ציניות כשהם רואים סימנים של הודעות "מארקיות". 2) מה שמזכיר לי, אני עובד על "מילון המונחים של הסמארק (ראה ע´)"
למען האנשים שיצטרפו לפה בעתיד ולא יבינו למה מתכוון TRIPLEfnH כשהוא מדבר על שני מיד קרדרים סמי מיין איבנטרים חסרי אנגל
. 3) לריגל אולי אין עתיד כי הוא כבר די מבוגר, אבל אני מאד מעריך אותו ואת יכולת ההיאבקות שלו, וחושב שהוא עוד יכול לתרום הרבה, במיוחד למתאבקים צעירים כמו אדג´. 4) אוסטין-אנגל ממש הסכסוך של השנה, הא? כבר PPV רביעי שהם נאבקים אחד בשני. שניהם סחבו את החברה על הגב השנה (במיוחד מאז WRESTLEMANIA). תואר מתאבק השנה בהחלט צריך ללכת לאחד מהם. 5) בקשר לWWA עם "מפוטרי הWWF", כל עוד HHH ובנואה על הספסל, אני לא רואה אף שני מתאבקים בWWF שעולים ביחד על סטיינר וג´ארט (סתם טעם אישי). 6) הימור לשנה הקרובה: ב2002 נראה "סוף סוף" פאוור בומב מתבצע ממרומי סולם או מתקרת הכלוב (יש לי הרגשה שRVD יהיה מעורב. 7) הפיצול נדמה לי מתוכנן ל7 בינואר ואם הם לא יעשו יותר מPPV אחד בחודש אני חושב שזה רעיון מבורך. 8) חג אורים שמח לכולם, ואל תנסו את זה בבית

אילן די

New member
ספוילר - הקרב הטוב ביותר

לדעתי הקרב הטוב ביותר לא היה בין ההארדיז - ממש פוטנציאל מבוזבז. אלא בין RVD לאנדרטייקר. אגב ראיתם את האנדרטייקר בתספורתו החדשה ? שיער קצר (!) ושחור. נראה מפחיד למדי.

למעלה