תחזיות חדשות

תחזיות חדשות

אז אחרי שהבנו (הבנתי...) שהתחזיות שעשינו לסוף העונה לא ממש ריאליות, הגיעה הזמן לעשות חדשות. כמובן שעם הלייקרס החדשים, והקבוצות המפתיעות, יש הרבה נתונים חדשים לקחת בחשבון. זה המצב כרגע (בסוגריים בכמה משחקים הקבוצה מפגרת אחרי המובילה, * אומר שהיא ראש בית): מזרח: 1. * בוסטון. 2. *דטרויט (3.5). 3.* אורלנדו (8). 4. קליבלנד (11). 5. טורנטו (11.5). 6. וושינגטון (13). 7. אטלנטה (16). 8. ניו ג'רזי (17.5). 9. שיקגו (18.5). 10. אינדיאנה (19). 11. פילדלפיה (20). 12. מילווקי (20). 13. שרלוט (20.5). 14. ניו יורק (24). 15. מיאמי (28). מערב: 1. *פיניקס. 2.*דאלאס (1.5). 3. ניו אורלינס (1.5). 4. * יוטה (3.5). 5. לוס אנג'לס לייקרס (3). 6. סאן אנטוניו (3.5). 7. דנבר (4.5). 8. גולדן סטייט (5). 9. יוסטון (6). 10. פורטלנד (6.5). 11. סקרמנטו (11). 12. לוס אנג'לס קליפרס (17.5). 13. ממפיס (20.5). 14. סיאטל (22). 15. מיניסוטה (23.5). אז בוא נראה תחזית לעולות לפלייאוף, גמרים איזוריים, גמר, אלופה.

שלי

מזרח: לא רואה שינויים גדולים בהמשך. השאלה העיקרית היא האם בוסטון יצליחו להמשיך באותו קצב עד סוף העונה, והאם הם לא יחוו פציעה רצינית (גארנט בחוץ כרגע, אבל זה לא רציני). אם כן, הם יחו את המקום הראשון, אחרת דטרויט ידביקו אותם. אורלנדו לדעתי ישארו שלישיים, קליבלנד וטורנטו יתחלפו, אבל לא רואה מישהו משיג אותם, גם לוושינגטון יש טווח בטחון, אבל החזרה של אריאנס יכולה לדרדר אותם. נשארנו עם שתי האחרונות ואני אהמר על שיקגו למרות הכל, ואטלנטה. סדר מלא: 1. בוסטון. 2. דטרויט. 3. אורלנדו. 4. טורונטו. 5. קליבלנד. 6. וושינגטון. 7. שיקגו. 8. אטלנטה. מערב: כאן כבר החיים הרבה יותר קשים. צפוף צפוף כשבין המקום הראשון למקום העשירי יש 6.5 משחקים. חבל ששתי נציגות מהמערב יהיו בחוץ עם מאזן חיבוי כשמהמזרח... בהתחשב בעובדה ששלושה הפסדים רצופים יכולים לשלוח את המובילה מחוץ לפלייאוף, מאוד קשה לחזות את הסדר. פורטלנד לדעתי ישארו בחוץ, בעיקר עקב חוסר נסיון במצבים כאלה, ואני מהמר שהשניה תהיה ניו אורלינס, שלטעמי שברירית מדי, ופציעה יכולה לפגוע בה קשות. סדר מלא: 1. פיניקס. 2. יוטה. 3. לוס אנג'לס. 4. דאלאס. 5. סאן אנטוניו. 6. גולדן סטייט. 7. דנבר. 8. יוסטון. מה שיבטיח פלייאוף לוהט בלי פייבוריטיות (חוץ מהלייקרס...). אני לא זוכר מצב כזה, של 10 קבוצות צמודות כל כך, עמוק כל כך לתוך העונה. מדהים. גמר מזרח: בוסטון - דטרויט. גמר מערב:: פיניקס - לוס אנג'לס. גמר: בוסטון - פיניקס. אלופה : פיניקס (מודה שיש כאן גם קצת משאלות לב...)

Oxycodone

New member
הממ

מסכים איתך על הסדר של הבתים במזרח ומערב , גמר מזרח יהיה : בוסטון - דטרויט , ואני ממש מקווה שלברון לא יעשה צרות לדטרויט בדרך לשם.. גמר מערב : ספרס - לוס אנג'לס. אני מקווה שדטרויט יקחו את בוסטון בסדרה , בעזרת ההגנה שלהם , ובעזרת הספסל שלאט לאט מתחבר , ובסדרת גמר דטרויט מול הלייקרס..מה יש לדטרויט להציע ? הגנה טובה של טיישון על קובי , והגנה של ראשיד , וריפ על גאסול , ובעזרת התקפה טובה אני מאמין שבמשחקים צמודים , דטרויט יעברו את הלייקרס. או יותר נכון מפנטז שדטרויט יקחו עוד טבעת אליפות , לדעתי זה פספוס לקריירה של ראשיד , רק אליפות אחת. ומגיע להרכב האגדי הזה עוד טבעת , הכל תלוי בספסל של דטרויט , מקסיל , סטאקי , והצעירים , + ההגנה וההתקפה של השחקנים המנוסים. בכל מקרה השנה הולך להיות אחלה סדרת גמר במזרח , וגם במערב.. הכל תלוי בספרס , האם הם יתעלו בפלאייאוף כמו תמיד ? ויזרקו את פיניקס ? בעקרון במידה ולספרס יהיה מאצ'אפ טוב מול הלייקרס..והכל תלוי בטריו של הדאנקים.. אבל אני מרגיש שהשנה ספרס חלשים מידי , וזה או בוסטון , לייקרס , או הפיסטונס , את פיניקס אני די שולל..כי אני לא רואה אותם עוברים את הספרס , הם לא טובים נגד הספרס. בסוף לברון יזרוק את הפיסטונס מהפלייאוף ואני אתבזה , אבל אני לא מאמין שזה יקרה , קליבלנד הם אוויר בסך הכל.

לאור החדשה הבלתי מובנת בעליל

מערב: 1. יוטה. 2. דאלאס. 3. לוס אנג'לס. 4. סאן אנטוניו. 5. גולדן סטייט. 6. דנבר. 7. פיניקס. 8. יוסטון. גמר המערב - סאן אנטוניו - דאלאס. גמר - בוסטון - סאן אנטוניו. אלופה - בוסטון.

../images/Emo13.gif תודה תודה

מדי פעם קופץ לי איזה פיוז ואני חוזר, כותב שתיים שלוש הודעות ונעלם שוב. אבל תמיד מרגיש בבית.

Puskas

New member
חחח

זה שפתח את השרשור המקורי לפני תחילת עונה השתיק את כולם עם ההימור על פורטלנד :)

קשה קשה

מערב: כמו תמיד סאן אנטוניו תתעורר מתרדמת החורף אחרי האול סטאר, הפעם היא צריכה לקזז פער קטן יותר מבשנה שעברה. אני חושב שאחרי המעבר של גאסול ללייקרס יש חשביות גדולה מבחינתה ליתרון הביתיות. בנוסף למרות שלא כל כך התייחסו למעבר שלו, לדעתי סטודמאייר יהיה בינגו בספרס וברגע שפארקר יהיה בריא לגמרי לקבוצה שוב יהיה את הסגל הרחב ביותר והטוב ביותר בליגה. 1) ספרס 2) לייקרס 3) דאלאס 4) פיניקס 5) דנבר 6) ניו אורלינס 7) יוטה 8) יוסטון מזרח: הרבה פחות מותח והרבה פחות איכותי, בוסטון ודיטרויט הן היחידיות שנמצאות ברמה של פלייאוף במערב. היתרון של המזרח הוא האפשרות לתת לכוכחבים לנוח יותר לקראת הפלייאוף בגלל שהמתח יוכרע בשלב מוקדם. 1) בוסטון 2) דיטרויט 3)קליבלנד 4)אורלנדו 5) טורונטו 6) שיקגו 7) נטס (אלא אם כן קיד עובר בטרייד) 8) וושינגטון גמר מערב: רצוי: שאק נגד קובי ושאק עולה לגמר בדרך לטבעת נוספת. מצוי: ספרס-לייקרס גמר מזרח: בוסטון-פיסטונס גמר: ספרס-פיסטונס אלופה: ספרס

שלי

הכל יכול להיות במערב - באמת שכזה צמוד לא היה מזמן 1.דאלאס 2.פיניקס 3.סאן אנטוניו 4.יוטה 5.ניו אורלינס 6.לייקרס 7.יוסטון 8. פורטלנד המזרח לא ישתנה בהרבה 1. בוסטון 2.דטרויט 3.אורלנדו 4.טורונטו 5.קליבלנד 6.וושינגטון 7.אטלנטה 8.שיקאגו שארלוט מרחק פציעה אחת מכניסה גמר מזרח:בוסטון- דטרויט גמר מערב: פיניקס -דאלאס בוסטון תפסיד למנצחת (לא יודע מי ...)

o f r o n

New member
שלי

מזרח: 1. בוסטון 2. דטרויט 3. אורלנדו 4. קליבלנד 5. טורונטו 6. שיקאגו 7. וואשינגטון 8. אטלנטה מערב: 1. סאן אנטוניו 2. דאלאס 3. לייקרס 4. פיניקס 5. ניו אורלינס 6. יוטה 7. גודלן סטייט 8. דנבר גמר מזרח: בוסטון - דטרויט גמר מערב: סאן אנטוניו-לייקרס גמר: בוסטון-סאן אנטוניו אלופה: בוסטון

אני יכול לנסות

מזרח: בוסטון, דטרויט, אורלנדו, קליבלנד, טורונטו, וושינגטון, שיקאגו, ניו ג'רזי מערב: סן אנטוניו, דאלאס, יוטה, לייקרס, פיניקס, דנבר, גולדן סטייט, פורטלנד גמר מזרח: בוסטון, דטרויט גמר מערב: סן אנטוניו, לייקרס גמר: דטרויט, סן אנטוניו אלופה: סן אנטוניו

שלי

הפלייאוף נשאר אותו דבר במזרח חוץ משיקגו...בוסטון, דטרויט, אורלנדו, טורונטו, קליבלנד, וושינגטון, שיקגו ואטלנטה. במערב: ספרס, דאלאס, יוטה, פיניקס, לייקרס, הורנטס, גולדן סטייט ודנבר. אין לי כוח למי מנצח את מי אבל לגמרים האזורים מגיעים... בוסטון ודטרויט. ספרס ופיניקס. בוסטון OVER פיניקס בגמר

SHNIK

New member
תרשה לי לא להסכים

עם העיתוי של הטופיק הזה, לי אישית יש תחושה שעד הטרייד דדליין בעוד כשבועיים יהיה עוד בלוקבאטסר אחד לפחות ובטוח טריידים שוליים שיעבו/ימזערו סגלים של קבוצות שונות בליגה ולכן לטעמי מוקדם לקבוע. מה שכן, אני מבטיח בעוד שבועיים לתת את ההערכה שלי (-: שניק.

OrEl74

Well-known member
מנהל
../images/Emo45.gif זאת גם הסיבה שאני לא כתבתי.

נראה

אני לא טוב בתחזיות, אז נראה אם הפעם יהיה לי מזל לגבש חשיבה נכונה. מזרח : ------------------ 1. בוסטון 2. דטרויט 3. קליבלנד 4. טורונטו 5. אורלנדו 6. וושינגטון 7. שיקאגו 8. ניו ג'רזי דעה: יותר מדי קבוצות גרועות. זה יהיה ממש פשע לכדורסל אם ניו ג'רזי/שיקאגו/אחר למטה ברשימה יתפסו מקום. מערב : ----------------- 1. פיניקס 2. סן אנטוניו 3. דאלאס 4. לייקרס 5. ניו אורלינס 6. יוטה 7. דנבר 8. יוסטון דעה: הקליפרס מאכזבים, גולדן סטייט יאכזבו, דנבר ממשיכים להיות 'פרווה', יוסטון כנגד כל הסיכויים משתחלת במקום האחרון. אני מקווה שהלייקרס לא יתפסו מקום, אבל לצערי זה עושה רושם שהם קבוצה חזקה. לדעתי לא יספיק להם בפלייאוף כנגד כל מתמודדת שתגיע מ-"3 הגדולות", אבל כל עוד קובי לא זוכה ב-MVP אני מוכן שהם יקחו אפילו מקום אחד גבוה יותר. גמר מזרח : -------------------- בוסטון - דטרויט. הייתי שמח לראות את קליבלנד מפתיעים בדרך לגמר, אבל אני חושב שהרוטציה הקצרה שלהם תפגע בהם בשלב הזה של העונה. גמר מערב : ------------------- פיניקס - סן אנטוניו. אין מה לעשות. יש כיום 4 קבוצות מעל כל שאר הקבוצות ב-NBA. תהיה סדרה בלתי נשכחת - שאק, נאש הפיוצ'ר HOF'ים, מנגד - כמה זקנים בהזדמנות אולי האחרונה (פינלי, בארי...) , דאנקן פיוצ'ר HOF, פארקר ומנו. אחלה סדרה. גמר NBA : ---------------- דטרויט - פיניקס. * לדעתי הדלק של הסלטיקס לא יספיק עד לשלבים האלה. לדעתי אין להם בסיס מספיק טוב, אין להם טאלנט יוצא מן הכלל, הספסל שלהם מאוד מוגבל, והראיה לכך היא ההפסדים האחרונים שהם צוברים. התחילו יפה את העונה, אבל אם עכשיו הם מתחילים לאבד משחקים, אז מעניין מה יקרה כשנגיע לתוך גמר המזרח, בהנחה שהם יספקו את הסחורה גם בתחילת הפלייאוף ולא יעופו סטייל דאלאס-גולדן סטייט. * הספרס פייבוריטים, אבל מציגים כדורסל מאוד מוזר העונה. לא יודע למה, אבל זה נראה מאוד לא אפקטיבי כמו בשנים האחרונות. כנראה שבפלייאוף זה הכל יוכרע למומנטום, והספרס עם הניסיון שלהם יוכלו לסובב את גלגל הרולטה כרצונם. אני עדיין חושב שפיניקס קבוצה טובה מאוד, ובכלל עם שאק הם יהיו הרבה יותר מגוונים, מה שבין היתר יאפשר להם להתמודד נגד הספרס, ולהבדיל מהשנים האחרונות, גם לנצח (עם שופטים או בלעדיהם). אני חושב שהרגליים המבוגרות של הגבוהים של דטרויט יפגעו בהם. סטיב נאש אחד יכול להספיק כדי להכריע משחק, בין אם זה בקליעה או במסירה, ואני חושב שלדטרויט פשוט אין את הכלים לעצור אותו או את המסה האדירה של שאקיל ואמרה. גם הרוטציה שלהם, כמו של בוסטון, לא ממש יכולה להרגיע את האוהדים. לכן בסיכומו של דבר אני חושב שפיניקס סאנס תהיה אלופת ה-NBA לעונת 2007/2008. (והכל נכתב בהנחה שלא יהיו טריידים משמעותיים עד הדדליין) בעונה הבאה: אלטון ברנד חותם בקליבלנד. מוצאים רכז זול שלא יעשה שטויות ולא יפצע או מבקשים מלארי יוז לא לקחת זריקות. אליפות ראשונה ללברון, ואם ימשיך ביכולת הפנומנלית שלו, גם לא האחרונה בשנים הקרובות. (Z, ברנד, לברון, גיבסון, יוז . ספסל: גודן, ורז'או,פבלוביץ', דיימון ג'ונס, אריק סנו . דראפט: סיבוב ראשון - סנטר, סיבוב שני - גארד 1-2-3 פאסט ברייקר פול קורט שיתן להם קצת גיוון במשחק השבלוני שלהם) .

Oxycodone

New member
תחזית מעניינת ../images/Emo106.gif

אני באמת חושב שבוסטון לא תשמור על רמה כזו לאורך זמן , וגם בסדרה היא יכולה להתקבל בבעיות , במיוחד מול דטרויט. אני ממש אקווה שפיניקס יעברו את הספרס , אבל אי אפשר לדעת עם ס.א , הם תמיד עושים בפלאייאוף מין שינוי כזה , ויש להם כל כך הרבה נסיון , ואני חושב שיהיה קשה מאוד לעצור את הספרס , דאנקן פשוט לא מוותר , אבל הכל תלוי באיך פיניקס תבנה את עצמה סביב שאק , ובאיזו יכולת הוא יופיע לפלייאוף. אני ממש מפנטז על גמר בין פיניקס לדטרויט , שבו נראה האם ההגנה של דטרויט יכולה לעצור את פיניקס ? אני מקווה שכן , לדטרויט יש את אחת ההגנות הכי טובות בליגה ,אבל הכל יהיה תלוי בספסל של דטרויט , מקסיל , סטאקי והצעירים שמקבלים במשחקים העונה הדקות כדי להתשלב , אני ממש חושב שזה די פיספוס שדטרויט לקחה רק אליפות אחת , עם הסגל הנוכחי. אבל , הכל יכול להיות , יהיו הפתעות , יכול להיות שיוטה וקליבלנד יכנסו חזק לפלייאוף ויעיפו קבוצות.

למעלה