תחזור תחזור

תחזור תחזור

שלום!
אני צריכה קצת עזרה, אז אם תוכלו לעזור אני אשמח! לפני כמה חודשים נתן לי המורה שלי (לגיטרה) את תחזור תחזור. עכשיו, זה לא הוא הוציא את האקורדים, אלא זה היה מאיזו חוברת. ניגנתי את זה קצת ואז שמתי בצד. עכשיו אמרתי לעצמי: המממ למה שלא ננגן את השיר הנפלא הזה? נכנסתי לאתר הרשמי של משינה ומצאתי את האקורדים. ואז גם נזכרתי שיש לי אותם בקלסר, ומסתבר, שהאקורדים בדף ובאינטרנט שונים לגמרי! הנה אלו שמהאינטרנט: G/D/G/D כל הבית... הפזמון: Am/C/G/D ובדף: הבית: C/G7/C/G7 כל הבית... הפזמון: Dm/F/C/G מישהו יודע מי הנכון? תודה
שירי

אישית הייתי מציע לך

לא להסתמך על מה שהמורה נתן לך. אני לא יודע מה הנכון, אף פעם לא בדקתי, אבל אני יודע שאלה שבדף הם מחוברת של שי ואבי ברק והם בדרך כלל משנים סולמות ומפשטים את האקורדים בחוברות שלהם...

N a V e

New member
עד כמה שידוע לי...

האקורדים הם: בית: C-G-C-G וחוזר חלילה... פיזמון: DM-F-C-G וחוזר חלילה...

אני מבלובלת...

כי קודם כל, שתי הצורות מאוד דומות (למרות שנראה לי שאלה מהאינטרנט יותר מתאימות). ועוד משהו, NAVE, אתה בכלל לקחת את שתי הצורות וחיברתן אותן יחד!
טוב, תודה בכל אופן
אולי יש למישהו עוד פיתרונות?

roshnaki

New member
ללמוד גיטרה

אחות יקרה נראה לי שכדאי שתלמדי עוד קצת על הגיטרה כי למעשה האקורדים הם אותם אקורדים פשוט באוקטבה אחרת, אם תעלי2 טון וחצי מהדף שקיבלת מהמורה שלך תגיעי לדף שלך בבית ותגלי שהמרווחים הם אותם מירווחים וזו אותה מנגינה רק גבוהה יותר any time

סוף לבילבול..ושאלה לאביגיל או אופיר

יש שתי גירסאות לבית של תחזור תחזור אחת עם C ו G וגירסה אחרת עם F ו C7 הפזמון זה GM,Bb,F,C)X4) אביגיל ואופיר...איך לעזזאל אני מנגן ריקוד המכונה ?! זה קל..אבל השיר מתחיל רגיל ואז אני צריך באמצע השיר לעשות DROP D מה אני עושה כדי לא לכוון את הגיטרה באמצע השיר ?

בקשר לשאלה שלי-מצאתי תשובה

שמים קאפו בסריג השני...או אפשר בחשמלית לקנות אפקט של DROP D....שזה בזבוז כסף...בקיצר באמצע השיר מחברים מהר את הקאפו ואח"כ מורידים אותו...

N a V e

New member
אני יודע שהאקורדים שנתתי,

רצים אצלי טוב גם בקלידים וגם בגיטרה.

זה בהחלט יכול להיות

מה שאני רוצה לדעת, ואני חושב שזה גם מה שהשאלה דיברה עליה, זה איך משינה מנגנים את זה? מה הסולם המקורי?

למעלה