תחזוקה

computidoo

New member
תחזוקה

יש לי K2 ואני רוצה לשאול 2 שאלות: 1.כתוצאה משיפשופים נקרע לי הנעל בחלק הפנימי של הנעל בעזור הבוהן.האם ניתן להדביק משהו על החור ? 2.האם ניתן לרכוש נעליים בניפרד או שברגע שהנעל נישחקת צריך לרכוש את כל הרולר שוב? תודה computidoo

תשובה

ישנם הרבה חברות ודגמים שבהם ניתן להחליף את המרכב\נעל. גם לחברת K2 בדגמי הקצה שלהם קיימת האפשרות. כדאי לך לקפוץ לסנדלר טוב שיסדר לך את הבעיה.

Ninja

New member
כן, ניתן להדביק את החור ולאטמו

פתרון קל הוא לאטום את החור עם "איזולירבנד חבלה". הכוונה לאיזולירבנד המכיל גם סיבי כותנה. ניתן להשיגו בכל חנות או רשת סטייל הום דיפו. זהו דבק העמיד גם בפני רטיבות אך אינו עמיד לנצח. יהיה צורך לחדש את ההדבקה לאחר זמן מה. פתרון קצת יותר יעיל הוא איטום בדבק חם. הכוונה לאטימה באמצעות גליל החומר, שהופך לדבק נוזלי, בעזרת אקדח החום. זה כמובן מצריך גם את אחזקת אקדח הדבק החם.

תכףאשוב

New member
לפני שאתה ניגש לסנדלר או מדביק נייר דבק

ברר באטלנטיס. הם היבואנים, ויתכן שיהיה להם פתרון "עדיף" לבעיה. (תלוי גם בדגם - הדגמים הזולים אין טעם להתעסק בזה)

computidoo

New member
בדקתי

תודה לכולם על העזרה. אכן בדקתי באטלנטיס. לא ניתן להחליף נעל בדגמים של K2 Moto 90 מה שאומר שברגע שהלכה הנעל הלך הרולר (נשמע טפשי אבל זוהי העובדה) לכן האהן אפנה לסנדלר. אם למישהו ידוע שניתן לרכוש נעל בלבד בחו"ל אנא אשמח שתידעו אותי תודה רבה computidoo

תשובה

אף חברה לא מוכרת נעליים בלבד. אלה אם כן, מדובר בדגמים\חברות ספציפיות. תוכל לרכוש רק נעל במידה ותרכוש דגם המיועד: ''ספידסייטינג'' ''פריסקייט'' ''דאון-היל'' האם זהו אחד מסגנונות ההחלקה שלך? איזה מרכב תחבר לנעליים האלו? המרכב שיש לך מחובר עם ניטים, לא שווה את המאמץ בכלל ולנסות לחבר אותו לנעל מכל סוג שהוא. אם אתה מחליק רק להנאה, אז כל אחד מהסגנונות שהעלתי כאן מיותר וחבל לך על הכסף. בפחות כסף מלקנות רק נעל, אתה יכול לקנות שוב דגם כמו שיש לך מקטגוריית ''פיטנס''. הבעיה שקרתה לך מאד לא נפוצה, אולי יש לך רגל רחבה מאד או עצם בולטת באזור הנ''ל. מציע לך לקנות דגם ''פיטנס'' מהחברות הבאות: ROLLERBLADE FILA ROCES POWERSLIDE בחברות הנ''ל יש גרב נשלפת, מה שנקרא בשפה המקצועית liner. במידה והבעיה תחזור לא תיצתרך להחליף את כל הנעל אלה רק את הליינר שעולותו בדרך כלל סביב המאתיים שקלים בדגמי ה''פיטנס ''למינהם

למעלה