תחושת החמצה?

תחושת החמצה?

תמיד הייתה לי דילמה לגבי הזהות המינית שלי. הייתה לי חברה. אני נמשך לבנות. לאחרונה חבר מהאונ' יצא בפני מהארון. זה חבר שאני לומד איתו באופן קבוע. מבלה המון זמן בחברתו. אני חושב שהוא יצא בפני כי נורא התקרבנו ומטעמי נוחות שלו הוא לא רוצה לסחוב את הסוד. תמיד הייתי מהופנט אחריו. פתאום כשאני מבין שזה משהו מוחשי שאולי יכול לקרות. אני עוד יותר מבולבל. מישהו טען שהוא זיהה שאני לא סטרייט גמור והוא סימן לי גבול. (אני בספק כי אחרת לא היה אומר לי "אתה לא תבין"). אחד אחר אמר שהוא בכלל לא רואה בי בחר רומנטי ולכן הרגיש נוח לשתף אותי. עם אף אחת לא הרגשתי משיכה כמו שאני מרגיש אליו - מנטלית, פיסית. אני תוהה אם בכלל יש בחורה שאמשך אליה כמו שאני נמשך אליו. כדי להוסיף לסיבוכיות הוא גר עם בן זוג כבר שנים ארוכות. הדילמה שלי היא האם לשפוך בפניו את החוסר החלטיות שלי ואז להעביר את הכדור למגרש שלו - אז הוא יחליט אם לתת לי צ'אנס מתישהו בעתיד או להמשיך לדלג בין הטיפות - לדבר איתו כרגיך, להנות להיות איתו. אבל לא לשדר עניין רומנטי. אני מרגיש בצורה מאוד ברורה מתח וכמיה בנינו. אבל מצד שני- אולי אני הוזה. כי בכל זאת יש לו חבר. האם אוכל לברר איתו על הבן זוג ולהבין אם יש לי בכלל סיכוי איתו? שאלות כמו- האם הוא החצי השני שלך? האם הזוגיות עדיין כמו שהכרתם? האם יש לכם תוכניות להתמסד? או שאלה שאלות שקופות מדי? אני פשוט חושש ששנינו נרגיש החמצה . הוא לא יידע שאני חושב עליו. אני לא אדע מה היה קורה אם הייתי מספר לו. חשבתי לא להחשף בפניו לפחות חודש. אז לקחת אותו לשיחה אם דברים לא ישתנו. מצד שני- בחודש הזה כל בת שאצא איתה אני ארגיש שאני לא לגמרי איתה. אני חושב. אשמח לדעתכם.

למעלה