תחושת החמצה?

תחושת החמצה?

תמיד הייתה לי דילמה לגבי הזהות המינית שלי. הייתה לי חברה. אני נמשך לבנות. לאחרונה חבר מהאונ' יצא בפני מהארון. זה חבר שאני לומד איתו באופן קבוע. מבלה המון זמן בחברתו. אני חושב שהוא יצא בפני כי נורא התקרבנו ומטעמי נוחות שלו הוא לא רוצה לסחוב את הסוד. תמיד הייתי מהופנט אחריו. פתאום כשאני מבין שזה משהו מוחשי שאולי יכול לקרות. אני עוד יותר מבולבל. מישהו טען שהוא זיהה שאני לא סטרייט גמור והוא סימן לי גבול. (אני בספק כי אחרת לא היה אומר לי "אתה לא תבין"). אחד אחר אמר שהוא בכלל לא רואה בי בחר רומנטי ולכן הרגיש נוח לשתף אותי. עם אף אחת לא הרגשתי משיכה כמו שאני מרגיש אליו - מנטלית, פיסית. אני תוהה אם בכלל יש בחורה שאמשך אליה כמו שאני נמשך אליו. כדי להוסיף לסיבוכיות הוא גר עם בן זוג כבר שנים ארוכות. הדילמה שלי היא האם לשפוך בפניו את החוסר החלטיות שלי ואז להעביר את הכדור למגרש שלו - אז הוא יחליט אם לתת לי צ'אנס מתישהו בעתיד או להמשיך לדלג בין הטיפות - לדבר איתו כרגיך, להנות להיות איתו. אבל לא לשדר עניין רומנטי. אני מרגיש בצורה מאוד ברורה מתח וכמיה בנינו. אבל מצד שני- אולי אני הוזה. כי בכל זאת יש לו חבר. האם אוכל לברר איתו על הבן זוג ולהבין אם יש לי בכלל סיכוי איתו? שאלות כמו- האם הוא החצי השני שלך? האם הזוגיות עדיין כמו שהכרתם? האם יש לכם תוכניות להתמסד? או שאלה שאלות שקופות מדי? אני פשוט חושש ששנינו נרגיש החמצה . הוא לא יידע שאני חושב עליו. אני לא אדע מה היה קורה אם הייתי מספר לו. חשבתי לא להחשף בפניו לפחות חודש. אז לקחת אותו לשיחה אם דברים לא ישתנו. מצד שני- בחודש הזה כל בת שאצא איתה אני ארגיש שאני לא לגמרי איתה. אני חושב. אשמח לדעתכם.

החמצה זה אי ניצול מומנטום שלא יחזור על עצמו

לכן, מה שאתה אומר זה בכלל לא קשור להחמצה. זה נראה שהוא נחשף בפניך רק מטעמי נוחות מפני שאתם קרובים. הומואים אוהבים להיות הוגנים עם הקרובים אליהם ולספר להם על עצמם, גם כדי לאפשר לקרוב להחליט אם חבר-הומו מקובל עליו או לא....לא נראה לי שהוא נחשף בפניך כי הוא בעצם נמשך אליך, כי להומואים יש פחות בעיה להיות ישירים בענינים האלה... מה שכן, החשיפה שלו שחררה אצלך את השדים, ואתה משליך עליו את יהבך, מתאר את עצמך כמאוהב ממש ואפילו מקנא לו, ואני לא יודע איך אתה שורד את ההכחשה הזאת כל השנים שאתה מכיר אותו... זה עשוי להיות מעיק עליו אם הוא עם חבר ואתה נופל עליו עם סיפור שפתאום אתה גם הומו ושרוצה רק אותו, וזה כאן ועכשיו אחרת מחמיצים עולם ומלואו.... יש לך לברר בינך ובין עצמך מה הזהות המינית שלך, ובטח לא להתגלח עליו, אם יש ערך מוסף לקשר בינכם מעבר לזה שאתה רוצה להזדיין איתו או להתחתן איתו. במילים אחרות, הכדור בכל מקרה ישאר במגרש שלך.

איך לדעתך, אוכל לברר בחוכמה?

1) האם זה רק מטעמי נוחות- אוכל לשאול אותו אם ציפה שאגיב באופן שונה? אם התייעץ עם ידידה לפני שדיבר איתי. מה שיתף אותה אח"כ? האם חושב שאני מתנהג שונה (לחיוב או שלילה) ?אבקש את מירב הכנות. 2) מה הוא מרגיש כלפי- האם נכון לשאול אותו שאלות על טיב הזוגיות הנוכחית שלו? אני דווקא נמשך לאישיות, לחוכמה, לבטחון שלו. לגוואה שנותן לי להיות איתו. פחות מפנטז עליו כאובייקט מיני נטו. כשאני חושב על אובדן- אני חושב שלאבד קשר איתו יהיה מאוד כואב. ככה אני חושב שמרגיש מישהו מאוהב.

another גיא

New member
מחזק את התגובה הזאת

אחד המשפטים היותר נכונים ששמעתי בזמן האחרון: "...גם כדי לאפשר לקרוב להחליט אם חבר-הומו מקובל עליו או לא". זה נהדר שהחבר שלך יצא בפניך. זה אכן אומר שהחברות שלכם חשובה לו, ובחברות אמיתית אין שקרים. אם אתה מרגיש שגם מצידך החברות הזאת חשובה (והדגש הוא על החברות) אז הייתי ממליץ גם לך פשוט לבוא ולהגיד לו שגם אתה הומו. אבל... כאן אתה בעצם אומר שאתה לא סגור על המיניות שלך. האם עלה בדעתך שאתה מרגיש קירבה אליו כי הוא חבר טוב ממש? לפעמים הרגשת ה"קירבה" הזאת מתעתעת, וכשאתה לא יודע לשייך אותה לרגש הנכון, אז אתה מפרש אותה בתור התאהבות, או משיכה מינית, אבל היא בעצם לא כזאת. רק אתה תדע להגיד אם אתה הומו או לא, לא אנחנו. וכשתגיע להחלטה שלך, אם הוא באמת חבר טוב, אתה תוכל לספר לו הכל. בהצלחה!

אני לא אסגר על המניות שלי

כי אני חושב שאני ביסקסואל. עד שלא אמצא מישהו/י שישלים אותי אני לא רוצה להסגר. גם במצב של בי סקסואל היית ממליץ לי לשתף אותו? כמו שאני מכיר את עצמי- ברגע שנדבר, תוך כדי שיחה אני אקצין את הרגש שלי אליו. ככה יוצא לי בדיבור.

another גיא

New member
תראה..

א) יש לו חבר. הוא גר עם בן זוג. זה לא יהיה חברי מצידך לעשות משהו כזה בדמות של להקצין את הרגש כלפיו כמו שכתבת. גם אם זה יצא רק בדיבור, זה עלול להתפרש כלא נכון. ב) לי אישית יש בעיה עם הגדרה של ביסקסואליות. זה תמיד נראה לי מצב שגבר/אישה מפחדים להודות שהם נמשכים לבני מינם. אבל זה רק אני, ואני כמובן לא שופט אותך או משהו כזה. ג) בהנחה שאתה באמת ביסקסואל, מה יש לך "לשתף" אותו? ז"א, זה לא צריך להיות בשיחה ישירה על הנושא. כשתצא עם מישהו, ותרגיש שאתה רוצה לשתף את החבר שלך, תשתף אותו. תגיד לו שהיה לך דייט טוב/לא טוב.. אתה מתלבט אם להמשיך את הקשר וכד'.. בכל מקרה, וכמה שזה יהיה קשה לך לשמוע- אל תערב את הרגשות בחברות הזאת. זה לא ייגמר בטוב, ואתה תחטיא את המטרה. עם כל הרגשות שאתה מרגיש כלפיו, ועם כל הבלבול שהקירבה שלך אליו גורמת לך, תמיד כיף שיש חבר כזה שאתה יכול לדבר איתו על הנושאים האלה. לי אין חברים הומואים שאני יכול לדבר איתם על מה שיש לי על הלב, וזה חסר לי מאוד. בינתיים רק הידידות שלי סובלות :)

כל מה שאתה כותב הוא נכון

א) אסביר לו שאני רק משתף. שאני אוהב אותו בתור חבר ולכן בוער בתוכי לשתף. ב) אני מבין אותך. עבדתית אני נהנה לשכב עם בנות. פשוט לא הרגשתי שלם אנטלקטואלית עם אף אחת שנראתה לטעמי. ג) ת'אמת השיתוף הוא נטו לאנטרסים האישיים שלי- רק להרגיש הקלה. שהצד השני יודע. שיש סיכוי. אני לא מחפש לצאת עם מישהו. רק איתו הייתי מוכן לנסות. לא רוצה לדבר עם אף אחד על זה. הוא גר לכל העסק וחשוב לי שידע. זה הכל. אולי בשביל הסיכוי הקלוש.

white star

New member
מעבר למה שכבר אמרתי לך

http://www.youtube.com/watch?v=THhP-bjFpEM

למעלה