תחושת בטן

• פותח הנושא ks78
  • פורסם בתאריך

ks78

New member
תחושת בטן

יש לי מין תחושה כזאת שאין לי אפילפסיה בגלל התקף אחד לפני שש שנים אז חרצו את גורלי!!!אני יודעת שאין לי לא רק יודעת בטוחה אבל... אני עדיין לוקחת תרופות פעמיים ביום ועדיין חיה אם העובדה שיש לי אפילפסיה ונמאס לי! אין לי אפילפסיה ואני יודעת אני מרגישה את גם בבדיקות האי. אי.גי האחרונות לא היה שום סימן אפילפטי סתם מין כסתח של הדוקטורים למינהם.זהו.

moribat

New member
מה אכפת לך להמשיך לקחת

תרופות ושהמצב יימשך כמות שהוא?? ובאשר לבדיקות אי.אי.ג'י... בעלי , ברוב בדיקות האי.אי.ג'י. שלו מתבשר כך:"לא נראית פעילות אפילפטית".ולו יש התק, (מסוגים שונים) אחת לשבוע וחצי בערך.... זה באשר עד כמה יעילה הבדיקה... הלוואי שלא יהיו לך התקפים, רק בבקשה, תמשיכי ליטול את התרופות...

חייםלוי

Member
מנהל
../images/Emo45.gif אל תפסיקי לקחת תרופות על דעת

עצמך. תלכי שוב לבדיקה אצל אפילטולוג, תתייעצי אבל אל תפסיקי לקחת. אני הפסקתי בשעתו לקחת ואחרי זמן קצר היה לי התקף ונלצתי להכפיל את המינון. וגם אצלי לא מצאו שום דבר בגל הבדיקות שעשיתי. אל תעשי את הטעות.

זהירות - ויש לך סבה לשמחה

עברו שנים ואולי שכחת, ואולי את לא הרגשת הרבה בהתקף, פשוט התעוררת עיפה, אך אלה מסביבך ראו ותיארו את מה שהיה, ואולי שכחת את הטיקים הקטנים שהיו ליפני.כי איבחון אפילפסיה נעשה לאחר הבנה טובה של מה שהיה מסביב ו-בדיקת דם, ן-EEG את צריכה להיות מאוד מרוצה שאצלך התרופות עבדו. ואני מקווה ללא תופעות לוואי. וכן את צריכה בכל מיקרה לבקר רופא ולדבר כי יכל להיות שאולי למזלך באמת תוכלי, אולי לא היום אלה עוד כמה שנים להפסיק, ואולי יחליפו תרופה, ובכל מיקרה הפסקת לקיחת תרופה זה תהליך ארוך, הפסקה פיתאומית יכולה כשלעצמה להביא להתקף.

qt1

New member
ks78 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני מבינה את מה שאת כותבת ואולי את אפילו צודקת. אני קוראת אותך מאוכזבת/מתוסכלת ודי חסרת אונים , לא כתבת בת כמה את, כיצד השפיעה אם בכלל האפילפסיה על חייך... אשמח אם תשתפי. אני מצטרפת אל התגובות שקיבלת , אל תפסיקי את התרופות על דעת עצמך, אם תוכלי לכתוב אם את מטופלת אצל אפילפטולוג או נוירולוג ,זה יעזור, אם את יכולה ורוצה גם לכתוב אצל מי אז
אגב, כפי שכתבתי כבר בימים האחרונים ,את וכל אחד מאיתנו זכאי לפנות לחוות דעת נוספת
כדאי להתחיל לקחת את זה בחשבון ולנצל את האפשרות.
את יותר ממוזמנת לכתוב כאן , אני מבטיחה לך שנעשה הכל על-מנת להבין ולתת כתף.

3,5,7

כשאני התחלתי לקחת את התרופנ שאלתי כמה זמן צריך לקחת אז הרופא ענה לי שהמחמרים ביותר לוקחים 7 שנים בדרך כלל זה 5 שנים. תלכי לרופא והוא יעזור לך. בכל מקרה קחי בחשבון שעל מנת להפסיק לקחת את התרופה מורידים קודם במינון לאט. שאלה, איך את יודעת שאין לך אפילפסיה? מה גורם לך להרגיש שזה נכון?

katik

New member
אותו הדבר

אני מבינה את הרגשתך, גם אצלי אין התקפים כבר 8 שנים אחרי שהיו לי 3 התקפים בגיל 11 וגם לי כבר נמאס מהתרופות האלו, מהבדיקות ומהביקור אצל הרופא כל כמה חודשים. אבל אין מה לעשות, אני חיה עם זה ומקווה שיום אחד זה כבר לא יהיה.

spikish

New member
גמילה הדרגתית

הי, יכול להיות מאוד שאת צודקת, ויש סיכוי שהבראית. זה הזמן להתייעץ עם הנוירולוג / מומחה שלך לגבי הורדה הדרגתית במינון. קראתי המון מאמרים בנושא ולכולם משותפת אזהרה מהפסקה חדה של התרופות. זה יכול להביא אותך לסידרת התקפים קשה וחמור מכך. (בדומה לגמילה מסמים אצל נרקומנים ) אני מקווה שאת צודקת ומאחלת לך רפואה שלמה

למעלה