תחושת אשמה ענקית..

ספיישיל

New member
תחושת אשמה ענקית..

למרות שהיא לא ריאלית. ככה אנחנו האמהות שאנחנו מרגישות שכרגע זה מעבר ליכולתנו לשאת. קש ששובר את גב הגמל. אני לא נרדמת.המתבגרת שלי תקופה ארוכה כבר של אפסיידאון איתה.ואני רק כמהה לקצת יציבות,שקט ואיזון בתפקוד שלה.מעבר ביס במהלך השנה.אי ביקור סדיר כדווקא.מכרתי את הסוס שקניתי לה לפני חודש, אחרי שנתיים שהיה איתנו.ועכשיו היא זועפת עלי:mad:.ומה אני אשמה? לפני 3 שבועות גילינו שלחתולת אנגורה שלנו יש גוש בחזה.היא נותחה.גילו לה עוד כמה שהסירו אותם.ניראה שהיא מחלימה והכל בסדר. שמנו לב היום שהיא לא נושמת טוב.

ספיישיל

New member
שמנו פעמנו לוטרינר..

אולי נצטרך להרדים אותה מחר.ויהיה לה קשה לקבל את זה. המתבגרת כבר הראתה סימנים ששוב היא לא מתכוונת ללכת לביס מחר בגלל החתולה. זו חתולה ש4 שנים איתנו. הבאתי אותה אחרי כמה חודשים כמחווה לחתול סיאמי שהיה איתנו 6 שנים וניפטר אחרי מאבק ארוך כי היא סירבה שנרדים אותו.האשמה שיותר מידי עובר עליה. האם אני לא גורמת יותר מידי סבל לילדה?

זו בהחלט נשמעת תקופה קשה עבורה

והיא בוחרת להגיב במרד על מה שקורה סביבה. אני אחשוב על עיצה בהמשך היום.

ענתר

New member
../images/Emo24.gif מאוד רוצה לעזור לך

אבל ללא רווחים קשה לי לקרא את מה שכתבת תראי אני אמא ל 4 בנות. הקטנה שלי כבר בת 10, כלומר מתחילה את גיל ההתבגרות. למדתי מנסיוני שככל שהן גדלות קשה לנו יותר. בדיוק כמו שהסבתות אמרו: בנות קטנות, צרות קטנות, בנות גדולות צרות גדולות. הן מגיעות לשלבים, שאנחנו לא יכולות לסדר, להחליק בשבילן. ואנחנו חייבות להיות חזקות עבורן. בתי הבכורה, עומדת לעבור בחינה חשובה עוד כשעתיים, ואני לא יכולה לתת לה חיבוק, שהיא כל כך כמהה לו. ואני לא אוכל להיות שם בשבילה, שתחזור מחוסלת, ותחשוב שלא הצליחה, למרות שלמדה יום ולילה. אסור לי להתרסק אתן כל הזמן. את חייבת להבין, שיש בעיות של הבת שלך, כמו הקשר לחתול, לסוס, או לחבר שיבוא, והן בעיות שלה. לא שלך. את לא יכולה להתרסק עם הבעיות שלה, כי אז את לא מספיק חזקה לעזור לה. כי זה הופך להיות בעיה שלך. את צריכה לגשת לבת, ולדבר אתה, להגיד לה שגם לך צר שהחתולה חולה. וניסית לעזור לה כמיטב יכולתך. האם הבת יודעת על דרך אחרת לעזור? איך היא רוצה לעזור לחתולה? איך את יכולה לעזור לה, להתגבר על האובדן? יש בדברים עוד דברים, אבל לא הבנתי אותם, אשמח להגיב אם את רוצה, אחרי קצת רווחים בין המילים.

למעלה