תחושות

תחושות

שלום לכולם אני בת 24 מנסה להכנס להריון זה 4 חודשים הפסקתי עם הגלולות לפני 5 חודשים כל חודש אני מקווה שהפעם זה יילך כרגע אני נמצאת שבוע לפני קבלת המחזור והתחילו לי "כאבי מחזור" כבר לפני 4 ימים אם התקבל הריון האם ישנה אפשרות שהכאבים נובעים בעצם מההריון וסתם נדמה לי שאלו כאבי מחזור? בעצם שאלתי היא אם שבוע וחצי לאחר הביוץ יכולים להופיע סימנים או שמא כאבים מסויימים שמרמזים על הריון?

דפי

לתלות עכשיו את הכל בסימנים שמופיעים לפעמים בדיוק אותו דבר גם כשזה הריון.וגם כשזה מחזור. מוכרחים להמתין 14 יום לערך מיום הביוץ. שווה שווה אם משהו מדאיג אותך למרות שחמישה חודשים זאת תקופה קצרה להתחיל ברורים אצל רופא נשים מהקופה כדי לשלול כמה מבעיות אפשריות:תפקוד הורמונלי שלך בדיקת זרע של האיש ואיזה שהוא מעקב זקיקים מיום חמישי של לקיחתאיקקלומין.. בעיקרון כרגע אי אפשר לפסוק לשום צד. בדיקת דם ביום הארבע עשר לערך תתן תשובה מדויקת. אינשם

שירלי.ה.

New member
נראה לי ממש מוקדם להתחיל בדיקות

ובירורים! סה"כ 4 חודשי נסיונות הם כלום. אני יודעת שכל חודש הוא אכזבה אך בגיל כזה מסגרת של שנה נסיונות היא בהחלט בהחלט סבירה וחבל להיכנס לכל המערבולת של בדיקות, התערבויות וטיפולים. זו דעתי האישית! ולדפי, שיהיה המון המון בהצלחה והלוואי וזה כבר מצליח לך
שירלי.

נוג

New member
לדיפשראלה

הי, כמה שאלות: האם יש לך מחזור סדיר, כמה זמן לקחת גלולות ועוד. מקווה בשבילך שהכול הסדר וגם עם יש בעיה אז אפשר עם טיפולים לפתור, לפעמים אחרי תקופה ארוכה של גלולות לגוף לוקח זמן להתארגן ולכן את לא נכנסת ישר להריון יש נשים שזה לוקח להן חודש ויש נשים שזה לוקח גם שנה ויותר זה משתנה מאחת לשניה. אני ממליצה ללכת לרופא נשים ולעשות ברור הורמונלי כדי לראות עם יש בעיה או זה רק ענין של זמן. אני לא מאמינה בסימנים רק בבדיקות דם, שבוע וחצי אחרי ביוץ זה עדין מוקדם לדעתי לדעת. שיהיה בהצלחה נוג

תודה נוג...

היי נוג תודה על ההתייחסות! אני השתמשתי בגלולות 4 שנים המחזור תמיד היה סדיר ותקתק כמו שעון עוד לפני השימוש בגלולות רק המחזור האחרון הקדים לי בכמעט שבוע דבר שאף פעם לא קרה לי. אני גם יודעת שיש ביוץ מכיוון שאני ממש מרגישה אותו אני אפילו חושבת שאני יודעת באיזה יום הוא מתרחש. במשפחתי לא היו בעיות כאלה ואחרות ואני הייתי בטוחה שאצלי זה יהיה מהיר אבל לא! ואני כלכך רוצה להכנס כבר להריון! דפי

נוג-שאלה

השאלה היא האם הגיוני להרגיש תחושות של הריון שבוע וחצי לאחר הביוץ?

נוג

New member
לדפי, אני חשבת שזה מוקדם

הי, את יודעת שיש לנו הרבה תחושות ורגשות, הגיוני או לא זה לא מה שמשנה באמת מנסיון ארוך ומר אני לא מסתמכת על תחושות רק בדיקות. תחכי עוד כמה ימים בערך שבועיים אחרי הביוץ ותעשי בדיקת דם. אני מקווה שהכל יהיה בסדר וזה רק ענין של זמן ועיתוי ותהיה בהריון, זה קשה להגיד אבל על תכניסי לעצמך פחדים מיותרים ולחץ זה בהחלט לא עוזר להקלט ולהיות בהריון. בהצלחה נוג

רונצי

New member
התייחסות

לצערנו, סימני הווסת יכולים להיות מאד דומים לסימני הריון כך שכל שנותר הוא לחכות.... בהצלחה

יובל@

New member
סבלנות דפישראלה יש לך?!

הפורום הזה הוא לא כספומט, רושמים שאלה והופ מקבלים תשובה מהקיר! רוב הבנות עובדות ולא ממש יכולות להגיב בשעות אלו. אני בטוחה שלקראת הערב תקבלי יותר תגובות.רק תתאזרי בסבלנות. בקשר לשאלתך אין לי הרבה ניסיון (רק אחד)אבל כל אחת מרגישה תחושות שונות בתחילת ההריון, יש בנות שממש מרגישות כאבי מחזור ובסוף מגלות שהן בהריון. קשה לדעת האם הכאב שאת חשה מרמז על הריון או לא. אני מציעה לך גם הפעם להתאזר בסבלנות עוד שבוע ולעשות בדיקת שתן ביתית במידה והמחזור לא יגיע. ואחר כך גם בדיקת דם. רובנו כבר "רגילות" להמתנה מורטת העצבים הזאת של השבועיים האלו ואני בטוחה שקשה לך. מקווה שיעבור לך מהר עד לתשובה המיוחלת. בהצלחה יובל

תודה יובל

קודם כל תודה שענית לי בסה"כ שכחתי לציין בהודה הראשונה שאני מבקשת שייתיחסו לשאלתי אז הוספתי לאחר מכן אני לא מצפה לקבל תשובה תוך שנייה-ו- גם אני עובדת...

ברוכה הבאה ../images/Emo45.gif

לצערי אני יכולה רק לחזור ולהמליץ לך להתאזר בסבלנות (קשה, אני יודעת) ואם המחזור לא יגיע לעשות בדיקת דם (אני לא מאמינה במקלות. אני בטוחה שברגע שרואים אותי בסופר-פארם הם מוכרים לי את המקלות שאין בהם כלום
). היו כאן בנות שדיווחו על כאבי מחזור מקדימים כמו שאת מתארת ובסופו של דבר התברר שהן בהריון. אצלי עד היום כל רמיזה כזו התבררה כאמת, אז החלטתי שאני פשוט מפסיקה לשים לב לרמיזות, עד שיום אחד אני לא אשים לב כל-כך טוב, שיתברר שאני בהריון
בהצלחה מרב

עידית ד

New member
דפישראלה יקרה

4 חודשים זה באמת לא הרבה זמן, ביחוד כשהמחזור הוא סדיר ואת אומרת שאת מרגישה את הביוץ. אני איך שהפסקתי את הגלולות ידעתי שיש בעיה ולאחר 4 חודשים כבר התחלתי טיפול, אבל זה סיפור אחר. לגבי "סימנים" להריון - רוב הבנות בפורום לא היו בהריון ולכן לא לכולם יש תשובה. את שואלת את שאלת השאלות... יש בנות שמרגישות שינוי ויש בנות שלא מרגישות כלום ויש בנות שאפילו מופיע דימום התחלתי של מחזור ואז מסתבר שהן בהריון. לצערנו אין ממש מה לעשות חוץ מלאכול ציפורניים לספור את הדקות ובסוף לעשות בדיקת דם. מקווה בשבילך שאת כן בהריון ולא מתאים לי להגיד את זה - אבל - אם תהיה יותר רגועה זה יבוא יותר מהר (איכס אני באמת אומרת את זה
) בהצלחה עידית

עידית, את חמודה!!!

למען האמת-אני לא כלכך בלחץ, אני יותר סקרנית וגם... אוהבת ללמוד, תמיד תודה

רינתילה

New member
דפי שלום!

כבר ענו לך רבות, אז אוסיף שיהיה בהצלחה, ולא תזדקקי לפורום הזה וגם לא לבדיקות וטיפולים למיניהם. את צעירה (אני מדברת! גם אני התחלתי לנסות בגיל 24!) וגם ניסיתם זמן קצר. לפי מה שאת כותבת, נראה שאין סיבה לחשדות מוקדמים ביחס לבעיות בביוץ. נכון שלא ניתן לדעת מה מצב הזרע של בעלך, אבל נראה לי שכדאי לקחת את השנה או כמעט שנה הראשונה בנחת. רוב הזוגות מצליחים בשנה הראשונה. מקווה שגם אתם!!!! לגבי ה"חיכיון" עד לווסת/הריון - אין מה לעשות - זה שם המשחק! שוב בהצלחה!!! רינת

למעלה