תחושה של חסימה

Yulay

New member
תחושה של חסימה

שלום, לאחרונה עברתי פרויקט במקום העבודה לאחר תקופה ארוכה של תחושה של בזבוז, חוסר מימוש עצמי ואי סיפוק כללי. בעצם המעבר קיויתי לשפר את מעמדי וכן את התנאים שלהם כיוונתי. ואמנם, התחושה הכללית שלי היא שחל שיפור, ובד"כ אני מגיע לעבודה אם רצון לעבוד, ויש עניין בעיסוקי. למרות זאת, אינני מצליח להשיג את מבוקשי בתחום תנאי ההעסקה שלי, למרות שאני מקבל ביקורת חיובית מהממונים עלי. הדרישות שלי דומות לתנאים שכבר עמיתי לעבודה זוכים להם, רק משום שתחילת ההעסקה שלהם הייתה בתקופה אחרת. כבר קיבלתי תגובה מהממונים עלי, שאם אקבל את מבוקשי זה יהיה רק בעוד מס' חודשים (וגם זה לא בטוח). האם ניתן לקבל ייעוץ בתחום?

האם הבנתי אותך נכון ?

שלום, מתוך דבריך עולה, ותקן אותי אם זה לא מדויק, שאתה חש שדברים מתממשים לאט מדי ממה שהיית רוצה. גם המעבר לפרויקט לקח זמן רב מדי וגם התנאים שאתה חש שמגיעים לך אינם מתממשים בזמן הראוי. וכאשר אתה מגדיר את הכל תחת הכותרת "תחושה של חסימה", עולה המחשבה שאתה משייך זאת למשהו פנימי, או לפחות לאיזה שהיא אי הלימה בין הרצון והצרכים שלך למציאות בפועל. זה לא רק שאתה מבקש יעוץ בשאלה של השגת התנאים זה משהו כולל יותר שבו אתה מעוניין. האם הבנתי אותך נכון ? יום טוב בינתיים, אמיר דרור

Yulay

New member
כמעט נכון

אתה כמעט צודק. התהליך של המעבר היה קצר מאד, אבל קיויתי שהמעבר ישפר את מצבי, וכמו שאמרתי, באמת השתפר אבל באופן חלקי, כי לא כל מה שרציתי התממש.

למעלה