תחושה נבואית...

מיטללל

New member
תחושה נבואית...

יש לי הרגשה שעומד לקרות לי משהו ממש רע בתחילת שבוע הבא... בדרך כלל אני צודקת בתחושות שלי
אתם מאמינים בתחושות מקדימות? עד כמה הן מתמששות?

לא זוכר.תחושות רעות...

יש לפעמים תחושות כאלו . זה לא עיניין של אמונה . תחושות יכולות לבוא מידיעות קדומות . היו לי הרבה תחושות בשנים האחרונות שהיו שגויות. לקרוא שיש תחושה שעומד לקרות דבר רע , נותן בדרך כלל כבר תחושה לא טובה . תחושה רעה . תנסי בכל זאת להיות ולחשוב חיובי . שיבטל את הדבר הרע שכאילו עומד לקרות .

הרבה פעמים יש לי כאלו-

וזה ממש תלוי לגבי המימוש שלהם, הייתי אומרת שבחצי מהמקרים הן מתממשות ובחצי מהמקרים שהן לא מתממשות. מה שכן תחושות כאלה שאני כמעט תמיד צודקת לגביהן- לא יודעת אם הן נחשבות כמקדימות אבל זה בערך באותו יכוון אלו התחשוות האלה שיצאתי מהבית בהרגשה ששכחתי משהו...

אממ. אני זוכרת

כמה פעמים שהרגשתי שיקרה לי משהו רע אם אצא מהבית אז ביטלתי את התוכניות.. את יכולה להוריד פרופיל בשבוע הקרוב? להיות יותר בסביבה הקרובה שלך ?

mikmik 01

New member
../images/Emo4.gif בד"כ לא לכזה טווח זמן

יש לי לפעמים תחושה לא טובה לגבי דברים, אבל ספציפי וארוך טווח כמו אצלך לא..... לפעמים התחושות האלה נובעות מלחץ או מדברים שלא ממש רוצים לעשות. תחשבי על זה.

להוריד פרופיל עד כמה שאפשר.

אבל אין צורך להגזים לדעתי - אפשר לצאת מהבית לפעמים...
ותמיד לזכור שזו רק תחושה, לא בכל המקרים היא הופכת למציאות. [אני חדשה אגב, היי.
]

pardoi

New member
תלוי באיזה הקשר

אני בדר"כ אופטימית מטבעי ומאוד מאמינה בנבואה שמגשימה את עצמה ככה שגם אם יש לי תחושה לא טובה אני משתדלת להתעלם ממנה... אגב, קרה משהו בנתיים?

למעלה