תחושה מוזרה

zlr86

New member
הניסיון של נשים עם נשים חשוב

אנחנו תמיד נהיה בעד

פנומן 72

New member
שמעת שכריסטינה אגילרה התגרשה ?

על פי השמועה החזקה, כשהיתה נשואה בעלה לא התנגד לכך שתקיים יחסים עם נשים בלבד. ואני אומר לעצמי, אם יש לי אישה בבית כמו כריסטינה אגילרה, גם לי לא היה אכפת.

zlr86

New member
גם אם לא הייתה לי כריסטינה אגילרה לא היה אכפת

לי . אם בחורה תבגוד בי עם בחורה זה יצחיק אותי או שיעלו לי כל מיני רעיונות סוטים בראש ועל איך אפשר ליישם אותם , אבל עם גבר אני אשתגע .

אותי זה היה מחריד

אם הייתי מגלה שבן זוגי שוכב גם עם גברים. אני קצת שמרנית בקטע הזה, והידיעה שהוא לא נמשך רק אלי כאישה היתה נופלת עלי כרעם ביום בהיר. מצד שני, אולי אחרי ההלם הראשוני הייתי מסתקרנת להכיר את הגבר השני, ואם הוא היה מוצא חן בעיני אולי הייתי גם שוקלת לעשות לו "טובה"... בהנחה שגם הוא ביסקסואל ולא הומו מוצהר
אבל בגדול זה לא my cup of tea.

zlr86

New member
אבל לא היית אומרת לעצמך "טוב לפחות לא עם אישה

, והיית חושבת על איזו שלישיה מתישהו? לי ישר זה היה קופץ לראש ואני עוד מאלה שמתחרפנים לגמרי מבגידות ,פעם אחת כמעט נסעתי חצי מדינה כדי לפרק את הבחור (נעצרתי באמצע ,נרגעתי וחזרתי הבייתה) , למרות שאני לא ערס ומאז הילדות לא השתתפי בקטטה.

את הפנטזיה הנ"ל עדיין לא מימשתי...../images/Emo178.gif

אבל אני בטוחה שזה יקרה מתישהו. האמת, קצת מלחיץ אותי לדמיין את עצמי עם שני גברים, אבל באותה מידה זה גם מגרה מאוד ללא ספק

wish2

New member
הפנטזיה לא מלחיצה

הפנטזיה אמורה לגרות אותך , הסיטואציה תלחיץ. לדעתי רוב הפנטזיות שלנו ברגע האמת מאכזבות.

כשהמציאות פוגשת את הדמיון... בדר"כ יש אכזבה

גם אם משתדלים לתכנן את המאורע לפרטי פרטים, מה שקובע בסופו של דבר זו הכימיה בין המשתתפים... או שיש אותה או שאין. סקס טוב הוא קודם כל עניין של כימיה טובה, ולא משנה באיזה הרכבים הוא נעשה. יש לי חברות שכן הגשימו את הפנטזיה להיות עם שני גברים, וכמעט כולן חוו סוג של אכזבה... אז יש בזה משהו.

zlr86

New member
זה היה מאוד מזמן

התקציר זה חייל עומד להשתחרר חברה משוחררת שאיתו כבר שנה וחצי החייל לא נמצא איתה 24/7 כדי לשמוע את ההתבכיינויות שלה , וכשהוא עסוק בלקפוץ לאירועים באמצע הלילה אין לו זמן לשטויות שלה , אחרי שבמשך זמן רב חילץ אותה ממשברים שהיו לה. מגיע בחור בכייני ,רגיש ועדין מדבר איתה יום יום ורומז לה שלא כדאי להישאר עם החייל (אני לא מדמיין , היא באמת אמרה לי) החברה והחייל רבים הבחור מזיין את החברה החייל חוזר הבייתה , מגלה את מה שהיה (פליטת פה שלה אחרי ריב) , בודק במי מדובר וחושב לדפוק לו מכות רצח , מוותר על הרעיון , מתקשר לבחורה ואומר לה שתעוף לו מהחיים וממשיך בחייו. וכך נגמר הסיפור שקרה לפני 3 שנים שבגללו כל פעם שאני שומע בחורות מדברות שטויות על גברים בוגדים , אני קצת מתעצבן.

xcalibur

New member
עשית בחכמה

להתעצבן ולכעוס פירושו להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים. משפט אומנם שגור ולעוס, אך אין יותר נכון ממנו.

zlr86

New member
כן כי הבנתי שהוא לא אשם

הוא לא הכיר אותי , הוא לא ידע מי אני בכלל ולכן לא הייתה לו שום סיבה להתחשב בי , הוא בסדר גמור .

xcalibur

New member
למען האמת

הוא חתיכת חרא. כול גבר שמשדל בחורה לבגוד מגיע לו שיירו בו.

zlr86

New member
אשמת הבחורה שמצליחים לשדל אותה

מה היא חיה? היא לא יכולה לשלוט על עצמה ? הוא? סה"כ חיפש זיון ומצא , רק חבל שאין לו ערכים , אני בחיים לא הייתי מזיין חברה של מישהו שנמצא בשטחים בזמן שאני שוכב איתה.

פנומן 72

New member
הוא לא צריך להכיר אותך

עצם העובדה שהוא ידע שיש לה חבר - די בה כדי להתיר את דמו. מזכיר לי סיפור - חברה שלי הלכה פעם ברחוב ועצר אותה איזה ערס מפגר שביקש ממנה טלפון - אמרה לו אין מצב - ניסה ניסה לא הלך - אמרה לו יש לי חבר - אמר לה אז מה ? חבר זה לא קיר בלה בלה בלה - הנה קחי מספר - והבן אדם אשכרה דחף לה את הפתק ליד. והיא בלי לחשוב הלכה כמה מטרים וזרקה לפח. חבל, הייתי עושה ממנו ז"ל.

wish2

New member
ואני חשבתי שבגידה היא בגידה

כמה שגברים רוצים שהעולם ינוהל לפי הקריזות שלהם . אם אישה תבגוד בך לדעתי אתה תיפגע יותר .

zlr86

New member
נכון

גם זה לא אם , זה קרה לי כבר וכן מאוד התעצבנתי , לא אמרתי שזה לא מעצבן אלא שאם אישה בוגדת בי עם אישה , לא מזיז לי ,גבר זה כבר עניין אחר.

למעלה