תחושה מוזרה

wish2

New member
תחושה מוזרה

עוברת בי עכשיו . פעם היא היתה פוקדת אותי המון , כמעט בכל מקום . מספיק היה מבט אחד מפתה , או ליטוף קליל והיא היתה מתעוררת . ברור שלא הייתי נותנת לה ככה סתם להציק . הייתי מקבלת אותה בברכה ומודה לאלוהים על היכולת הזו שלי האינסופית להרגיש ומושכת אותה עד לסיומה המהפנט . ואז לפני כמה חודשים , החלטתי לשלוט בחיים סופית ולקדם אותי מיקצועית וכלכלית לכיוון הרצוי . הדחקתי את התחושה הזו והחלטתי להימנע מסיטואציות בהן היא אוהבת להתעורר . דחיתי כל סוג של קשר עם אותם ישויות מפתות שאני אוהבת והם כל כך אוהבים לאהוב אותי . וואלה ... זה עובד , נתק מוחלט מביא לכוחות חדשים שמפעילים אותי טוב יותר , אני ממוקדת יותר . אבל עכשיו משום מה נמאס לי להיות כזאת רצינית ונכונה . בא לי סטלללההה ואני הכי חרמנית ואלו החיים בעצם לא ???

הכל טוב ויפה, וויש, אבל פה זה פורום שיחת

גברים. הם אוהבים הכל פשוט. או שאת חרמנית או שאת לא.

גם אני הייתי מאוד חרמנית היום

אבל זה היה בשעות אחה"צ ומאז הספקתי לפרוק את החרמנות

wish2

New member
אני אגיד לך מה הבעיה שלי

הדרך שאת אולי מדברת עליה ושגברים הפכו אותה למשהו שבשיגרה נראית לי משפילה .. תשכנעי אותי אחרת ואני נכנסת עכשיו למקלחת . בגלל זה הכל יותר מסובך לי , אז וואלה עכשיו יבוא לי טוב אבל מחר ...אין לי כוח להודעת בוקר כזאת עם טעם של סוכרזית . טעמת פעם סוכרזית ולא בקפה ?

זיקן

New member
מנהל
זה זה זה "סיטרא אחרא"

למה בכלל את נלחמת בו תיצטרפי אליו..

wish2

New member
חחח הייתי מספרת ..

אבל ביקשו ממני לדבר פשוט . אז בפשוט נישבר לי הזין שאין לי מגברים .

זיקן

New member
מנהל
לא הבנתי.

את רוצה שאני אלווה לך את שלי כדי שתישברי אותו? אין צורך הוא ממילא רופס וגמיש שלא ניתן לשבירה.

wish2

New member
שששש

אל תגיד את זה . חוץ מזה אולי יש לשגל התימני ממשטרת צנעה קצת גת

לי עדיין לא נשבר מהם ../images/Emo3.gif

וגם לא נראה לי שזה יקרה בקרוב. מה, השתגעתי לוותר על מקור העונג העיקרי שלי בחיים?

wish2

New member
חח נראה לך שבאמת נשבר לי מהם ??

נשבר לי ממצב של חוסר שליטה וכנראה שהם מוציאים אותי מאיזון . אבל איזה כיף לצאת מאיזון אה ? חוץ מזה נשים זה ממש לא עושה לי את זה . אפילו דוחה אותי באיזה אופן . אין לי אף פנטזיה בה מעורבת אישה לך יש?

היתה לי סקרנות לפני המון זמן

להתנסות וניסיתי. מה אני אגיד לך... היה נחמד אבל היה חסר לי שם משהו... את יודעת מה, נכון?

wish2

New member
לא יודעת איך הן גומרות

חשבתי על זה פעם.נכון התחרמנות של נשים נראית מזויפת?זה יכול להיות אולי נעים אבל בשביל לגמור צריך לקבל בראש.אולי לסביות לא גומרות ממש.אולי אין להן צורך כזה.

הן גומרות ועוד איך

מלשון, אצבעות ודילדו בשילובים כאלה ואחרים. אבל בתור סטרייטית מסכימה איתך שאין כמו להרגיש את הדבר האמיתי

למעלה