תחום עניין-שאלון

180183

New member
תחום עניין-שאלון

שלום לכולם! אז לאחר דיונים בפורום לגבי נושא עניין אישי, אנחנו מצרפות שאלון לגבי תסמונת טוראט ותחום עניין. השאלון חובר לצורך הבנה מעמיקה יותר של הנושאים העיקריים שנבדקים: תסמונת טוראט ותחומי עניין. איסוף של זיכרונות, דעות ונקודות מבט מכמה שיותר אנשים, יעזור לנו להעמיק את הידע שיש לנו לגבי תחומי עניין של אנשים עם תסמונת טוראט. בתודה מראש לידר ושירלי

לא הבנתי כמה שאלות

תוכלי להסביר את הכוונה, או לנסח באופן ברור יותר, או לתת תשובות אפשריות? * איזה סוג של דברים אתה יודע על התחומים בהם אתה מתעניין? (מה הכוונה?) * איזה סוג של דברים היית רוצה לגלות לגבי התחומים בהם אתה מתעניין? (מה הכוונה?) * האם היית אומר שאתה אוהב את תחום/י העניין שלך יותר מאשר דברים אחרים אתה עושה? (לא הבנתי... האם יש מישהו שלא אוהב את תחום העניין שלו יותר מדברים אחרים? הרי אז זה לא יהיה "תחום עניין"... ומה הכוונה ל"דברים אחרים אתה עושה"? האם הכוונה היא שאני לדוגמא יותר אוהבת לצלול מאשר לצחצח שיניים?) מחכה לתשובתך

180183

New member
הבהרות:

אז קודם כל תודה על הענות! * איזה סוג של דברים אתה יודע על התחומים בהם אתה מתעניין? הכוונה היא לדברים שמעבר, כלומר אם מעניין אותי קפוארה אני לא רק אלך לחוג אלא ארצה לדעת יותר היסטוריה,אינפורמציה ממקורות כגון אנטרנט, חוגי העשרה, הרצאות וכו.. * איזה סוג של דברים היית רוצה לגלות לגבי התחומים בהם אתה מתעניין?הכוונה כאן לדוגמא אם מעניין אותי אומנות, אז אני אחפש אינפורמציה נוספת על אומנות,רקע על אומנות, סוגי אומנות, היסטוריה וכו... * האם היית אומר שאתה אוהב את תחום/י העניין שלך יותר מאשר דברים אחרים אתה עושה? ישנם אנשים שיש להם הרבה תחומי עניין בחיים, לדוגמא מעניין אותי מוסיקה, אומנות אבל תמיד מוסיקה תעניין אותי יותר. כלומר, אני אחפש יותר מידע על הנושא. *דברים אחרים שאני עושה: לדוגמא אני מעניין אותי אומנות אני הולכת לחוג העשרה, אך יש תחום אחר שאני מפתחת אותו יותר לדוגמא קולנוע, אז מעניין אותי היסטוריה, שחקנים, במאים וכו- אני משקיע בו יותר. תחום עניין לא חייב להיות עיסוק בשעות הפנאי הוא גם יכול להיות לדוגמא היסטוריה של אירופה,דברים שמעבר- המצאות בעולם וכו.. תודה

בקשה להבהרות נוספות

לי לא מובנת השאלה: "אילו תחומים היית מגדיר כתחומים בהם אתה מתעניין? (נושא, רעיון, מאורע וכדומה) לגבי מאורע - האם הכוונה לאירועים הסטוריים - כמו, השואה או פרל הרבור? אם כן, חשוב להבהיר זאת במסגרת השאלון. לגבי רעיון - לא כל כך מצליחה למצוא חיבור. אולי ,מדינה יהודית ודמוקרטית"? או סוציאליזם? אם לזו הכוונה - אז גם כאן נדרשת הבהרה / דוגמה. מהדיונים הקודמים בנושא - הבנתי שהכוונה לתחומי עניין כמו תחביבים ועיסוקים בשעות הפנאי. לא הבנתי מדוע זה לא מפורט בשאלות? בקיצור - אנחנו נשמח לשתף פעולה, אבל מומלץ שתתייעצו עם המנחה על מנת למצוא ניסוח יותר בהיר של השאלות. בהצלחה!

180183

New member
הבהרות

היי! "אילו תחומים היית מגדיר כתחומים בהם אתה מתעניין? (נושא, רעיון, מאורע וכדומה) אז ככה: לגבי מאורע: כן זה יכול להיות אירוע היסטורי שמאוד מעניין אותך ואת חוקרת אותו, קוראת ספרים, מחקרים הולכת להרצאות. זלגבי רעיון: לדוגמא יש לך איזה סטארטפ, המצאה חדשה שמעניינת אותך אז את מתעניינת באיך להוציא אותה לפועל, מחפשת היסטוריה על המצאות וכדומה... לגבי השאלון והדיונים הקודמים: תחום עניים לא חייב להיות תחביב ועיסוק בשעות הפנאי, כל אחד לוקח את זה אחרת- לא רצינו להגביל את המילים לדוגמא אני למשל לא אגיד שתחביב שלי זה היסטוריה של השואה... תודה, מקווה שעניתי על השאלות

למעלה