תחביב..

תחביב..

מה התחביב שלכם? חוג? אני אוהבת לשחק כדורגל,ואני גם משחקת בקבוצת כדורגל של הבנות בבית ספר..

mor zohar

New member
התחביב שלי

לרקוד היפ הופ אני מתה על זההה..!!! ואני גם בחוג היפ הופ:]

יאיי..

עוד אחת שאוהבת היפ הופ והולכת לחוג... ^__^ גם אני אוהבת היפ-הופ והולכת לחוג..

אהא, תחביב =)

הגיטרה שלי יקרה לי, והעוּד עוד יותר =) גם לגרום לאנשים שונים לחשוב שאני אדם שונה. לדוגמא: אחת שפגשתי ביום שבת התשכנעה בסופו של דבר שאני באמצע כתיבת דוקטורט על פסיכולוגיית דגים, העוסק בהבדליי דפקידים בין דגות ודגים. אבל זה לא מרשים.. את המאסטר אמרתי שכתבתי על הרגלי החיזור של לוויתנים, אז היא כנראה לא הסכין החדה ביותר במגירה
(החכמה, כמו שאומר דינקו*)

סורי על השאלה המעפנה..

אבל מזה ספינינג? אני שומעת על זה הרבה ולא יודעת מזה. :[

eynav888

New member
../images/Emo9.gif גם אני לא ידעתי מזה חחחח

אבל עכשיו כן זה אופניים כאילו אפני כושר כאלה אבל לא כמו שיש בחדר כושר שונות.. עם מדריך ומוזיקה וזה ממש כיף... RPM זה ניקראא

נעמצי

New member
יש לי הרבה תחביבים

העיקרי שבהם, והוא גם לוקח את רוב הזמן שלי זה ריקוד. אני רוקדת באקדמיה למחול של מינכן. בעבר רקדתי בעיקר היפ הופ היום אני מתמקצעת לי במחול מודרני, אבל מחויבת ב 2 קורסים בשנה של בלט. נגינה- אני מנגנת היום בעיקר על הגיטרות שלי, אבל אני מנגנת על עוד כמה כלים. סקייטינג- רולרים וסקייטבורד בעבר היוו חלק ניכר משעות הפנאי שלי. היום כמעט ואין לי זמן בשבילם, וגם אסור לי יותר מדי- כי זה יכול לפגוע במחול. אבל אני ממש טובה בזה. ריצה- אני רצה כל בוקר 8 ק"מ ואני ממש אוהבת את זה. זה בריא, זה מנקה את הראש וגם עושה לי אחלה תחת :) שתיה- אוקיי זה לא ממש תחביב, אבל זה כייפי פעם בשבוע לצאת לערב דרינקים משובח- ופה לא חסרים מקומות

נגינה..

אני מנגנת על פסנתר כבר 7 שנים,ואני אוהבת את זה. ועוד תחביב זה לרקוד,אני לא בחוג,אבל אני אוהבת לרקוד.וגם תמיד מחמיאים לי על הריקוד במסיבות.

מזכיר לי את הימים ב'שכונה'...

שהייתי יורדת לשחק כדורגל עם הבנים והם אף פעם לא רצו שאני אשחק איתם אז תמיד הייתי שוערת. אוחח... נוסטלגיה.... שירה, בעיקר. קאריוקי באר, סתם לניגוניו של אחי על הגיטרה, או סתם עם קרן קרפנטר ברקע -
. אהבת חיי. חוץ מזה גם לרקוד. לא כמו נעמה, אלא הכי רחוק מזה, עם כל הכבוד לענטוזים שלי, אבל לא רעה בכלל...

faland

New member
אמממ תחביב?

אמממ אני עוסק בריצה למרחקים קצרים וארוכים...

למעלה