תחביב או דרך חיים?

תחביב או דרך חיים?

לפני כמה חודשים העליתי כאן באתר כמה שאלות ותהיות לגבי היתחסותכם אל הבונסאי כתחביב, או כדרך חיים.אחרי זמן מסוים ותשובותיכם הלעגניות במקצת ,נידיתם אותי מהפורום כנגע,נאמר בגמרא"ישמע ביזיונו ויידום כי נטל עליו."אך מאז אני שם לב שרובכם מביאים מתרבות המזרח אל הבונסאי שלכם,פתגמים,שירים,וחלקכם מדבר יפנית.אז נשאלת שוב השאלה תחביב או דרך חיים?

tk96

New member
זה לא כל כך משנה, עניין של הגדרה.

גם התחביבים שאני בוחר הם דרך החיים שלי, אישית, בכל מה שקשור לתרבויות המזרח, אני יותר מתחבר לסין מאשר ליפן. הדרך חיים שלי היא ה"דאו" שלי, אמנם ה"הגדרה" הזו שאולה משפה או תרבות אחרת, אך אם לא הייתי יודע אודות קיום המילה זה לא היה משנה את דרך חיי. ממש אין לי רצון להתפלסף בנושא, אני מגדל עצים, כיף לי, נחמד לי להרחיב אופקים, תחביבים הם חלק מדרך החיים שלי. -אילון

tanei 1

New member
לטובה סאן-פלגיאט

פלגיאט-זהו פרסום יצירה או חלק מיצירה ספרותית,אומנותית או מדעית של אחרים על-ידי מישהו ,בשמו הוא ,ובשמו שלו. "העיסוק בבונסאי תחביב או דרך חיים" זאת בדיוק הכותרת ,מילה במילה ,שפירסמתי בתאריך:23/02/05 בשעה -22:16 בדף מס" 8. ללא שום בושה וללא כל יושר אישי אתה לוקח לזכות עצמך,דברים שאינם שלך! אז הנה לך סיבה נוספת מדוע פרסונה כמוך היא "פרסונה נון-גרטה" ובמילים פשוטות :אישיות לא רצויה בשורותינו. ויסלח לי מנהל הפורום ,סאן תאי.שחרגתי אולי מהנוהג המקובל והראוי, ופרסמתי תגובה זאת ללא בקשת רשות ממנו. לטעמי האישי ,טובה סאן אינו ראוי לתגובה כל שהיא,אבל יש גבול לחוצפתו! היות והדברים הם הוכחה שחור על גבי לבן ,תרתי משמע, אין לך איפה כל סיבה להתגונן,

tanei 1

New member
../images/Emo52.gifטעות :סיבה להתגונן

הכוונה כמובן לטובה סאן

למעלה