תחביבי מבוגרים

תחביבי מבוגרים

שלום. אני עושה תחקיר לצורך כתבה על ילדים עם תחביבים של מבוגרים. אם תמיד צחקו על התחביב שלכם זה הזמן להשיב מלחמה.אז אם אתם ילדים עם תחביבים של מבוגרים או שאתם מכירים מישהו כזה, נא צרו קשר. שלומית [email protected]

The Ocean Girl

New member
סקס יענו?

מותר לרשום סקס נכון? זה לא נחשב קללה

cockta

New member
עלק סקס יענו XD

יש למבוגרים הרבה תחביבים שהם לא סקס, כמו לדוגמא.. לשתות קפה D: (אגב, מי כבר לא ירשה לך לרשום סקס, אין לנו מנהל P: )

תחביבים

התכוונת שהתחביב שלך זה סקס? זה לא לכתבה שאני עובדת עליה. זה לכתבה אחרת לגמרי. התכוונתי לתחביבים יותר שכיחים. ילדים שיש להם תחביבים שנחשבים בעיני חבריהם למבוגרים. כמו ילד שהתחביב שלו זה טיפוס הרים או סקי או משחקי קלפים של מבוגרים כמו ברידג' וכאלה. תודות על שיתוף הפעולה:)

ימיתי12

New member
פוקר נחשב../images/Emo35.gif

כי אם כן, אני יכולה להביא לך 2/3 מהרשימה שלי בפייסבוק, מכורים אחד אחד חח D:

EizoTop

New member
אני מכור..

אני לא אשכח איך זה קרה... הכל התחיל לפני שנתיים..פגשתי בה, יפת עיניים, עוצמתית, בעלת חן... לא ראיתי אותה כמה שנים..מאז גיל 8 בערך, עד גיל 14...עקבתי אחרייה מרחוק, אף פעם לא הסתכלתי לתוכה, למה שיש בפנים.. והכל חזר אליי, כשהיא הגיעה בחזרה, כמו גדולה, פגשה את אחת החברות שלה מתל אביב, כאן אצלנו בעיר.. ישבתי והסתכלתי...והתאהבתי מחדש... מאז אנחנו לא נפרדים, בכל מקום אנחנו נמצאים יחד, אני שר וכותב לה שירים, אני נותן לה את ימיי ולילותיי. ככה התמכרתי לאהבה האמיתית היחידה שלי, אהבת האמת שלי, שגם אם זה כואב, אותה עדיין אוהב.. כן..אני מכור להפועל באר-שבע.

cockta

New member
אני אוהבת סנפלינג

אבל לא הייתי מגדירה את זה בתור תחביב של "מבוגרים" או בתור תחביב כי יוצא לי לעשות את זה פעם במאתיים שנה D:

למעלה